خبرگزاری کار ایران

معاون بهره‌برداری آبفای گیلان خبر داد:

بالای ۹۹ درصد شبکه توزیع آب گیلان فاقد آلودگی میکروبی است

بالای ۹۹ درصد شبکه توزیع آب گیلان فاقد آلودگی میکروبی است
کد خبر : ۸۵۶۰۹۱

معاون بهره‌برداری آبفای‌گیلان با تاکید بر اینکه نتایج آزمون‌ها نشان می‌دهد آب شرب شهروندان از نظر پارامترهای فیزیکی شیمیایی در حد استاندارد ملی کشور است،گفت: این نتایج نشان‌دهنده سلامت شبکه توزیع، فاقد آلودگی میکروبی تا بیش از ۹۹/۹۹ درصد است.

به گزارش ایلنا از رشت، مازیار غلامپور، معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب استان گیلان با اشاره به اهمیت اطمینان از سلامت آب شرب شهروندان گفت: به منظور کنترل بهداشتی آب شرب، آزمون تعیین مقدار کلر باقیمانده، آزمون میکروبی، آزمون بیولوژی، آزمون شیمیایی و آزمون فاضلاب و ریزآلاینده های آلی و معدنی را در برنامه های خود دارد.

وی ضمن تاکید بر این نکته که بازه های آزمایشی به صورت میانگین روزانه، ماهانه و فصلی از طریق ۲۹ باب آزمایشگاه میکروبی، شیمیایی, بیولوژی آب انجام می شود، این آزمایشگاه ه را مستقر در شهرستان های رشت، املش، رودسر، لنگرود، لاهیجان، سیاهکل، انزلی، رضوانشهر، تالش، آستارا، صومعه سرا، ماسال، رودبار، تصفیه خانه بزرگ و آزمایشگاه مرکزی ستاد عنوان کرد و گفت: ۷ باب آزمایشگاه فاضلاب نیز در شهرهای رشت، لاهیجان و انزلی مستقر هستند.

غلامپور تاکید بر اینکه نتایج این آزمون‌ها نشان می‌دهد آب شرب شهروندان از نظر پارامترهای فیزیکی شیمیایی در حد استاندارد ملی کشور (شماره ۱۰۵۳) است، گفت: این نتایج نشان‌دهنده سلامت شبکه توزیع، فاقد آلودگی میکروبی تا بیش از ۹۹/۹۹درصد است.

معاون بهره برداری آبفای گیلان همچنین درصد آزمون مطلوبیت کلر باقیمانده در شبکه را بالای ۹۹درصد عنوان کرد و افزود: شرکت آب و فاضلاب گیلان با بهره برداری از دستگاه های اندازه گیری لحظه ای سنجش کلر آزاد باقیمانده و کدورت در خروجی مخازن ذخیره و نقاط مختلف شبکه توزیع شهر رشت، کیفیت آب تولیدی را بصورت ۲۴ ساعته تحت سنجش و کنترل دارد چرا که قرار داشتن کلر و کدورت در رنج مطلوب نشان دهنده عدم آلودگی میکروبی آب با درصد اطمینان بالای ۹۹ درصد است.

غلامپور به اجرای همزمان و موفقیت آمیز برنامه ایمنی آب (Water Safety Plan) در شهر رشت اشاره کردو اضافه کرد: این برنامه با رویکرد ارزیابی ریسک، شناسایی مخاطرات، رویدادهای مخاطره آمیز و مدیریت ریسک، در تمام گام های تامین و توزیع آب شرب از حوضه‌ی آبریز تا مصرف کننده از جمله عوامل موثر بر ارتقاء کیفیت آب اجرای می شود.

وی تصریح کرد: همزمان و همراه با انجام تمام این آزمونها توسط شرکت آب و فاضلاب گیلان، نقش نظارتی مرکز بهداشت استان به عنوان سازمان ناظر بهداشت آب شرب نیز حائز اهمیت می باشد که خوشبختانه نتایج این کنترل نامحسوس دلالت بر مطلوبیت کیفیت آب شرب در محدوده استاندارد ملی ایران دارد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز