اعتراض پرسنل بیمارستان امام خمینی کرج به بینتیجه ماندن پنجمین مزایده
پرسنل بیمارستان امام خمینی کرج به دلیل بینتیجه ماندن پنجمین مزایده طی دو روز گذشته معترض شدند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، حدود ۱۰۰ نفر از پرسنل بیمارستان امام خمینی کرج دیروز و امروز در اعتراض به بینتیجه ماندن پنجمین مزایده بیمارستان و ادامه بلاتکلیفی آن مقابل سازمان همیاری شهرداریهای استان البرز در بلوار بلال تجمع کردند.
مزایده واگذاری بیمارستان امام کرج باحضور اعضای قانونی کمیسیون، نماینده دادستانی استان البرز و نمایندگان سازمان اموال و املاک کوثر در محل سالن جلسات سازمان همیاری برگزار شد که در آن تنها شرکتکننده مزایده به دلیل عدم احراز شرایط مندرج در آگهی مزایده، واجد شرایط برای برنده شدن در مزایده تشخیص داده نشد. لذا کمیسیون عالی معاملات مقرر نمود آگهی تجدید مزایده مطابق مقررات و ضوابط قانونی و برای مدت یک هفته دیگر تمدید شد.
قاسم طاهری (نایب رییس شورای اسلامی کار بیمارستان فوق تخصصی امام خمینی کرج) در خصوص جلسه مزایده میگوید: دادگستری قیمت کارشناسی شده را ۲۵۸ میلیارد اعلام کرده، با این حال نماینده دادستانی استان البرز این قیمت را کمتر از ارزش واقعی دانسته و تنها ارزش زمینهای بیمارستان را بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان ارزیابی کرده است. در حالی که نماینده دادستانی به عنوان ناظر در جلسه حاضر شده و حق اظهارنظر در خصوص قیمت واگذاری را نداشته است.
او میافزاید: قیمت واگذاری بیمارستان امام به جیب کارکنان نمیرود؛ اما بلاتکلیفی دو ساله و عملی نشدن تعدات سازمان همیاری شهرداری استان البرز و بنیاد شهید در پرداخت ۱۱ الی ۱۲ ماه حقوق کارکنان بیمارستان و بیتوجهی استاندار در رسیدگی به وضعیت بیمارستان بعد از ۲ سال غیرقابل تحمل شده است و ما در حال حاضر کارمندان استانداری هستیم. این در حالی است که به گفته طاهری طی دو سال گذشته دستِکم ۵۰ تحصن و تجمع از سوی پرسنل بیمارستان برگزار شده است.
طبق اظهارات طاهری؛ پیش از این ارزش بیمارستان امام خمینی کرج توسط دادگستری حدود ۲۵۸ میلیارد تومان ارزیابی شده بود که کسی حاضر به خرید آن نشده بود. با این وجود این بیمارستان در حالی به صورت نیمهتعطیل درآمده است که سرانه درمانی استان پایین است.
نایب رییس شورای اسلامی کار بیمارستان امام خمینی کرج میگوید: از وقتی تعرفههای پزشکی در این بیمارستان دولتی شد که نسبت به تعرفههای خصوصی کمتر بود و هیچ سوبسید و یارانهای هم نداشت، پزشکان این بیمارستان را ترک کردند و بیمارستان عملاً به صورت نیمه تعطیل درآمد.
او ادامه میدهد: اسفند سال گذشته حدود ۵۰ پرسنل بیمارستان که دستِکم ۳۵ نفر آنها رسمی بودند، به دلیل مشکلات معیشتی شغل خود را رها کردند و این جریان ادامه دارد.
وی با بیان اینکه حدوداً هر ۴ ماه علیالحسابی به حساب پرسنل واریز میشود، میگوید: ما خواهان تعیین تکلیف و احیای بیمارستان و پرداخت به موقع دستمزد خود هستیم.