خبرگزاری کار ایران

معاون وزیر آموزش و پرورش کشور:

کد ۱۹ استخدام ۶ هزار نفر برای وزارت آموزش و پرورش تایید شد

کد ۱۹ استخدام ۶ هزار نفر برای وزارت آموزش و پرورش تایید شد
کد خبر : ۱۵۵۱۶۴۴

معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی گفت: با بررسی مجدد حدود ۶ هزار نفر از استخدامی های کد ۱۹ تایید شدند و استان ها در جلسه هفته جاری توجیه می شوند تا آنها را ساماندهی کنند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، عبدالرضا فولادوند عصر یکشنبه در حاشیه معارفه مدیرکل آموزش و پرورش لرستان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در آخرین جلسه اتاق وضعیت وزارتخانه، آموزش دهندگان نهضت که شرایط را بر اساس قانون بودجه دارند، تعیین تکلیف شدند که اطلاعات و نتیجه نهایی باید بعد از پالایش و ارزیابی‌های نهایی توسط سخنگوی وزارت اعلام می‌شود. 

وی افزود: این کار در سند جامع نیروی انسانی آموزش و پرورش هم در حال انجام است و افرادیکه دارای حق و حقوق قانون برنامه هفتم هستند، در اولین فرصت تعیین تکلیف می‌شوند. 

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی تعداد این افراد را بیش از ۲۰ هزار نفر برشمرد و ادامه داد: مهمترین شرایط لازم برای تعیین تکلیف این افراد این است که در پنج سال گذشته یک سال فعال بوده و در آن مدت ۲۴ ساعت در هفته تدریس داشته باشند. 

فولادوند در خصوص کلاس‌گذاری جدید نهضت سوادآموزی یادآور شد: این مسأله جدا از مباحث استخدامی است، چراکه آموزش و پرورش به واسطه موسسات آموزشی برون سپاری کرده است و رابطه‌ای با آموزش دهندگان ندارد، بنابراین استخدام برای افرادی است که به طور مستقیم با وزارت ارتباط یا شرایطی قانون بودجه را داشته اند. 

معاون وزیر آموزش و پرورش همچنین بیان کرد: بر اساس آخرین آمار سال ۹۵ حدود ۹۷۹ هزار بی‌سواد داریم که ظرفیت تعیین شده استان‌ها برای آموزش ۳۹۰ هزار نفر بود، اما با بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد در سه تا چهار سال قبل بیش از ۶۰ درصد نتوانسته‌ایم به تعهدات عمل کنیم. 

وی تصریح کرد: به همین دلیل مبنا را معدل سه سال قبل قرار دادیم و هدف‌گذاری از ۳۹۰ به ۳۱۰ هزار نفر کاهش یافت و به تناسب بیسوادی و ظرفیت استان ها، سهم هر منطقه مشخص شد. 

معاون وزیر آموزش و پرورش نرخ باسوادی در کشور را ۹۸ درصد اعلام کرد و افزود: ریشه کنی بیسوادی نسبتا انجام شده است، البته باید توجه داشت که عده‌ای آموزش‌پذیر نیستند. 

فولادوند اظهار داشت: باتوجه به حکم مجلس شورای اسلامی در قانون برنامه هفتم، اساسنامه سازمان نهضت سوادآموزی باید تغییر و به روز شود تا تعریف سواد بر اساس آخرین تعاریف یونسکو و سازمان‌های جهانی ملاک قرار گیرد که در این صورت فصل جدیدی در آموزش محقق و نام نهضت سواد آموزی به سازمان آموزش همگانی و بزرگسالان تغییر خواهد یافت.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز