رئیس اتحادیه کفاشان تبریز:
كفاشان جوان انگیزهای برای ادامه كار ندارند
رغبتی در نیروهای جوان برای ادامهٔ کار در این حرفه وجود ندارد زیرا آنان به استادکاران خود نگاه میکنند که بعد از این همه مدت، هنوز وضعیت مالی مناسبی ندارند/ دخل و خرج شاغلان این بخش تناسبی ندارد.
رئیس اتحادیه کفاشان تبریز با تاکید بر عدم تناسب «دخل و خرج» کارگران واحدهای تولیدی کفش، از عدم رغبت نیروهای جوان كار برای ادامهٔ این حرفه خبر داد.
جواد حسیننژاد درآمد کارگران سادهٔ کفاشیها را «بسیار ناچیز» عنوان كرد و به ایلنا گفت: در تبریز حدود ۳۰۰۰ کارگاه کفاشی داریم که بین ۵ تا ۱۰ نفر در اکثر این کارگاهها مشغول به کارند.
وی ادامه داد: رغبتی در نیروهای جوان برای ادامهٔ کار در این حرفه وجود ندارد زیرا آنان به استادکاران خود نگاه میکنند که بعد از این همه مدت، هنوز وضعیت مالی مناسبی ندارند. دخل و خرج شاغلان این بخش به هم نمیخورد.
این فعال صنعت کفش با اشاره به گران شدن مواد اولیه مورد استفادهٔ کفاشیها افزود: مشکل اصلی واحدهای تولیدی کفش، قیمت مواد اولیه است که هر روز تغییر میکند و گرانتر میشود. بیشتر مواد اولیهٔ مصرفی کفاشیها مثل چسب و زیره و... در داخل کشور تهیه میشود. مواد اولیهٔ داخلی نسبت به نوع خارجی خود گرانتر است که این گرانی به دلیل نابسامانی بازار و احتکار مواد اولیه رخ داده است.
رئیس اتحادیه کفاشان تبریز در پایان ابراز امیدواری کرد که با نزدیک شدن به پایان سال و در پیش بودن تعطیلات نوروزی، وضعیت واحدهای تولیدی کفش تبریز نسبت به گذشته بهتر شود.