استاندار مرکزی:
امداد و نجات مهمترین بخش از مدیریت بحران است
![امداد و نجات مهمترین بخش از مدیریت بحران است](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/dWB2cHypa7DD/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-3nIltEJmYeuFfrGwjohJ9MP_KX6Prp9btVWjPPHRnsu27zdV01ljzw,,/166911.jpg)
جمعیت هلال احمر که برنامههای خود را در بخش پیشگیری از وقوع حوادثو سوانح در حال اجرا دارد، باید در بخش ایجاد آمادگی برای مقابله با بحرانها نیز وارد عمل شود.
استاندار استان مرکزی در دیدار با اعضای شورای معاونین جمعیت هلال احمر استان مرکزی، گفت: جمعیت هلال احمر که برنامههای خود را در بخش پیشگیری از وقوع حوادثو سوانح در حال اجرا دارد، باید در بخش ایجاد آمادگی برای مقابله با بحرانها نیز وارد عمل شود.
به گزارش ایلنا استاندار استان مرکزی بیان کرد: هلال احمر همواره با بهرهگیری از نیروهای جوان و با انگیزه در خدمترسانی به موقع در بحرانها، نقش پررنگی ایفا کرده است.
محمد حسین مقیمی با بیان اینکه ایثار و از خود گذشتگی مشخصه بارز اعضای جمعیت هلال احمر است، تصریح کرد: اگر یک وحدت رسمی در جهان ایجاد شود، میتوان حوادثی را که جوامع بشری با آن روبهرو میشوند با اتحاد و یگانگی رفع کرد.
وی خاطرنشان کرد: محوریت خدمات جمعیت هلال احمر را انسان تشکیل میدهد و کار هلال احمر یک عمل انسان محوری است.
استاندار مرکزی اظهار داشت: در دهههای اخیر دیر رسیدن گروههای امداد و نجات در حوادثجادهای از مهمترین علل مرگ و میر به شمار میرفت، اما اکنون با احداثپایگاههای امداد و نجات جادهای میزان مرگ و میر به ۱۸ هزار نفر کاهش یافته است.
در ادامه این دیدار سلیمی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی در سخنانی گفت: این استان از استانهای پیشتاز در عرصه امدادآموزی در کشور است و هم اکنون در این راستا طرح امداد ۷۰ هزار نفری با رویکرد دانشآموزان و دانشجویان در استان انجام گرفته است.
وی تصریح کرد: جمعیت هلال احمر سیاستهای خود را با رویکرد خدمت بیمنت تدوین کرده است و بر همین اساس از خدمات داوطلبانه در حوزه جوانان و امدادگران استقبال خواهد کرد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی در ادامه با بیان اینکه ۱۸ تا ۲۴ اردیبهشت ماه در سراسر جهان به هفته صلیب سرخ جهانی و هلال احمر اختصاص یافته اظهار داشت: ۱۵۰ سال قبل «هانری دونان» در یک رخداد، به صورت خودجوش اندیشهای را به مرحله عمل در آورد که امروزه به دستورالعملی برای خدمات بشر دوستانه در جمعیت هلال احمر در بیش از ۱۴۰ کشور جهان شده است.
سلیمی تصریح کرد: در حال حاضر جمعیت هلال احمر استان مرکزی دارای ۲۵ هزار عضو در بخشهای مختلف است.
وی اظهار کرد: جمعیت هلال احمر استان مرکزی در نخستین ماموریت خود به خارج از کشور محموله پنج هزار تنی از کمکهای بشر دوستانه را به کشور سومالی انتقال داد که این مهم نقشی تاثیرگذار در تقویت جایگاه هلال احمر به همراه داشت.
سلیمی بیان کرد: با راهاندازی تلفن بینالمللی ۱۱۲ در سال گذشته امدادرسانی در جادهها تسریع یافته است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی در ادامه اهداف کلی جمعیت هلال احمر را بیان کرد و افزود: اهداف کلی که مبنای کار جمعیت را تشکیل میدهد تسکین آلام بشری در قالب کمک به سلامت جامعه، نوع دوستی و ایجاد تفاهم است که مبنا یا اصول اساسی کار در هلال احمر را تشکیل میدهد.
وی خاطرنشان کرد: اصول هفتگانهای که توسط صلیب سرخ طراحی شده و شامل حرکتها و استراتژیهایی نظیر بیطرفی، بیغرضی و استقلال و بشر دوستی و یگانگی و جهانشمولی است، هر کدام از این مفاهیم خود تعیینکننده مسیر حرکت جوامع در کل دنیاست که در کل مبنای کار هلالاحمر را نیز شکل میدهد.