خبرگزاری کار ایران

باهنر در نشست ماهانه مطرح کرد؛

باید این دولت را تا ۱۴۰۰ تحمل کنیم/ رایزنی شورای ائتلاف با پایداری‌ها/ عده‌ای پوست خربزه زیر پای موسوی و کروبی می‌اندازن

باید این دولت را تا ۱۴۰۰ تحمل کنیم/ رایزنی شورای ائتلاف با پایداری‌ها/  عده‌ای پوست خربزه زیر پای موسوی و کروبی می‌اندازن
کد خبر : ۸۵۲۴۲۳

باهنر درباره عملکرد مجمع تشخیص راجع به FATF گفت: خیلی در موضوع ریز شده‌ایم، رفتن در این سازمان مزایایی دارید و البته نقایصی؛ این لایحه به گونه نیست که بین خوب و بد باشد چرا که اگر بود انتخاب راحت بود.

به گزارش خبرنگار ایلنا، محمدرضا باهنر دبیرکل حزب جامعه اسلامی مهندسین با اشاره ۹ دی گفت: بیش از ده سال از این داستان‌ها می‌گذرد و در بین ساده‌اندیشان اینگونه مطرح می‌شود که یک داستانی بوده و گذشته و تمام شده است؛ اما باید روی نه دی کار کرد و مانور داده شود.

وی با اشاره به سال انتخابات سال ۸۸ گفت: نمی‌خواهم وارد مقوله قضاوت شوم اما برخی گفتند که این کودتای مخملی بوده است این موضوع را قضاوت و یا نفی نمی‌کنم.؛ اطرافیان یکی از نامزدها به او گفتند که برنده انتخابات شده است و او هم دچار جهل شد و پیش از اعلام رسمی از طریق رسانه‌های انتخاباتی، خود را برنده اعلام کرد.

باهنر با بیان اینکه سران فتنه ۶۰ نفر نیستند و من سران فتنه را دو نفر بیشتر نمی‌دانم، گفت: سران فتنه کلید واژه تقلب را از لحظه پیروزی رئیس جمهوری منتخب انتخاب و روی آن کار کردند.

وی با اشاره به دیدار خودش با میرحسین موسوی در جمعه بعد از انتخابات گفت: مهندس موسوی گلایه می‌کرد که رئیس و اعضای ستاد را گرفته‌اند؛ با توجه به سابقه‌ای که از مهندس موسوی و خدماتشان خوبشان در دوران دفاع مقدس می‌شناختم، به ایشان گفتم شما از بعد از سال ۶۷ به بعد به مدت ۲۰ سال از عالم سیاست دور بوده‌اید و اکنون ۱۳ میلیون رای آوردید و اگر مدبرانه کار کنید می‌توانید دور بعد رئیس‌جمهور شوید و حتی اپوزسیون دولت و مجلس شوید من هم کمک می‌کنم که صدا و سیما کرسی برای شما در نظر بگیرد و حرفتان را بزنید.

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری ادامه داد: به او گفتم همه این‌ها به شرطی است که اپوزسیون دولت و مجلس باشید اگر اپوزسیون نظام شوید و اسلامیت و جمهوریت نظام را زیر سوال ببرید ممکن نیست؛ اگر اپوزسیون نظام شوید نظام‌ زیر سوال نمی‌رود رئیس ستاد که هیچ در بهترین حالت می‌شوید نهضت آزادی و گوشه‌نشین می‌شوید.

وی با بیان اینکه به موسوی گفتیم اگر انتخابات دوباره برگزار شود و شما رای نیاوردید چه؟ گفت دوباره باید برگزار شود، اظهار داشت: هرچه راه پیش پای مهندس موسوی گذاشتیم قبول نکرد و حتی پیشنهاد دادیم که ۱۰ درصد آرا را بررسی کنیم، اما او گفت نه باید انتخابات دوباره برگزار شود و من هم برنده آن باشم؛ او گفت من شورای نگهبان و داوری انتخابات را قبول ندارم که به او گفتم این موضوع را باید پیش از انتخابات اعلام می‌کردید؛ بیانیه‌های ایشان وجود دارد و تنها و تنها روی ابطال انتخابات تاکید دارد.

وی با اشاره به حضور مردم سبز پوش در تظاهرات خیابانی پس از انتخابات گفت: شعار آنها نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران بود و یعنی شعاری در تقابل با آرمان‌های امام و انقلاب بود.

باهنر افزود: روز ۱۳ آبان می‌گفتند که فقط نگوییم مرگ بر آمریکا بلکه روسیه و چین و سایر مستکبرین را هم بگوییم، می‌خواستند تمرکز زدایی کنند از شعار مرگ بر آمریکا، در حالی که ۱۳ آبان برای مرگ بر آمریکا و روز قدس مرگ بر اسرائیل است.

نایب رییس مجلس نهم گفت: یکی از آقایان علما می‌گفت که این سه نفر را به دست ما بدهید تا آنها را در میدان قیام اعدام کنیم و قضیه پایان یابد که من گفتم نه باید وقتش برسد و بعد اقدام کنیم.

وی یادآور شد: حتی برخی می‌گفتند که ۱۳ میلیون رای مهندس میرحسین را شناسایی کنیم، که گفتیم که نه آن‌ها به فرد تایید شده شورای نگهبان رای دادند و حتی خیلی از این ۱۳ میلیون در ۹ دی شرکت کردند چون آقای موسوی را در چارچوب نظام می‌دانستند.

وی تصریح کرد: حتی حصر خانگی بعد از ۹دی هم برقرار نشد بلکه زمانی انجام شد که بهار عربی در کشورهای عربی و اسلامی که راه افتاد و بعد از اینکه حضرت آقا در یک تفسیر مفصل خطرات آینده بهار غرب را پیش‌بینی کردند، این افراد کار مهمی از نظر خودشان انجام دادند؛ آنها گفتند ما می‌خواهیم در روز ۲۶ بهمن راهپیمایی کنیم و فکر می‌کردند که چون کشورهای غربی شلوغ است، حکومت را سرنگون کنند اما نمی‌دانستند که آن انقلاب‌ها نیز از رایحه انقلاب اسلامی بوده است. آنها فکر می‌کردند که نظام سر نگون می‌شود و آنها قدرت را در دست می‌گیرند و حاکم می‌شوند.

این کنشگر سیاسی اصولگرا افزود: سال ۹۶ بحث کمرنگ شدن حصر مطرح بود اما بعد از اینکه گفته شد می‌توانند گاهی با خبرنگاران دیدار کنند و به مسافرت‌های مذهبی بروند به یکباره کروبی با بیانیه‌ای، همه اندیشه‌های امام را زیر سوال برد؛ عده‌ای کاسبان حصر هستند و اجازه نمی‌دهند که فضا به خوبی پیش برود.

وی با اشاره به بیانیه اخیر میرحسین گفت: در بیانیه آبانماه که علیه نظام بود بود دیدید که گفته شد رژیم شاه آدم می‌کشت و ولایت فقیه را با نظام شاهنشاهی مقایسه کرد.

باهنر تاکید کرد: اگر مرگ بر اسرائیل کمرنگ شوند آرمان‌های انقلاب و خون شهدا کمرنگ می‌شود.

وی با اشاره به دیدار خود با سیدحسن نصرالله گفت: من به نصرالله گفتم که گله‌ای از او دارم گفت چه هست و من گفتم که گفته‌ای که آقا (رهبری) در دنیا، منطقه و حتی در ایران هم مظلوم است. سال ۲۰۰۱ اسرائیل گفت می‌خواهد جنوب لبنان را تخلیه کند و ما با بررسی کارشناسی گفتیم که این ظاهر کار است و اسرائیل می‌خواهد کار دیگری انجام دهد؛ بعد به ایران آمدم و این موضوع را در ایران مطرح کردم، و همه از جمله آقای هاشمی گفتند تحلیل شما درست است و اسرائیل این کار را نمی‌خواهد انجام دهد. اما روز آخر به خدمت آقا رفتیم و این تحلیل‌ها را گفتیم ایشان گفتند تحلیلتان خیلی خوب است اما اسرائیل جنوب لبنان را تخلیه می‌کند و برای آن هم برنامه داشته باشید.

باهنر به نقل از حسن نصرالله افزود: نصرالله گفت که بعد از آن دیدار علیرغم اینکه آمادگی داشتیم، اما روز موعود چنان اسرائیل تخلیه کرد که ما فرصت جابجایی نیروهای خود را نداشتیم؛ آیا شما آقای خامنه‌ای را اینگونه می‌شناسید، می‌دانید چه برکتی برای جهان اسلام است؟! رهبری حتما به جایی وصل است که درحد فهم ما نیست و یا آنقدر دقیق و ظریف و با جزئیات به مطالب می‌پردازد که میتواند این چنین تحلیل کنند.

وی گفت: هر وقت می‌خواهند حصر کمرنگ شوند عده‌ای پوست خربزه زیر پای موسوی و کروبی می‌اندازند و آنها بر اثر نمی‌دانم اثر لجاجت و جهالت رفتاری می‌کنند که مانع رفع حصر می‌شوند.

باهنر با اشاره به انتخابات و شورای ائتلاف اصولگرایان گفت: شکل‌گیری این شورای به زمان تولیت آقای رئیسی باز می‌گردد که در این شورا جلساتی با نیروهای موثر برگزار می‌شد گفتند که باید این ۱۶ میلیون رای ریاست جمهوری حفظ شوند.

وی ادامه داد: بعد از اینکه ایشان به ریاست قوه قضاییه رسید پیشنهاد ما این بود که از مسائل سیاسی و حزبی کنار بکشند و قرار شد آقای حداد جای او ادامه دهد. از چهره‌ای سیاسی و سرمایه‌های اجتماعی از جمله مدافعان حرم و فعالان اجتماعی در جلسات شورا دعوت شد و مرا هم دعوت می‌کردند.

وی افزود: ضمن اینکه در این دوره فضا برای جریان اصول‌گرایی فراهم است اما اگر خدای ناکرده یک اشتباه تاکتیکی و استراتژیک داشته باشند و باعث شود به خودمان ببازیم زیاد است.

باهنر با اشاره به حوزه‌های انتخابیه گفت: مردم حماسه آفریدند و ۱۶ هزار نفر ثبت نام کردند که در برخی از حوزه‌ها به ازای هر کرسی ۳۰ نفر و در تهران ۷۰ نفر ثبت‌نام کرده است.

دبیرکل جامعه مهندسین در خصوص انتخابات گفت: شورای ائتلاف اصولگرایان از قبل از اینکه آقای رئیسی به قوه قضاییه برود شکل گرفت. زمانی که زمزمه ریاست او به قوه قضاییه مطرح شد نظرمان این بود که رئیسی از امور سیاسی و ائتلافی کنار بکشند. از او خواهش کردیم و قرار شد آقای حداد عادل به جای او ادامه دهند.

باهنر خاطرنشان کرد: از احزاب، جبهه‌های سیاسی و سرمایه اجتماعی مانند مدافعان حرم و افراد مهم غیرحزبی هم دعوت کردند و من هم حضور داشتم.

وی ادامه داد: فضا برای پیروزی جریان انقلابی مهیا است اما نباید از برنامه محوری فاصله بگیریم چون ممکن است خودمان به خودمان ببازیم. برخی(۱۶۸) حوزه‌ها تک نفری و تک نماینده هستند و کلان شهرها هم مشخص است.

باهنر اظهار کرد: به ازای هر کسی بیش از ۵۵ نفر ثبت نام کردند. داستان انتخابات خیلی تغییر کرده است و با اول انقلاب خیلی متفاوت است حتی نهضت آزادی‌ها چهره‌هایی کاریزما بودند. برای مجلس دوم برای هر کرسی کمتر از ۲ نفر کاندید داشتیم چون‌ انقلابی‌ها نگاهی به قدرت نداشتند. اولین بار که به من پیشنهاد دادند داوطلب نمایندگی شوم خیلی برایم عجیب بود.

وی افزود: در حوزه‌های تک نفره رقابت بین افراد حقیقی رقابت سنگین و تنگاتنگ است. هر چه حوزه ها بزرگ‌تر شوند چهره‌های حقوقی پر رنگ می‌شوند. شورای ائتلاف ممکن است تندروی‌هایی هم داشته باشند ولی همه می‌دانند پاشنه آشیل ما وحدت است که اگر مواظب نباشیم به خودمان می‌بازیم.

باهنر با بیان اینکه مردم نسبت به دو جریان اصلی کشور رغبت کمتری دارند ولی در نهایت همین دو جریان رقیب اصلی هستند، تصریح کرد: ما راهی نداریم جز اینکه به یک لیست برسیم، حتی با جبهه پایداری، در استان‌ها شرایط شورای ائتلاف خوب است اما برخی از نمایندگان کنونی اصولگرایی به دلایل مختلف ثبت نام نکردند.

وی یکی از مشکلات مجلس دهم را نبودن فراکسیون اکثریت دانست و یادآور شد: سه فراکسیون اقلیت در مجلس بودند و امکان تصمیم‌گیری قاطع نبود و م‌ دیدم که وزیری برای وزارتخانه‌ای رای نیاوروه اما وقتی برای وزارتخانه دیگر معرفی شد، با اکثریت آرا رای آورد.

باهنر افزود: در دنیا دولت و مجلس‌های ائتلافی نمی‌توانند قوی عمل کنند. ما نباید خیالمان از بابت رای‌آوری راحت باشد تا انشالله فراکسیون اکثریتی داشته باشیم.

نماینده ادوار مجلس بیان کرد: بعد از حوادث اخیر رادیکال‌ها گفتند دولت روحانی باید استعفا دهد همه می‌دانند مسئولیت دولت روحانی بر گردن اصلاح‌طلبان است کارهای موفقی هم داشته است ولی افکار عمومی به تحلیلی در خصوص عملکرد دولت رسیده که اصلاح‌طلبان قصد دارند خرج خود را از دولت جدا کنند. به هر حال این دولت را باید تا ۱۴۰۰ تحمل کنیم. حتی نمایندگانی که قصد استیضاح داشتند فعلا تحمل را برگزیده اند.

باهنر درباره عملکرد مجمع تشخیص راجع به FATF گفت: خیلی در موضوع ریز شده‌ایم، رفتن در این سازمان مزایایی دارید و البته نقایصی؛ این لایحه به گونه نیست که بین خوب و بد باشد چرا که اگر بود انتخاب راحت بود.

وی افزود: با همه صحبت کردیم هنوز به جمع بندی نرسیده‌ایم، حضرت آقا فرمودند من این کار را به مجمع سپرده ام و خودتان به جمع بندی برسید.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز