خبرگزاری کار ایران

رئوفیان در گفت‌وگو با ایلنا:

راه‌اندازی کمپین «دعوت از رئیسی» رویه‌ای نادرست است/ قالیباف در صورت کاندیداتوری باید پاسخگوی عملکرد قائم‌مقام خود باشد

راه‌اندازی کمپین «دعوت از رئیسی» رویه‌ای نادرست است/ قالیباف در صورت کاندیداتوری باید پاسخگوی عملکرد قائم‌مقام خود باشد
کد خبر : ۱۰۶۳۷۵۶

دبیرکل حزب اسلامی ایران زمین از تصمیم این حزب مبنی بر معرفی نامزد مستقل حزبی در انتخابات ریاست جمهوری و همکاری با شورای ائتلاف در انتخابات شورای شهر خبر داد.

سید ابوالقاسم رئوفیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درخصوص آخرین فعالیت‌های این جبهه، گفت: جلسات جبهه رفاه، پیشرفت و عدالت اخیرا به دلیل شرایط تشدید شیوع ویروس کرونا و محدودیت‌های ایجاده شده، تحت الشعاع قرار گرفت اما امروز (شنبه) جلسه جبهه به‌طریق برخط برگزار خواهد شدکه باید دید رئیس محترم‌ جبهه که به نمایندگی از جبهه پیشرفت در جلسات شورای وحدت شرکت می‌کنند، چه اخبار تازه‌ای خواهند داشت.

وی ادامه داد: جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت تا این لحظه به عنوان عضو شورای وحدت فعالیت می‌کند؛ برهمین اساس از تصمیمات این شورا حمایت کرده و به صورت مستقل در انتخابات فعالیت نخواهد کرد.

دبیرکل حزب اسلامی ایران زمین در تشریح فعالیت‌های این حزب در آستانه انتخابات خردادماه، اظهار داشت: حزب اسلامی ایران زمین در انتخابات ریاست جمهوری۱۴۰۰ با استفاده ازحق تحفظ مستقل وارد عرصه انتخابات خواهد شد و به‌زودی طی بیانیه‌ای‌ رسمی نامزد مستقل حزبی خودرا به پیشگاه ملت بزرگ ایران معرفی خواهدکرد اما در انتخابات شوراها با شورای وحدت همکاری خواهد کرد.

وی ادامه داد: همانطور که رهبر فرزانه انقلاب توصیه فرمودند که نامزدها با برنامه وارد شوند، حزب اسلامی ایران زمین برنامه‌های انتخاباتی خود را در حوزه‌های مختلف تدوین نموده تا توسط نامزد مورد حمایت حزب تبیین و برای مردم عزیز تشریح گردد.

این فعال سیاسی اصولگرا در رابطه با مطرح شدن کاندیداتوری آقایان سید ابراهیم رئیسی و محمدباقر قالیباف که اکنون ریاست قوه قضائیه و مقننه را برعهده دارند، ابراز داشت: از چند منظر می‌توان به این مساله نگریست، نخست از منظر جایگاه حساس و بسیار راهبردی این دو عزیز است. خب آقای رئیسی، رئیس قوه قضائیه هستند، این جایگاه بسیار مهم و استراتژیک است؛ ایشان حکم خود را مستقیم از رهبر انقلاب دریافته کرده و الحمدلله خوب هم عمل کردند. این قوه یک قوه‌ای است که بر همه قوا اشراف دارد و قادر است که به تخلفات مقامات مختلف حتی شخصیت های عالی‌رتبه دولت و کابینه نیز رسیدگی کند، از همین جهت این جایگاه یک جایگاه بسیار حساس است.

وی افزود: به ویژه‌ اینکه جنس آقای رئیسی از قوه قضائیه است، ایشان طی سال‌های طولانی در مناصب مختلفی در این نهاد حضور داشتند و مرحله به مرحله رشد کردند، در نتیجه شناخت بسیار خوبی دارند از این فضا و توانسته‌‌اند موفق هم باشند.

رئوفیان با اشاره به ایجاد کمپین‌هایی برای دعوت از رئیس قوه قضائیه برای حضور در انتخابات، تصریح کرد: این نوع کمپین‌ها که ‌ممکن است با هدف فضاسازی به‌منظور دریافت اذن رهبری برای ورود ایشان به عرصه انتخابات باشد، بی‌تردید رویه‌ای نادرست و قطعا غیرموثر در تصمیمات رهبر فرزانه انقلاب است و از طرفی اگر رئیس دستگاه قضا هم‌ قصد حضورداشته باشد قطعا با رهبری مشورت خواهندکرد که معمولا در چنین مواردی مقام‌ معظم رهبری نفیاً یا اثباتاً اظهارنظر نخواهند کرد.

دبیرکل حزب اسلامی ایران زمین در ادامه به حضور قالیباف در جایگاه ریاست مجلس به عنوان دیگر کاندیدای بالقوه انتخابات اشاره و خاطرنشان کرد: مسئله اهمیت والای جایگاه کنونی رئیس مجلس برکسی پوشیده نیست، آقای قالیباف اکنون ریاست قوه‌ای را برعهده دارد که خانه ملت است و مردم تهران وی را برای۴سال به‌عنوان نماینده خودشان انتخاب کرده‌اند. اگر ایشان در همان دوران تبلیغات انتخاباتی به مردم می‌گفت که قصد دارد مجلس را در نیمه راه رها کرده و عزم‌ پاستورکند، چه بسا مردم به او رای نمی‌دادند و به‌راستی این اصلا اتفاق خوبی نیست که برخی نمایندگان در مجلس کرسی نمایندگی را سکوی پرش برای خود بدانند.

وی ادامه داد: اینکه برخی داوطلبان نمایندگی با در سرداشتن سودای ریاست جمهوری، مجلس را محلی برای چهره شدن انتخاب کرده و با وعده و وعید خدمت۴ساله رای مردم را به امانت بگیرند و در نیمه راه امانت را وانهند و مجلس را همچون معبری به مقصد پاستور پشت‌سر گذارند اصلااتفاق خوبی نیست.

رئوفیان در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اهمیت حضور افراد دور از حاشیه در عرصه انتخابات و پرهیز از هزینه‌سازی برای نظام، اظهار داشت: نکته دیگری که باید در تصمیم‌گیری‌ها در رابطه با کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری به عنوان یک مولفه تاثیرگذار درنظرگرفت این است که باید عرصه را برای ورود اشخاص بی‌حاشیه در رقایت‌های انتخاباتی باز گذاشت که در اینصورت هم برای نظام‌ هزینه‌سازی نمی‌شود و هم برای جایگاه افراد هزینه‌تراشی نخواهد شد.

وی افزود: مثلا اگر آقای قالیباف بخواهد بیاید سخت گرفتار حاشیه می‌شود و باید پاسخگوی عملکرد غلط و سوءاستفاده‌های ‌قائم‌مقام خود درطول سال‌های مسئولیتش در شهرداری تهران باشد، که ازفسادها و تخلفات قائم مقامش خبر داشته یا نه که در هر صورت هزینه دارد.

فعال سیاسی اصولگرا در پایان گفت: مسائل اینگونه در انتخابات مطرح شده و سوال می‌شوند در نتیجه فرد مجبور است این‌ها را خنثی کند که برای او هزینه‌ساز می‌شود. همچنین برای نظام هم هزینه‌هایی در پی دارد.

انتهای پیام/
امین مهرآور
ارسال نظر
پیشنهاد امروز