فرمول خوراکی برای نابودی سلولهای بنیادی سرطان
آنچه می خورید و می نوشید می تواند دلیل اصلی ابتلا به سرطان باشد. اما تغییرات ساده در رژیم غذایی شما می تواند به کاهش خطر ابتلا به این بیماری مرگبار کمک کند.
به گزارش عصر ایران به نقل از "مدیکال دیلی"، جدا از فهرست خوراکی هایی که باید برای پیشگیری از ابتلا به سرطان مصرف آنها را کنار بگذارید، باید به مصرف خوراکی هایی که به حفظ سلامت شما و پیشگیری از انواع مختلف بیماری ها کمک می کنند نیز توجه داشته باشید. پس چرا یک رژیم غذایی مرگبار برای سلول های بنیادی سرطان را امتحان نکنید؟
این سلول های بنیادی از روند سرطانزایی پشتیبانی می کنند. آنها نقشی کلیدی در پیشرفت سرطان، مقاومت در برابر دارو و عود مجدد بیماری پس از درمان دارند.
مطالعات پیشین نشان داده اند که برخی مواد غذایی می توانند فعالیت سلول های بنیادی سرطانزا را متوقف کرده و آنها را از ایجاد بیماری باز دارند.
سیب زمینی بنفش
مصرف یک سیب زمینی بنفش در روز برای یک هفته نشان داده است که در مسدود کردن فعالیت سلول های بنیادی مضر که می توانند موجب سرطان روده بزرگ شوند، موثر عمل می کند. پژوهشگران در دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا در آمریکا متوجه شدند ماده زیست فعال آنتوسیانین موجود در این ماده غذایی به کاهش تومورها و قدرت تهاجمی سلول های سرطانی کمک می کند.
چای سبز
پژوهشگران چینی طی مطالعات مختلف متوجه شده اند که چای سبز می تواند به نابودی سلول های بنیادی سرطان کمک کند. چای سبز حاوی اپیگالوکاتچین-3-گالات است که سلول های سرطانی را به آپوپتوز یا مرگ برنامه ریزی شده سلول تشویق کرده و می تواند رشد سلول های بنیادی سرطان روده بزرگ را تا 50 درصد کاهش دهد.
چای ماچا
مطالعه ای در دانشگاه سالفورد در انگلیس نشان داد که چای ماچا می تواند سلول های بنیادی سرطان را با کاهش منابع انرژی آنها از بین ببرد. این نوشیدنی به طور خاص آثار چشمگیری در مبارزه با سرطان پستان نشان داده است.
روغن زیتون فوق بکر
روغن زیتون فوق بکر سکویریدویدها (Secoiridoid) را در اختیار بدن قرار می دهد که در تست های آزمایشگاهی کارایی خود در کاهش رشد سلول های بنیادی سرطان پستان را نشان داده است. روغن زیتون فوق بکر در پیشگیری از ابتلا به سرطان در سوژه های حیوانی موثر بوده و کاهش رشد تومور در سوژه هایی که به بیماری مبتلا بودند را نیز نشان داده است.
گردو
گردو یکی دیگر از مواد غذایی است که می تواند سرطان روده بزرگ را هدف قرار دهد. در همین راستا، گردو می تواند به کاهش خطر ابتلا به بیماری و افزایش نرخ بقای بیماران کمک کند.
پژوهشگران در کره جنوبی طی یک مطالعه دریافتند که مصرف روزانه عصاره گردو برای یک هفته به کاهش رشد سلول های بنیادی سرطان روده بزرگ به میزان 86 درصد کمک کرده است. گردو حاوی مواد زیست فعال، مانند اسید گالیک، اسید کلروژنیک و اسید الاژیک است.