خبرگزاری کار ایران

نائب رئیس کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۴:

کمیسیون تلفیق بر اختصاص ۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون یورو برای واردات خودرو و مبلغ تسهیلات ازدواج اصرار کرد

کمیسیون تلفیق بر اختصاص ۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون یورو برای واردات خودرو و مبلغ تسهیلات ازدواج اصرار کرد
کد خبر : ۱۵۸۸۸۰۶

نایب رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ گفت: این کمیسیون در جلسه عصر امروز خود بر روی مصوبه اختصاص ۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون یورو برای واردات خودرو در بودجه اصرار ورزید.

به گزارش ایلنا، محسن زنگنه، در تشریح جلسه عصر امروز (یکشنبه ۷ بهمن ماه) کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، گفت: امروز ایرادات شورای نگهبان به لایحه بودجه سال آینده در کمیسیون تلفیق مورد بحث و بررسی قرار گرفت. 

نماینده مردم «تربت حیدریه و مه ولات» در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ما در کمیسیون تلفیق لایحه بودجه به برخی از مصوبات خود در بودجه اصرار کردیم و بر این اساس، این مصوبات برای تعیین تکلیف، به صحن مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع خواهد شد. 

نایب رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ تصریح کرد: یکی از مواردی که کمیسیون تلفیق بودجه روی آن اصرار ورزید، مربوط به اختصاص ۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون یورو برای واردات خودرو بود. 

زنگنه ادامه داد: نکته بعدی درباره میزان تسهیلات ۳۴۰ هزار میلیارد تومانی ازدواج و فرزندآوری بود که این موضوع هم با توجه به اصرار کمیسیون تلفیق بودجه، برای تعیین تکلیف به صحن مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع شد. 

نائب رئیس کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۴ در مجلس شورای اسلامی گفت: مسئله بعدی در خصوص پرداخت سهم صندوق توسعه ملی از محل درآمدهای نفتی به نیروهای مسلح بود که طبق مصوبه مجلس مقرر شد به صورت حواله نفتی باشد که مجلس در این زمینه هم بر نظر خودش اصرار ورزید. به این معنا که سهم صندوق توسعه ملی از محل نفت تهاتری نیروهای مسلح به صورت حواله نفتی در اختیار صندوق توسعه ملی قرار گیرد. این موضوع نیز با توجه به اصرار کمیسیون تلفیق بودجه، برای تعیین تکلیف به مجمع ارجاع خواهد شد. بحث بعدی نیز درباره ۱۴ و نیم درصد سهم شرکت ملی نفت بود که مجلس در این موضوع هم اصرار ورزید. 

نایب رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ گفت: یکی دیگر از موارد، درباره موافقتنامه اعتبارات مجلس شورای اسلامی بود که مجلس در این زمینه هم بر نظر خودش اصرار کرد و این موضوع هم برای تعیین تکلیف به مجمع تشخیص مصلحت نظام می‌رود. 

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در صورتی که مجمع تشخیص مصلحت نظام با این تصمیمات مجلس مخالفت کند تکلیف چه می‌شود، خاطرنشان کرد: در آنجا هر یک از اعضای مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام می‌توانند پیشنهاداتی دهند و رأی گیری می‌شود و اگر در آنجا هم این موارد رأی نیاورد، در نهایت حذف می‌شود. 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز