خبرگزاری کار ایران

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور:

۷۰۰ فرصت سرمایه‌گذاری آموزشی به بخش خصوصی عرضه شد

۷۰۰ فرصت سرمایه‌گذاری آموزشی به بخش خصوصی عرضه شد
کد خبر : ۱۶۲۳۳۹۸

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور با تشریح هفت برنامه کلان این سازمان در سال ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴، از عرضه بیش از ۷۰۰ فرصت سرمایه‌گذاری آموزشی به بخش خصوصی خبر داد و تأکید کرد: برای توسعه آموزش‌های مهارتی، نیازمند مشارکت جدی صنعت و جامعه هستیم.

به گزارش خبرنگار ایلنا، غلامحسین محمدی، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور، در جمع خبرنگاران و در حاشیه اجلاس مدیران ستادی، استانی و روسای مراکز آموزش فنی‌وحرفه‌ای با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۴ به عنوان «سال سرمایه‌گذاری برای تولید» از سوی مقام معظم رهبری، اظهار کرد: ما آغاز سال را با برگزاری این اجلاس و حضور مقامات عالی وزارتخانه، نمایندگان مجلس و آموزش و پرورش شروع کردیم تا هفت برنامه کلان سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور برای سال جاری و آینده را معرفی و تبیین کنیم. این برنامه‌ها بر مبنای تقاضامحور شدن آموزش‌ها و افزایش مشارکت ذینفعان اجتماعی و اقتصادی طراحی شده‌اند.

محمدی با اشاره به ظرفیت ۷۰۰ مرکز آموزشی این سازمان در سراسر کشور افزود: ما با مدل‌های نوین و اثربخش آموزش، می‌توانیم به نیاز صنایع پاسخ دهیم. یکی از رویکردهای اصلی، عرضه بیش از ۷۰۰ فرصت توسعه زیرساخت‌های آموزشی برای جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و اجتماعی است. امروز این فرصت‌ها با حضور وزیر کار رونمایی شد.

وی ادامه داد: بخش عمده‌ای از جامعه هدف ما شامل جوانانی است که پس از پایان تحصیلات متوسطه، دانشگاهی یا دوران خدمت سربازی، وارد بازار کار می‌شوند. بنابراین در همکاری با آموزش‌وپرورش و نیروهای مسلح، الگوهایی طراحی کرده‌ایم که فرصت مهارت‌آموزی را توسعه دهد. از جمله این الگوها، طرح “همنوا”ست که براساس آن، هر مرکز فنی‌وحرفه‌ای در شهرستان‌ها، معین چند هنرستان می‌شود.

رئیس سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور افزود: با این کار، هنرستان‌هایی که فاقد امکانات آموزشی مناسب هستند، می‌توانند از زیرساخت‌های ما بهره‌مند شوند. هم‌زمان با نیروهای مسلح نیز در حال نهایی‌سازی تفاهم‌نامه‌ای هستیم که بر اساس آن، ۱۵۰ هزار نفر سرباز مهارت‌آموز می‌شوند و حدود یک‌سوم آن‌ها به‌صورت مستقیم به بازار کار متصل خواهند شد.

محمدی همچنین از تجهیز ۲۰ کارگاه آموزش هوش مصنوعی در کشور خبر داد و گفت: در سال گذشته، بیش از ۲۰۰۰ نفر در این حوزه آموزش دیدند. این عدد کافی نیست و بر همین اساس امشب تفاهم‌نامه‌ای بین وزرای کار و ارتباطات برای توسعه آموزش‌های مرتبط با اقتصاد دیجیتال به امضا خواهد رسید.

وی با اشاره به هدف‌گذاری بزرگ سازمان برای تربیت ۵۰۰ هزار نیروی ماهر در حوزه مهارت‌های پیشرفته، تصریح کرد: امسال بنا داریم در ۳۱ مرکز توسعه مهارت‌های پیشرفته در ۳۱ استان، زیرساخت لازم را فراهم کنیم تا در یک برنامه چهارساله، ۱۰۰ هزار نفر آموزش ببینند.

در پایان، محمدی تأکید کرد: ما برای تحقق این اهداف به مشارکت جدی‌تر بخش خصوصی، صنایع بزرگ و نهادهای انقلابی نیاز داریم. تلاش می‌کنیم با جذب منابع مالی از محل مسئولیت‌های اجتماعی، شاهد تحولی بزرگ در حوزه مهارت‌آموزی و اشتغال باشیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز