در گفت و گو با ایلنا مطرح شد:
آبگیری سد گتوند بدون اطلاع اهالی روستاهای منطقه/ روستائیان حاضر به ترک زمینهایشان نیستند/ انتقال بیماران اورژانسی با قایق!
نماینده روستای تلخاب تاجدین گفت: سد گتوند بدون هماهنگی با اهالی و مردم روستاهای تلخاب تاجدین و پرنوشته آبگیری شده و این مسئله علاوه بر خسارت های کشاورزی و دامی مشکلات بسیاری را برای اهالی و روستائیان این منطقه که حاضر به ترک خانه و زمینهایشان نیستند، ایجاد کرده است.
لابان منجزی داودی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا در اینباره گفت: بر اثر آبگیری سد گتوند زمینها و خانهها، طیور و محصولات کشاورزیمان در روستای تلخاب تاجالدین به زیر آب رفته است.
وی افزود: وزارت نیرو برای آبگیری سد گتوند قرار بود سال 90 این زمینها را تملک کرده و زمینهای جایگزین به اهالی این مناطق واگذار کند که در این مدت هیچگونه اقدامی در این زمینه صورت نگرفت.
نماینده روستای تلخاب تاجدین ادامه داد: دولت اعلام کرده به افرادی که سند مالکیت دارند به اندازه متراژ ثبت شده در سند به آنها زمین واگذار کند و این در حالی است که در گذشته شاخص تقسیم بندی زمین بر اساس واحد"من" بوده است که بیشتر متراژ تعیین شده در سند مالکیت است.
منجزی داودی ادامه داد: نزدیک به هشت سال است اهالی این روستا با چنین مشکلی مواجهند و روزی که سد شروع به آبگیری کرد از قبل به ما اعلام نکردند و ما حتی فرصت نکردیم وسایل و اسباب و اثاثیه مان را جمع آوری کنیم. متاسفانه نه از طریق فرمانداری و نه خود وزارت نیرو هم به ما اعلام نکردند و تاکنون هیچ دستگاه دولتی سراغی از وضعیت ما نگرفته است.
وی تاکید کرد: وضعیت امروز زندگی ما به گونه ای است که با قایق میتوانیم رفت و آمد کنیم و حتی جادههای دسترسی نداریم و بسیاری از طیور و دام های اهالی به خاطر آبگرفتگی تلف شده اند.
وی می گوید: از صد من گندمی که کاشته بودم تنها چهار گونی برداشت کردم که آن را هم آب گرفت. حتی شب گذشته یکی از بچههای اهالی روستا دچار عقرب گزیدگی شد که با سختی و دشواری زیاد با قایق او را به شهرستان مسجد سلیمان رساندیم.
حسین مولایی سرپرست هلال احمر مسجد سلیمان نیز در این باره به خبرنگار ایلنا گفت: امدادگران جمعیت هلال احمر برای امدادرسانی به مردم روستای پرنوشته و تلخاب تاجدین که به دلیل آبگیری سد گتوند در روزهای اخیربه زیر آب رفته اعزام شدند و اقدام به امدادرسانی کردند.
وی افزود: اهالی این روستاها حاضر به ترک خانه و روستای خود نیستند و هلال احمر هم برای اسکان موقت هر خانوار یک چادر و بسته مواد غذایی و اقلام مورد نیاز تحویل داده است.
مولایی در پایان گفت: روستای تلخاب به صورت کامل به زیر آب رفته و بخشی از مردم این روستا به ناچار به روستای پرنوشته نقل مکان کردند و تنها تعدادی برای محافظت از اموال و احشام در منطقه مانده اند ولی آنچه مشخص است مردم وضعیت زندگی مناسبی ندارند.