انجمن اسلامی دانشگاه بهشتی در نامهای سرگشاده به وزیر علوم مطرح کرد:
انتقاد از ضعف در به کارگیری نیروهای متعهد به شعارهای دولت در دانشگاه شهیدبهشتی
اعتدال در نزد مدیران دانشگاه شهید بهشتی یعنی اعمال نظارت و سانسور پیش از چاپ نشریات دانشجویی که برخلاف نص صریح قانون وآیین نامه های وزارت علوم است.
انجمنهای اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی در نامهای سرگشاده به وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری اانتقاد ز ضعف در به کارگیری نیروهای متعهد به شعارهای دولت در دانشگاه شهید بهشتیز ضعف در به کارگیری نیروهای متعهد به شعارهای دولت در دانشگاه شهید بهشتی
به گزارش ایلنا٬ متن این نامه به شرح زیر است:
بسمه تعالی
لاَّ یُحِبُّ اللّهُ الْجَهْرَ بِالسُّوَءِ مِنَ الْقَوْلِ إِلاَّ مَن ظُلِمَ وَکَانَ اللّهُ سَمِیعًا عَلِیمًا (النساء آیه148)
خدا بلند کردن صدا را به بدگویی دوست ندارد، مگر از آن کس که به او، ستمی شده باشدو خدا شنوا و داناست.
جناب آقای دکتر فرهادی
وزیر محترم علوم،تحقیقات وفناوری اطلاعات دولت تدبیر وامید
سلام علیکم
24 خرداد آغاز حرکتی بود که انتظار میرفت سرانجامش به گشایش نسبی فضای سیاسی بخصوص در محیط دانشگاهها ختم شود و حضور افراد فرهیختهای در راس وزارت علوم، امیدهای دانشگاهیان را بیش از پیش فزونی بخشید اما رفته رفته به نظر میرسد که با افزایش تعداد حملات نیروهای تندرو به دولت، بخش اعظمی از مدیران میانی به جای مقاومت در برابر این حملات، دستها را به نشانه تسلیم بالا بردهاند و مشی اعتدال را به گونهای کاریکاتورآمیز ترسیم نمودهاند.
مجموعه رفتار مدیران دانشگاه شهید بهشتی مشتی است نمونه از خروار که نشاندهنده ضعف در به کارگیری نیروهای متعهد به شعارهای دولت است.
با روی کار آمدن دولت یازدهم، با اینکه شاهد تغییر مدیریت در دانشگاه شهید بهشتی نبودیم انتظار میرفت که تغییر رویه محسوسی در عملکرد مدیران این دانشگاه رخ دهد و عملکرد آن ها منطبق بر شعارهای دولت گردد اما واضح و مبرهن است زمانی که شخصی، اعتقادی به یک آرمان و شعار نداشته باشد تلاشی هم در جهت به ثمر رسیدن آن آرمان انجام نخواهد داد.
اعتدال در نزد مدیران دانشگاه شهید بهشتی یعنی راضی نگه داشتن تمامی افراد حتی نیروهای تندرویی که همه را غیر خودی، ضدانقلاب و منافق میپندارند و تهمت پراکنی و توهین، عادت مالوفشان گشته، همانها که عملکرد متعصبانهشان جز دلزدگی جوانان از دین و انقلاب هیچ ثمر دیگری نداشته است.
اعتدال در نزد مدیران دانشگاه شهید بهشتی یعنی دانشگاه بر مجوزهایی که خودش صادر نموده پایبند نماند و با کوچکترین فشاری از سوی نیروهای مخالف داخل و خارج دانشگاه، آنها را لغو نماید و تمامی زحمات و هزینههای مادی و معنوی فعالین دانشجویی را یک شبه بر باد دهد. اعتدال در نزد مدیران دانشگاه شهید بهشتی یعنی اعمال نظرات شخصی در روند مجوزدهی به برنامههای تشکل های دانشجویی و دخالت در اجرای برنامهها. اعتدال در نزد مدیران دانشگاه شهید بهشتی یعنی دادن آزادی عمل و مصونیت آهنین به نیروهایی که به راحتی به قانون و مصوبات وزارت علوم دهن کجی مینمایند. اعتدال در نزد مدیران دانشگاه شهید بهشتی یعنی سکوت و بیتفاوتی در مقابل افرادی که به خود اجازه میدهند در دانشگاه که عرصه خردورزی وگفتگوست به دفاتر و بردهای انجمنهای اسلامی دانشجویان دستاندازی کنند و آنها را تخریب نمایند.
اعتدال در نزد مدیران دانشگاه شهید بهشتی یعنی اعمال نظارت و سانسور پیش از چاپ نشریات دانشجویی که برخلاف نص صریح قانون وآیین نامه های وزارت علوم است. اعتدال در نزد مدیران دانشگاه شهید بهشتی یعنی اینکه دانشجویان این دانشگاه به بهانههای واهی از حق داشتن شورای صنفی نیز محروم گردند تا مبادا صدایی خواب مدیران این دانشگاه را آشفته نماید و در یک کلام اعتدال در نزد مدیران دانشگاه شهید بهشتی یعنی ذبح حقیقت در پای مصلحت.
جناب آقای دکتر فرهادی فاصله اعتدالی که ما از مدیران دانشگاه شهید بهشتی مشاهده نمودیم با آنچه که از فرمایشات دکتر روحانی شنیدهایم از زمین تا آسمان است. جناب آقای دکتر فرهادی همواره بی عدالتی است که تندروی را به دنبال میآورد و لازمه اعتدال عدالت است.
اکنون که امیدمان به تغییر رویه مدیران دانشگاه شهید بهشتی ناامید گشته، برخود واجب دانستیم که نگرانیهایمان را با شما درمیان بگذاریم و اعلام نماییم که اگر با اینگونه رویهها مقابلهی جدی و قانونی صورت نپذیرد شاهد بازگشت یاس و ناامیدی بر فضای بدنه دانشجویی حامی دولت تدبیر و امید در انتخابات 92 خواهیم بود و چه تلخ که زود دیر میشود و آنگاه نه شما مانید و نه ما ...
والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته
انجمنهای اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی