خبرگزاری کار ایران

در تماس با ایلنا مطرح شد؛

انتظار مسئولان فنی داروخانه‌ها برای بازنگری در دستمزد/ کشاکشی که ناشی از تضاد منافع است!

انتظار مسئولان فنی داروخانه‌ها برای بازنگری در دستمزد/ کشاکشی که ناشی از تضاد منافع است!
کد خبر : ۷۷۰۷۲۳

مسئولان فنی داروخانه‌ها می گویند: منتظر بازنگری در روال تعیین دستمزد خود هستیم و امیدواریم انجمن داروسازان به این مساله توجه کند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، مسئولان فنی داروخانه‌ها در انتظار بازنگری در روال تعیین دستمزد خود به سر می‌برند؛ آنها می‌گویند: انجمن داروسازان در برخی استان‌ها به مسئولان فنی وعده داده که در روال تعیین دستمزد بازنگری انجام خواهد شد ولی هنوز این اتفاق نیفتاده است.

این داروسازان که به عنوان مسئول فنی در داروخانه‌های سراسر کشور مشغول به کار هستند، خواستار بازنگری جدی در روال تعیین دستمزد خود هستند و می‌گویند در شرایطی که ما اجازه تاسیس داروخانه نداریم، بایستی سهم ما از سود داروخانه‌ها افزایش یابد.

محمد محمدطاهری، مسئول فنی داروخانه‌های مازندران و عضو تشکل مسئولان فنی داروخانه‌های این استان که پیش از این نامه‌ای را با 100 امضا خطاب به مقامات مسئول نوشته‌اند، در رابطه با شرایط شغلی خود و همکارانش و این انتظار طولانی می‌گوید: مسئولان فنی داروخانه‌ها در استان‌های مختلف از جمله مازندران، فارس و گلستان از شرایط شغلی خود نارضایتی دارند. ای کاش بزرگان صنف داروسازی فکری کنند و اگر در باور خود به طرحهایی همچون 'سند چشم انداز شغلی داروسازان' خوش‌بین هستند، دلسوزانه باید بگویم که فاصله بسیار زیاد تا عملی شدن اینگونه اسناد آنچنان است که بیشتر آن را شبیه طنز می‌کند.

او ابراز امیدواری می‌کند: امیدوارم انجمن داروسازان کشور و شعب استانها هوشیارانه‌تر رفتار کنند و با بازنگری در نرخ حقوق اعلام شده باعث کاهش این شکاف و اختلافات شوند.

این انتقادات در حالی صورت می‌گیرد که انجمن داروسازان ایران معتقد است خود مسئولان فنی در بدنه این انجمن حضور دارند و در تصمیم‌سازی‌ها دخیل هستند.

یکی از اعضای این انجمن در تماس با خبرنگار ایلنا گفت: بسیاری از اعضای اصلی و هیات مدیره انجمن داروسازان ایران همین مسئولان فنی هستند و تصمیمات با مشارکت آنها گرفته می‌شود.

این درحالیست که محمدطاهری معتقد است هر بار که شورای رقابت و دیوان عدالت اداری بر معضل آیین نامه‌های تاسیس داروخانه دست گذاشتند و آن را نارسا و ناعادلانه برای بهبود فضای کسب و کار شمردند، ذینفعان اجازه ندادند این اصلاحات عملی شود؛ به گفته‌ی این مسئول فنی، این مانع‌تراشی در راه اصلاحات، امری کاملاً طبیعی‌ست چراکه در آیین‌نامه‌های انجمن داروسازان ایران آمده ۵۰ درصد هیئت مدیره حتما باید صاحبان داروخانه باشند.

طاهری و همکارانش در استان مازندران در روزهای میانه اردیبهشت ماه، نامه‌ای با صد امضا خطاب به مقامات وزارت بهداشت و تصمیم‌گیران کلان حوزه داروسازی ارسال کرده‌اند که در آن خواستار بازنگری در دستمزد 98 شده‌اند؛ حال آنها می‌گویند امیدواریم این بازنگری توسط انجمن داروسازان ایران عملی شود و بتوانیم به آینده مشارکت و مطالبه‌گری خود امیدوار شویم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز