استاندار مرکزی مطرح کرد:
پیگیری مطالبات کارگران هستیم/جامعه کارگری شایسته احترام است
استاندار مرکزی گفت: پیگیری مطالبات کارگران به عنوان نیروهای مولد جامعه و قشر زحمتکش در حد اختیارات با قوت دنبال میشود.
به گزارش ایلنا، «سیدعلی آقازاده» شامگاه شنبه در دیدار با کارگران و تشکلهای صنفی این بخش در خانه کارگر ساوه، افزود: گرهگشایی از مشکلات تولید و جامعه کارگری از دغدغههای مدیریت استان و دولت است و در این راه هر تلاشی که لازم باشد انجام میشود.
وی بیان کرد: جامعه کارگری شایسته احترام است زیرا در همه صحنهها و دورانهای انقلاب اسلامی همواره اثربخش بوده و در جریانها حضور داشته است.
آقازاده گفت: اگرچه شرایط اقتصادی کشور با نوسان قیمتها و دشواریهایی مواجه است اما، با وحدت و تعهد در کار و تولید میتوان این دوران را پشت سر گذاشت.
وی افزود: تامین اجتماعی از دولت و بخش خصوصی مطالباتی دارد و دولت با وجودتنگناهای مالی کوشیده است از حقوق کارگران دفاع کند و برای پرداخت مطالبات تامین اجتماعی دغدغه دارد.
استاندار مرکزی ادامه داد: پیشنهاد میشود که سازمان تامین اجتماعی در کشور برای دریافت مطالبات خود، سهام کارخانههایی که از سوی دولت و در راستای اصل ۴۴ در فهرست خصوصی سازی قرار گرفته را دریافت کند در این صورت بستری مهیا میشود تا با ارزش افزودهای سهام در بازه زمانی ۱۰ ساله نسبت به پرداخت مطالبات یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی گشایشی حاصل شود.
آقازاده تاکید کرد: انجام این اقدام در سطح ملی نیاز به همراهی و همکاری مجلس شورای اسلامی دارد و مجموعه مدیریت استان مرکزی آمادگی دارد که اجرای این کار را در استان کلید بزند.
وی، از تشکل های کارگری به خصوص خانه های کارگر خواست که این پیشنهاد را در پیگیری کنند زیرا این اقدام میتواند با همراهی تشکیلات کارگری، تامین اجتماعی و استانداریها به عنوان یک روند مطرح شود.
وی گفت: استان مرکزی آمادگی برای پیگیری واگذاری سهام کارخانهها به تامین اجتماعی در قبال مطالبات را دارد و میتوان این پیشنهاد را در نامهای به رئیس جمهوری انعکاس داد.
کارگران با همه سختیها در میدان تولید ماندهاند
دبیر اجرایی خانه کارگر تشکیلات اراک و ساوه نیز در این نشست اظهار داشت: در شرایط دشوار اقتصادی کارگران با تعهد در میدان تولید ماندهاند و آگاهانه مقاومت میکنند.
داود میرزایی افزود: کارگران ساوه مشکلاتی دارند که نباید در کنار معضلات واحدهای بزرگ استان از آنها غفلت شود.
وی ادامه داد: در یک سال اخیر امنیت شغلی شمار زیادی از کارگران شرکتهای تولیدی ساوه از قبیل مقرهسازی و لوله صفا و سایر شرکتها برهم خورده که باید از سوی دولت و مجموعه مدیریت استان مرکزی به این مشکلات توجه جدی شود.
دبیر هیات اجرایی خانه کارگر اراک و ساوه همچنین وضعیت کارگران ساختمانی ساوه را با توجه به رکود ساخت و سازها نامناسب ارزیابی کرد و گفت:علاوه بر این، حضور کارگران افغانستانی که با دستمزد کمتر فعالیت میکنند عرصه را بر کارگران ساختمانی ایرانی شاغل در ساوه تنگ کرده است.
وی گفت:خانه کارگر هر ماه یک هزار و ۲۰۰ کارگر را در ۴۰ رشته حرفهای مانند کامپیوتر، زبان انگلیسی، آشپزی و دیگر رشتهها آموزش میدهد.