در گفتوگو با ایلنا مطرح شد:
وزیر کار در انتخاب مدیرعامل تامین اجتماعی با دبیرکل خانه کارگر مشورت کند/زمزمه روی کارآمدن استیضاحکنندگان ربیعی به گوش میرسد
دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران گفت: از آقای شریعتمداری (وزیر کار) میخواهم به جای مشورت با دولت و معاونین که در جای خود مهم است، اولین مشورت برای انتخاب مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی را از تشکیلات کارگری و بازنشستگی و دبیرکل خانه کارگر که عضو مجلس شورای اسلامی نیز هست، بگیرد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، نصرالله دریابیگی (دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران) در همایش کانونهای بازنشستگان شهرستانهای استان فارس که در قشم برگزار شد، با اشاره به اینکه قبل از انقلاب با پیگیریها و هدایتهای حضرت امام، شورایی به نام شورای اعتصاب شکل گرفت که کارشان سازماندهی و ترغیب به اعتصابات کارگری در ایران برای بستن شریان حیاتی رژیم گذشته بود، اظهار کرد: در این شورا افرادی چون حسین کمالی، علیرضا محجوب و علی ربیعی عضویت داشتند. دو نفر از این سه نفر با پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان عضو شورای مرکزی فعالیت اجتماعی صنفی خود را در حزب جمهوری اسلامی آغاز کردند.
وی افزود: بعد از شهادت دکتر بهشتی، مقام معظم رهبری به عنوان دبیرکل حزب جمهوری اسلامی انتخاب شد و با توصیه این دو بزرگوار و به خصوص آیتالله هاشمی، سنگ بنای تدوین و تصویب قانون کار جمهوری اسلامی بنا نهاده شد. قانون کار دو بار در مجلس شورای اسلامی تصویب شد و شورای نگهبان ایراداتی بر این قانون وارد کرد.
این فعال کارگری با تاکید بر اینکه در زمان ریاست جمهوری مقام معظم رهبری و نخست وزیری میرحسین موسوی، وزیر کار وقت، جناب سرحدی زاده از امام استفساریهای برای رفع این اختلاف خواست.
او ادامه داد: امام خمینی دستور تشکیل مجمع تشخیص مصلحت نظام را صادر کردند و اولین مصوبه این مجمع، در مورد قانون کار جمهوری اسلامی بود. امروز به برکت این قانون تشکلهای کارگری ماده 134 قانون کار در حال اجرا و بیش از 3 میلیون بازنشسته در حال فعالیت صنفی، اجتماعی و سیاسی در قالب کانون بازنشستگان در سطح استان و شهرستان برای استیفای حقوق حقه خود هستند.
دریابیگی با اشاره به اینکه این دستاورد حاصل تلاش و پیگیری صادقانه و دلسوزانه بزرگان کارگری و در راس آن خانه کارگر بود، اذعان کرد: بازنشستگان علیرغم ایرادتی که سیاستهای کشور دارند، فقیرترین مظلومترین اقشار جامعه اسلامی هستند.
این فعال کارگری با اشاره به اینکه در چند ماه گذشته دو حادثه تلخ و ناگوار بر جامعه بازنشستگی و کارگری به وجود آمد، گفت: اولین حادثه تلخ استیضاح آقای ربیعی، وزیر ولایتمدار، فقیردوست و کارگردوست بود. حادثه تلخ دیگر فوت شهادتگونه برادران نوربخش و تاجالدین بود. که بر مشکلات و رنج و غم جامعه کارگری یعنی نداشتن امنیت شغلی، پایین بودن مزد، مشکلات معیشتی و درمانی افزود. بعد از استیضاح علی ربیعی با تایید بزرگان جامعه کارگری چون حسین کمالی و علیرضا محجوب، وزیری در مسند مدیریت عالی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار گرفت که مورد تایید ما بوده است. تایید از این بابت که وزیر جدید بعد از ربیعی تلاش کند تا از غم و غصهها و مشکلات جامعه کارگری بکاهد.
دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران؛ خط قرمز جامعه کارگری را استقلال سازمان تامین اجتماعی و اجرای قانون همسانسازی حقوق بازنشستگان دانست و گفت: بسیاری از مشکلات کارگری و بازنشستگان را با کار و خرد جمعی و مشارکت صاحبان اصلی سازمان یعنی کارگران و بازنشستگان میتوان حل کرد.
وی افزود: خدا را شاکریم وزیر محترم در انتخاب اول خود برادر عزیزی را به نام آقای شاهکرمی به عنوان معاون روابط کار انتخاب کرد و بعد از شهادت مرحوم نوربخش از درون وزارتخانه فردی را به نام آقای دکتر محسنیبندپی به عنوان سرپرست سازمان تامین اجتماعی معرفی کرد که جای تشکر دارد. اما متاسفانه ایشان دیروز به عنوان استاندار تهران معرفی و انتخاب شد. ضمن آرزوی توفیق برای آقای بندپی که مورد تایید کارگران بود.
دریابیگی خاطرنشان کرد: متاسفانه این روزها زمزمه روی کارآمدن کسانی از خطوط سیاسی، احزاب و گروههای دیگر به گوش میرسد که نقش موثری در استیضاح ربیعی داشتند. آنهم به عنوان مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی. من به عنوان یک عضو جامعه کارگری از این موضوع متاثر هستم. ضمن احترام به رئیس جمهور و وزرا این سوال را میپرسم. مگر ما در کار آنها دخالت می کنیم که در مسائل سازمان تامین اجتماعی دخالت دارند؟
این فعال کارگری اذعان داشت: در حال حاضر دولت 150 هزار میلیارد به تامین اجتماعی بدهکار است. این افراد در داخل سازمان تامین اجتماعی نبودند؛ از درد و معضلات معیشتی کارگران خبر ندارند؛ نمیدانند که کارگران و بازنشستگان با سیلی صورت خود را سرخ نگه داشتهاند.
دریابیگی بیان کرد: از آقای شریعتمداری وزیر کار میخواهم به جای مشورت با دولت و معاونین که در جای خود مهم است، اولین مشورت برای انتخاب مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی را از تشکیلات کارگری و بازنشستگی و دبیرکل خانه کارگر که عضو مجلس شورای اسلامی نیز هست، بگیرد. اگر این کار با اعتقاد و التزام عملی و قلبی برای رفاه و تحقق عدالت اجتماعی و تحقق آرمان امام و رهبری توسط وزیر محترم خوب انجام شد، باقیات و صالحات میشود.
دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران با اشاره به اینکه الان وقت آزون و خطا نیست، اظهار کرد: در دولتهای قبل در 8 سال، حدود 8 مدیرعامل تامین اجتماعی تغییر کرد و بساط فساد درکشور فراهم شد. بعد از درگذشت نوربخش، باید خط ایشان یعنی استقلال تامین اجتاعی و اجرای قانون همسانسازی و عدالت اجتماعی و خط بطلان کشیدن بر بند «ز» تبصره 7 بودجه 97 که متاسفانه طراح آن شخص قاضی زاده هاشمی بود، از بین برود.
دریابیگی در پایان خاطرنشان کرد: باید با حمایت دولت و مجلس و مشورت با کارگران مدیرعاملی برای سازمان انتخاب شود که به حاکمیت مستضعفان، محرومان و صاحبان اصلی سازمان اعتقاد قلبی داشته باشد. ما از آقای شریعتمداری که مورد تایید ما است به طور شفاف و سریع میخواهیم در انتخاب مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از دبیرکل خانه کارگر که نماینده مجلس شورای اسلامی نیز هست، مسئولان نهادهای عالی کارگری ایران و رئیس کانون عالی بازنشستگان و مستمریبگیران کشور به عنوان امینترین صدیقترین و سالمترین و مظلومترین شرکای اجتماعی سازمان مشورت کند و هر تصمیمی که وزیر کار و این عزیزان گرفتند، دولت موظف است اجرا کند و لاغیر.