ایجاد ۶۰ تشکل کارگری و کارفرمایی جدید در استان فارس
رییس اداره تشکلهای کارگری و کارفرمایی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس از تشکیل و فعالیت ۸۴۹ تشکل کارگری و کارفرمایی در استان خبر داد.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس، فرزانه پورسعید با بیان این مطلب اظهار کرد: این مهم در راستای تحقق اهداف عالیه اداره کل تعاون، کار رفاه اجتماعی استان و برنامه محوری توسعه و توانمندسازی تشکلهای کارگری و کارفرمایی صورت پذیرفته است.
او خاطرنشان کرد: یکی از مبادی توانمندسازی تشکلهای کارگری و کارفرمایی در این استان ارایه آموزشها و اجرای کارگاههای آموزشی بوده است.
رییس اداره تشکلهای کارگری و کارفرمایی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس ادامه داد: ۶۹۰۱ نفر ساعت آموزش در سال ۹۷ و ۶۹۲۰ نفر ساعت آموزش در سال ۹۸ به اعضای هیات مدیره تشکلهای کارگری و کارفرمایی از برنامههای موفق این اداره کل به شمار میرود.
پورسعید همچنین افزود: روند افزایش تشکلهای کارگری و کارفرمایی استان از ۷۵۷ در سال ۹۶ به ۷۸۹ در سال ۹۷ و سپس ۸۴۹ در پایان سال ۹۸ موید رویکرد توسعه موثر کمی تشکلگرایی در جامعه کارگری و کارفرمایی استان است.
وی تصریح کرد: تاکنون در این استان ۳۷۶ مورد نمایندگی کارگران، ۱۳۶ شورای اسلامی کار، ۱۲۲ انجمن صنفی کارگری، ۲۴ کانون کارگران بازنشسته شهرستانی، ۱۷۹ انجمن صنفی کارفرمایی و ۱۲ کانون عالی استانی تشکلهای عالی کارگری و کارفرمایی تشکیل و در حال فعالیت هستند.
رئیس اداره تشکلهای کارگری و کارفرمایی اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس با بیان اینکه مشارکت موثر تشکلهای کارگری و کارفرمایی در نهادهای سهجانبه تصمیمسازی مشترک ارزنده و چشمگیر بوده است، یادآور شد: ازجمله میتوان مراجع حل اختلاف کارگری و کارفرمایی، کمیته بحران، کمیته فصل یازدهم قانون کار، کمیته بهبود فضای کسب و کار، کمیته تعیین صلاحیت شرکتهای خدماتی و ایمنی، کمیته تجدیدنظر مشاغل سخت و زیانآور و هیات تشخیص ماده ۲۲ قانون شوراهای اسلامی کار را نام برد که از جلوههای بارز توانمندسازی تشکلهای کارگری و کارفرمایی این استان به شمار میرود.
پورسعید افزود: در شرایط فعلی جامعه نیز رویکرد بدیع نقشآفرینی تشکلهای کارگری و کارفرمایی در پیشگیری از بحران کرونا نمونه ویژهای از موضوع نقشآفرینی موثر تشکلهای کارگری و کارفرمایی بوده است.