در گفت وگو با ایلنا مطرح شد:
افزایش ۱۴ درصدی تولید جوجه در مرغداریهای تایباد
مدیر جهاد کشاورزی تایباد گفت: امسال ۶۶٠ هزار و ٩۶۵ قطعه جوجه در مرغداریهای این شهرستان جوجهریزی شده که نسبت به سال قبل ١۴ درصد افزایش داشته است.
محمد میری دیسفانی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا در تایباد اظهار کرد: پیشبینی میشود امسال با این حجم جوجه ریزی میزان 1650 تن مرغ زنده در شهرستان تولید شود.
وی با اشاره به وجود ۲۷ واحد مرغداری در تایباد افزود: از این تعداد ۲۵ واحد بطور کامل فعال هستند و مجموع ظرفیت آنها در هر دوره 593 هزار قطعه است.
میری دیسفانی بیانکرد: عدم بیماریهای حاد و واگیردار طیور و بهبود مدیریت بهداشتی مرغداران از جمله دلایل افزایش جوجه ریزی بشمار میرود.
وی ادامه داد: اجرای سیستم مراقبت فعال و غیر فعال از واحدهای مرغداری شهرستان، صدور مجوز بهداشتی جوجهریزی، نظارت بر فاصله زمانی جوجهریزی، نظارت بر توزیع واکسن و واکسیناسیون در واحدهای مرغداری، از جمله اقدامات دامپزشکی برای پیشگیری از بیماریهای طیور است.
مدیر جهادکشاورزی تایباد گفت: مرغداران با رعایت دقیق دستورالعملهای سازمان دامپزشکی در تمام مراحل پرورش از جمله خرید جوجه، حمل و نقل جوجه ها، ایجاد سالنهای پرورش بهداشتی، واکسیناسیون و درمان جوجه ها، علاوه بر تضمین موفقیت فعالیت اقتصادی خود، در تهیه گوشت مرغ سالم، با کیفیت و بهداشتی برای مصرف عموم مردم سهیم هستند.