خبرگزاری کار ایران

حجتی در جمع خبرنگاران:

۲۸۰ هزار هکتار سیستم آبیاری نوین در مزارع تا پایان سال راه‌اندازی می‌شود/ نگرانی درباره میوه شب عید وجود ندارد

۲۸۰ هزار هکتار سیستم آبیاری نوین در مزارع  تا پایان سال راه‌اندازی می‌شود/ نگرانی درباره میوه شب عید وجود ندارد
کد خبر : ۵۹۳۷۴۶

وزیر جهاد و کشاورزی تاکید کرد: درباره میوه شب عید هیچ گونه نگرانی وجود ندارد، بخش عمده‌ای از میوه موردنیاز منتقل و بخش دیگر آن نیز در استان‌ها درحال انتقال است.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، محمود حجتی ظهر امروز پس از پایان نشست هیات دولت درخصوص برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای کاهش مصرف آب گفت: امیدواریم تا آخر سال ۲۸۰ هزار هکتار سیستم آبیاری نوین در مزارع راه‌اندازی شود.

راندمان بهره‌وری از آب هفت درصد افزایش یافته است

وی با بیان اینکه سیستم نوین آبیاری تنها برای بهبود بهره‌وری در آب نیست، اظهار داشت: توسعه گلخانه‌ها، توسعه آبیاری مکانیزه، کشاوزری حفاظتی، توسعه کشت نشایی و استفاده از بذرهای اصلاح‌نژاد شده هم به معنای افزایش بهره‌وری در استفاده از آب است. 

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: راندمان بهره‌وری از آب که در سال ۹۲، ۳۷ درصد بود در سال ۹۵ به ۴۴ درصد رسیده است و این یعنی نزدیک به هفت درصد بهره‌وری در مصرف آب داشتیم. 

هیچ نگرانی درباره میوه شب عید وجود ندارد

حجتی با اشاره تمهیدات دولت برای ذخیره میوه در آستانه عید نوروز تصریح کرد: درباره میوه شب عید هیچ گونه نگرانی وجود ندارد، بخش عمده‌ای از میوه موردنیاز منتقل و بخش دیگر آن نیز در استان‌ها درحال انتقال است.

وی درباره آنفلوانزای پرندگان خاطرنشان کرد: متاسفانه مشکلی که چند ماه قبل برای پرندگان تخم‌‌‌گذار به وجود آمد، مشکل جدی بود که به تولیدکنندگان تخم‌مرغ آسیب جدی رساند اما دولت به طور جدی پیگیر مسئله تامین نیاز بازار است زیرا به دلیل عرضه کم تخم مرغ در این بازه زمانی، قیمت‌ها تا اندازه‌ای تند شد اما با تسهیلات دولت نسبت به واردات تخم مرغ اقدام کردیم و این روند را ادامه خواهیم داد تا مشکل حل شود.

توضیح درباره آخرین وضعیت شیوع آنفلوانزای جدید پرندگان

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به شیوع آنفلوانزای جدید پرندگان که حدود دو تا سه هفته قبل به وجود آمده است، تصریح کرد: حدود دو تا سه هفته قبل پرندگان مهاجری که در تالار بین‌المللی بوجار در حال تردد بودند به دلیل نوعی از آنفلوانزای پرندگان تلف شدند که بعد از تست‌های مختلف مشخص شد این نوع از بیماری پرندگان جدید است که متاسفانه قابل انتقال به انسان نیز است و یک مورد آن در خلیج فارس مشاهده شده است.

حجتی اضافه کرد: کارهای سم‌پاشی و ایمن‌سازی انجام شده و استانداران مختلف به خصوص در استان‌های شمالی به طور آماده باش هستند تا از موارد احتمالی جلوگیری کرده و در عین حال، نسبت به توسعه بیماری نیز اقدام کنند.

وی تاکید کرد: توصیه می‌کنم در شمال کشور به خصوص کسانی که در معرض پرندگان مهاجر هستند، از نزدیکی به این پرندگان خودداری کرده تا آسیبی به آنها نرسد. به هر حال ما تلاش می‌‌‌کنیم بر آنچه از قبل بوده و در دو سه هفته اخیر به وجود آمده است، فائق آییم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز