در نشست محمدعلی کاروان، معاون سرمایه گذاری و اقتصاد هنر صندوق اعتباری هنر با بشری گلبخش رئیس گروه هنر دفتر برنامهریزی و تألیف کتب درسی و کارشناسان آن دفتر ضرورت آموزش مباحث مربوط به اقتصاد هنر به نسل جوان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
به گزارش ایلنا، در این جلسه که با هدف تعاملات هر چه بیشتر بین صندوق اعتباری هنر و دفتر تألیف کتابهای درسی تشکیل شد، بر ضرورت آموزش مبحث اقتصاد هنر، سطحبندی و امکان سنجی ورود این حوزه به کتب درسی تاکید شد.
کاروان در ابتدای این نشست با تشریح وظایف و خدمات صندوق اعتباری هنر گفت: حدود ۱۰۰ هزار نفر از هنرمندان، نویسندگان، روزنامهنگاران و فعالان قرآن و عترت تحت پوشش این صندوق قرار دارند و صندوق خدمات خود را به این عزیزان ارائه میدهد.
وی با اشاره به اهداف نوین صندوق گفت: یکی از مهمترین مباحثی که صندوق اعتباری هنر در دولت سیزدهم دنبال میکند توجه به رونق اقتصاد فرهنگ و هنر و توانمندسازی فعالان این حوزه است. طی یکسال اخیر مطالعات گستردهای انجام شد و جلسات متعددی با صاحب نظران این حوزه برگزار کردیم.
معاون سرمایهگذاری و اقتصاد هنر تصریح کرد: موضوع اقتصاد هنر و صنایع خلاق امروز در کشورهای توسعه یافته بسیار اهمیت دارد و سهم مهمی در توسعه اقتصادی و اجتماعی برعهده دارد. اما در ایران مبحث جوانی است که ضروری است به این مسئله توجه ویژه شود.
کاروان آشنایی نسل جوان با فرصتهای سرمایهگذاری در حوزه اقتصاد فرهنگ و هنر را ضروی دانست و گفت: مدارس و دانشگاهها میتوانند با به کارگیری مقوله اقتصاد هنر در سرفصلهای کتب درسی در این زمینه نقش بسزایی ایفا نماید.
گلبخش ضمن تشریح فعالیتهای دفتر برنامهریزی و تألیف کتابهای درسی و توجه به فرهنگ و هنر ایرانی که یکی از مهمترین اهداف آموزشی است بر همکاری و برگزاری جلسات بیشتر با صندوق اعتباری هنر در این حوزه تاکید کرد که در سایه این همکاری بتوانیم زمینه اعتلای هرچه بیشتر فرهنگ و هنر کشور را فراهم آوریم.