خبرگزاری کار ایران

صادرات شرط بقای واحدهای صنعتی است

صادرات شرط بقای واحدهای صنعتی است
کد خبر : ۱۵۴۸۳۱۸

صادرات بخش مهمی از اقتصاد هر کشور را تشکیل می‌دهد از این رو برای حمایت از بخش‌های اقتصادی دادن تسهیلات می‌تواند ابزاری مناسب برای رشد و توسعه‌ انها باشد.

صادرات بخش مهمی از اقتصاد هر کشور را تشکیل می‌دهد از این رو برای حمایت از بخش‌های اقتصادی دادن تسهیلات می‌تواند ابزاری مناسب برای رشد و توسعه‌ انها باشد. شرایط اقتصادی و منابع انسانی ایران نیز به گونه‌ای است که صادرات در گرو تولید بوده و ابزاری کارامد در راه توسعه اقتصادی است. اما بهبود و پایداری روابط بین‌المللی، مولفه مهمی در توسعه صادرات است. در یک فضای ناپایدار دیپلماتیک هیچ‌گاه با رشد و جهش صادراتی مواجه نخواهیم شد.

به گزارش ایلنا به نقل از اهام ایران، دبیر انجمن ملی صنایع لوازم خانگی ایران ضمن تبریک ۲۹ مهر(روزصادرات) در اینباره گفت: صادرات کالا باعث می‌شود شرکت های تولیدی داخلی کیفیت محصولات خود را متناسب با استانداردهای جهانی افزایش دهند.

عباس هاشمی با بیان اینکه صادرات علاوه بر ورود به بازارهای جهانی افزایش کمی و کیفی تولیدات داخلی را نیز به همراه خواهد داشت، افزود: صنعت لوازم خانگی ایران با وجود مشکلات بزرگ مانند عدم‌دسترسی آسان برای تامین مواد اولیه، شیوه تخصیص ارز نامناسب، فقدان تسهیلات بانکی، وجود کالا‌‌‌های قاچاق به شکل گسترده در بازار، افزایش قیمت ارز و… که تولیدکنندگان بسیاری را با مشکلات عدیده روبرو نموده  و توانسته است سطح کمی و کیفی انرا در سال‌های اخیر افزایش دهد.

وی با یادآوری این نکته که کیفیت مقوله توقف ناپذیراست، ابراز داشت: در دنیای امروز، تکنولوژی نقش بسیار مهمی در زندگی روزمره ما ایفا می‌کند. یکی از زمینه‌هایی که بیشترین تأثیر را از تکنولوژی گرفته است، صنعت لوازم خانگی است. لوازم خانگی با استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته، فنآوری‌های جدید، نوآوری و تولید محصولات هوشمند، سازگار با محیط‌زیست و کم مصرف باید با تکنولوژی جهانی همگام شود.

هاشمی با تاکید براین مهم که پویایی و بقای هر صنعت قطعا به ارتباط با بازارهای خارجی متکی است، تصریح کرد: صادرات پیش از آن که بخواهد به سود صادرکننده باشد بیشتر برای کشور مزیت دارد.چراکه افزایش صادرات را موجب فرصتهای جدید شغلی، رونق رشد اقتصادی، ایجاد درآمد مالیاتی و بهبود تراز پرداخت می‌داند.

به گفته او، تنوع بخشی با ارزهای صادراتی آسیب‌های ناشی از کاهش تقاضا در بازار داخلی را کاهش داده، و موجب تداوم و پایداری در بقاء و پویایی واحدهای صنعتی خواهد شد.

هاشمی با اشاره به نقش حاکمیت در تسهیل صادرات یاداورشد: حمایت  موثر و مستمراز صادرات باید در برنامه دولت گنجانده شود و مشوق‌های صادراتی از واحدهای صنعتی برای ورود به بازارهای جهانی و تقبل بخشی از هزینه‌های آنها مواردی است که حاکمیت نباید انها را از نظر دور نگهدارد اما در این میان تولیدکنندگان نیز باید به سهم خود نسبت به افزایش بهره‌وری، اموزش در سطوح مختلف سازمانی و موارد کیفی توجه لازم را مبذول دارند.

دبیر انجمن ملی صنایع لوازم خانگی ایران تحقق به موارد اشاره شده را در سایه تعاملات جهانی دانست و تصریح کرد: دولت با همکاری لازم برای رشد تولید، داشتن رابطه مناسب و سازنده با دیگر کشورهای دنیا، عضویت در مجامع جهانی و برداشتن تحریم‌ها و نهایتا کاهش هزینه‌های تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان، زمینه رقابت سازنده و سالم با تولیدکنندگان سایر کشورها را فراهم نماید.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: توسعه بیشتر صادرات، موجب ارتباط سازنده  با دیگر کشورهای دنیا، ایجاد درآمد بیشتر تثبیت جایگاه ایران در  بین کشورها شده و توسعه پایدار ایران عزیز را تضمین خواهد نمود.

هاشمی به این نکته نیز پرداخت که صادرات لوازم خانگی ۴۲۰ میلیون دلار در سال ۱۴۰۲ بوده اما این صنعت پتانسیل به مراتب بیش از میزان یاد شده را دارد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز