استاندار همدان:
عرضه گوشت قرمز در بازار باید افزایش یابد
استاندار همدان گفت: عرضه گوشت قرمز باید با تمهیدات جهاد کشاورزی و هماهنگی با بخش خصوصی افزایش یابد تا قیمت آن برای مصرف کنندگان مناسبتر شود.
به گزارش ایلنا از همدان، علیرضا قاسمی فرزاد روز چهارشنبه در نشست ستاد تنظیم بازار استان همدان افزود: اگر بخش خصوصی می تواند از دیگر نقاط گوشت گرم وارد کند، از آنها حمایت میکنیم.
وی ادامه داد: اگر بخش خصوصی برای ساماندهی قیمت گوشت قرمز اقدام به وارد کردن آن به استان نکند، استانداری سازوکارهای دیگری برای این مساله پیدا خواهد کرد.
استاندار همدان در بخش دیگری از صحبتهای خود با تاکید بر اینکه کشتارگاههای مرغ باید متناسب با ظرفیت تعیین شده کشتار داشته باشند، افزود: کشتارگاهی که ظرفیت آن ۱۶ هزار تن است، ۶۰ هزار تن مرغ کشتار میکند که این مساله باعث کاهش کیفیت گوشت مرغ و نارضایتی شهروندان میشود.
وی ادامه داد: اگر در کشتارگاه ها امحا و احشای مرغ بدرستی پاک نشود، این مساله اثرات نامناسبی روی مرغ تحویلی به شهروندان خواهد گذاشت.
استاندار همدان تاکید کرد: کشتارگاه ها باید به اندازه پروانه صادر شده، کشتار کنند، در غیر این صورت باید تجهیزات و ظرفیت کشتار مرغ را افزایش دهند.
وی تاکید کرد: در راستای تامین نیاز مردم، جوجه ریزی ماهانه استان نباید از سه میلیون قطعه کمتر باشد.