خبرگزاری کار ایران

شهریاری در نطق میان دستور:

اگر بخواهیم در چارچوب اسلام ناب عمل کنیم باید ساختار دولت و مجلس اصلاح شود

اگر بخواهیم در چارچوب اسلام ناب عمل کنیم باید ساختار دولت و مجلس اصلاح شود
کد خبر : ۷۱۰۵۸۰

یک نماینده مجلس تاکید کرد: همیشه وقتی اتفاقی می افتد به فکر می افتیم که مثلا چند بخاری استاندارد به مدرسه زاهدان بدهیم یا چند دستگاه اتوبوس ایمن به دانشگاه علوم و تحقیقات بفرستیم؛ چرا از قبل پیش بینی و چاره اندیشی نمی شود.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، حسینعلی شهریاری در نشست علنی امروز  مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود، گفت: ۴۰ سال از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی گذشت و علیرغم تمام کارشکنی ها و دشمنی های جهانی، این انقلاب همچنان با قدرت تحت رهبری مقام معظم رهبری به جلو می رود و کشور پیشرفت های قابل توجهی در تمام زمینه ها داشته که در برخی از آن ها در دنیا سرآمد هستیم.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی افزود: اگر نتوانسته ایم بهتر از این باشیم به علت سوءمدیریت ها بوده و اگر نتوانسته ایم فقر را ریشه کن کنیم یا توازن منطقه ای را به وجود آوریم به علت ضعفی است که در سازمان به اصطلاح برنامه و بودجه در سال های پس از انقلاب داشته ایم؛ به همین دلیل من اسم این سازمان را سازمان فقر گذاشته ام زیرا نه برنامه ای داشته و نه بودجه ای و نه براساس شاخص عمل کرده بلکه روابط و رانت تصمیم گیر بوده و همین امر باعث فقر و عقب ماندگی استان هایی مانند سیستان و بلوچستان بوده است.

وی با تسلیت فوت دانش آموزان مدرسه دختران زاهدان، ادامه داد: هر برخورد و محاکمه ای سودی برای خانواده ها نخواهد داشت؛ آیا خواهر دوقلوی یکتا آرام می گیرد؛ یا داغ دل خانواده های میرشکار، لوکندیو خسروپرند و عربی کم می شود؟

این نماینده مجلس با انتقاد از نوش داروی پس از مرگ سهراب، حادثه سقوط اتوبوس دانشجویان دانشگاه آزاد را به خانواده های آنان تسلیت گفت و افزود: دو سال قبل بیلبود گاز به زاهدان رسید در بزرگراه های تهران به طور وسیع پخش شد ولی آیا صف های گاز و بنزین و نفت برچیده شد؟ چرا هر وقت بحث قاچاق سوخت می شود بیشتر استان سیستان و بلوچستان مدنظر قرار می گیرد؟ قاچاق سوخت با حجم بالا در اسکله ها و جاهای دیگر اتفاق می افتد ولی به علت فقر تعدادی اندک با گازوئیل کش ها رخ می دهد که باعث تلفات جاده ای شده است.

وی خطاب به روحانی گفت: شعارهایی که در زمان انتخابات داشتید از جمله گازرسانی حتی در حد ۱۵ درصد هم به نتیجه نرسیده در حالی که اگر گازکشی شده بود عزیزان ما در آتش بی مسئولیتی مسئولان نمی سوختند.

این نماینده مجلس با اشاره به عملیاتی نشدن باند دوم زاهدان، خواستار ضرورت برخورد با مسئولان نالایق کشور به ویژه در حوزه راه و شهرسازی شد و ادامه داد: مشکل آب شیرین زاهدان و تعیین تکلیف نشدن حق آبه سیستان و بلوچستان هنوز به قوت خود باقی است؛ لبخند های آقای ظریف نه تنها باعث نشاط مردم نمی شود بلکه به علت دیپلماسی ضعیف و فشل ایشان در گرفتن حق آبه سیستان باعث انزجار بیشتر مردم می شود.

وی با اشاره به گروگانگیری در سیستان و بلوچستان، ادامه داد: تکلیف ۷ نفر مشخص نیست؛ آیا وظیفه وزیر امورخارجه فقط جلسه گذاشتن با موگرینی و اروپایی ها است یا اینکه در قبال شهروندان مظلوم ما هم وظیفه دارند.

شهریاری با بیان اینکه بیکاری و فقر در استان ما غوغا می کند، اعلام کرد: مردم فقط آمار اشتغال سالیانه را از زبان دولتمردان می شوند ولی دریغ از اشتغال برای جوانان تحصیلکرده استان سیستان و بلوچستان.

وی با انتقاد از حاشیه نشینی و کمبود حداقل امکانات، گفت: کمیته امداد اعلام کرد که جدیدا ۶۰۰ هزار خانوار به مددجویان آن اضافه شده و افزایش  ۵۰ درصدی متقاضیان را داریم؛ این همان معنی فقر است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از تعیین تکلیف نشدن وضعیت معلمین حق التدریس و رتبه بندی معلمان انتقاد کرد و گفت: حقوق ماهیانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان کفاف خرج معلمان را نمی دهد؛ آقای روحانی کدام مدرسه غیرانتفاعی را می توان با یک میلیون تومان به ازای هر دانش آموز اداره کرد؛ اگر توجهی به مدارس غیرانتفاعی محل سکونت خود بیاندازید خواهید دید که ۱۵ تا ۱۸ میلیون تومان شهریه می گیرد.

وی ادامه داد: آقای روحانی افتخار دولت شما که در دور دوم انتخابات بر آن تکیه کردید، طرح تحول سلامت بود لذا نباید اجازه بدهید که این طرح دچار مشکل شود.

شهریاری گفت: آقای روحانی درست است که شما دیگر احتیاج به رأی ندارید اما بی انصافی است که طرح تحول سلامت -علیرغم تمام مشکلاتی که دارد- دچار مشکل شود؛ لذا اگر علاقمند هستید که همه چیز را به بخش خصوصی واگذار کنید من به شما پیشنهاد می دهم که دولت و مجلس را هم به بخش خصوصی واگذار کنید تا فقرا و محرومین تکلیف خود را بفهمند.

وی با طرح این سوال که کدام واگذاری به بخش خصوصی هزینه های مردم را کاهش داده است، افزود: افزایش قیمت دلار باعث حذف مرغ و گوشت از سفره مردم شده؛ ننگ بر مسئولان و نمایندگانی که سیر هستند و غم گرسنگان و شرمساری پدران در برابر فرزندانشان را نمی بینند و درک نمی کنند.

شهریاری در نطق میان دستور خود از وضعیت بازنشستگان لشگری و کشوری انتقاد کرد و پرسید: همسان سازی چه شد؟ چه کاری برای در مان جانبازان و خانواده های شهدا و ایثارگران کردید.

وی همچنین گفت: آقای جنتی فرمودند برای نمایندگان کلاس اخلاق بگذارید و تذکر خواهر و برادر مومن به یکدیگر ثواب دارد؛ ولی حضرت آقا این فقط نمایندگان نیستند که به کلاس اخلاق احتیاج دارند، آیا کاندیداهای ریاست جمهوری در مناظره ها رعایت اخلاق را کردند و به قول هایی که دادند عمل کردند؟

شهریاری گفت: آیا این نمایندگان و روسای جمهور دستپخت حضرتعالی و اعضای شورای نگهبان نیستند؟ شما که نظارت استصوابی دارید و نماینده را که از میز مجلس برمی گردانید چرا با کاندیداهای ریاست جمهوری که تهمت های عجیب و غریبی می زدند برخورد نمی کنید.

این نماینده مجلس با بیان اینکه همیشه با مصلحت اندیشی نمی شود کشور را اداره کرد، تصریح کرد: اگر بخواهیم کشور را به درستی اداره کنیم باید تبعیض و بی عدالتی را از بین ببریم و اگر بخواهیم در چارچوب اسلام ناب عمل کنیم باید ساختار دولت و مجلس اصلاح شود زیرا این حکومت به اسم دین به علت سوءمدیریت مسئولان باعث دین گریزی جوانان شده است.

وی با تسلیت به خانواده دانشجویان دانشگاه آزاد، تاکید کرد: همیشه وقتی اتفاقی می افتد به فکر می افتیم که مثلا چند بخاری استاندارد به مدرسه زاهدان بدهیم یا چند دستگاه اتوبوس ایمن به دانشگاه علوم و تحقیقات بفرستیم؛ چرا از قبل پیش بینی و چاره اندیشی نمی شود.

شهریاری در پایان نطق خود خطاب به روحانی گفت: در پنج سال و نیم گذشته وزیر بهداشت یکی از پرتلاش ترین وزرا بود و به استان های محروم سفرهای فراوانی داشت ؛ اگرچه در شرایط کنونی طرح تحول سلامت مشکلاتی دارد که باید برای آن فکری کرد، ولی بالاخره دل مردم به طرح تحول سلامت خوش بوده و نباید اجازه داد این طرح دچار دستخوش شود.

نماینده مردم زاهدان در مجلس افزود: چه آقای هاشمی باشد یا نباشد وظیفه خود می دانم از عملکرد وی تشکر کنم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز