دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی در گفتوگو با ایلنا:
شکر هنوز چندنرخی است/ روغن را به شرط خرید دیگر اقلام میفروشند/ هر ۱۵ روز یک بار مجاز به خرید روغن هستیم
دبیر اتحادیه بنکداران غذایی اظهار داشت: اگر بخواهیم 50 کارتون روغن بخریم باید در کنار آن یک تن برنج هندی یا 10 کارتون تن ماهی یا 10 کارتون رب گوجه یا کیک و کیسه فریزر بگیریم. همچنین هر روز به ما روغن نمیفروشند و هر 15 روز یک بار مجاز به خریداری هستیم.
قاسمعلی حسنی در گفتوگو با خرنگار اقتصادی ایلنا در مورد وضعیت بازار مواد غذایی اظهار کرد: بر اساس مصوبات دولت شکر حدود 72 افزایش قیمت داشته است. براین اساس شکری که با قیمت 6650 تومان به واحدهای صنعتی عرضه میشد به 11500 تومان رسیده است. قیمت روغن نیز طبق همین مصوبات 35 درصد افزایش پیدا کرده است.
وی افزود: حتی با این افزایش قیمت هیچ تغییری در وضعیت عرضه برای بنکداران ایجاد نشده و همچنان همان محدودیتهای سابق وجود دارد. اگر ما بخواهیم بار روغن بگیریم باید در کنار آن یک کالای دیگر خریداری کنیم و اگر حاضر به این کار نباشیم به ما روغن نمیدهند.
حسنی تصریح کرد: اگر بخواهیم 50 کارتون روغن بخریم باید در کنار آن یک تن برنج هندی یا 10 کارتون تن ماهی یا 10 کارتون رب گوجه یا کیک و کیسه فریزر بگیریم. همچنین هر روز به ما روغن نمیفروشند و هر 15 روز یک بار مجاز به خریداری هستیم.
دبیر اتحادیه بنکداران غذایی با اشاره به رکود در این بازار گفت: با توجه به این که در روزهای منتهی به انتخابات هستیم در بازار سکون و رکود حاکم است؛ تنش خاصی وجود ندارد و افزایش قیمتی به جز در مورد روغن و شکر که در بخش دولتی تعیین شده نداشتیم. نه تنها بازار مواد غذایی بلکه همه بازارها فعلا چشم انتظار 28 خرداد و نتایج انتخابات هستند.
حسنی در ادامه تصریح کرد: شکر به قیمت آزاد که 13 هزار و 300 تومان و حدود 2 هزار تومان گرانتر از شکر دولتی است به هر میزانی که بخواهید در بازار موجود است و البته مشکل چندنرخی بودن شکر موجود است.
وی افزود: در مورد روغن نیز با وجود اینکه 35 درصد افزایش قیمت اعمال شده بازهم 40 تا 50 درصد بیشتر از قیمت مصرفکننده در سطح خرده فروشی و بنکداری فروخته میشود. چراکه روغن آن طرف مرز 6 برابر قیمت داخلی مشتری دارد.