مربیان حق التدریس سازمان آموزش فنی و حرفه ای خطاب به وزیر کار:
خواهان تعیین تکلیف هستیم/ نه ماه انتظار برای احکام استخدامی کافیاست
مربیان حق التدریس سازمان آموزش فنی و حرفه ای با ارسال نامه سرگشاده خطاب به وزیر کار خواستار تعیین تکلیف و صدور احکام استخدامی خود شدند.
به گزارش ایلنا، مربیان حق التدریس سازمان آموزش فنی و حرفهای با ارسال نامه سرگشاده خطاب به وزیر کار خواستار صدور احکام استخدامی خود شدند.
در این نامه که متن آن در ذیل آمده است، مربیان حق التدریس از سهل انگاری دولت در صدور احکام استخدامی پس از گذشت نه ماه از برگزاری آزمون انتقاد کردند و خواستار روشن شدن وضعیت شغلی خود شدند.
احتراما، پیرامون موضوع اجرای قانون تعیین تکلیف استخدامی مربیان حق التدریس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، موارد مشروح ذیل جهت استحضار و اقدام مقتضی توسط حضرتعالی ایفاد میشود.
طرح تعیین تکلیف استخدامی مربیان حق التدریس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در تاریخ ۸ مرداد ۱۳۹۱ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و پس از تأیید شورای نگهبان در تاریخ ۱۸مرداد ۱۳۹۱ به عنوان قانون لازم الاجرا در تاریخ ۲۴ مرداد۱۳۹۱توسط رئیس مجلس شورای اسلامی به دولت ابلاغ شد.
آئین نامه اجرایی قانون تعیین تکلیف استخدامی مربیان حق التدریس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در تاریخ۱۷ دی ۱۳۹۳به تصویب هیأت وزیران رسید و جهت اجراء به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور ابلاغ شد.
آگهی استخدامی تبدیل وضعیت مربیان حق التدریس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، همزمان با نخستین آگهی استخدامی متمرکز دستگاههای اجرایی کشور پس از تائید سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و با اطلاعیه رسمی از سوی این سازمان، توسط سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد و متقاضیان در مهلت مقرر جهت شرکت در این آزمون ثبت نام نمودند.
این در حالیست که آزمون استخدامی مذکور در (بند۲) در تاریخ ۱خرداد ۱۳۹۳ برگزار شد و در تیر ماه و مرداد ماه سال ۱۳۹۴، به ترتیب نتایج کتبی و نتایج چند برابر ظرفیت اعلام شد. از سوی دیگر، کلیه مراحل بر گزاری آزمون، شامل تأیید و اجازه نشر آگهی استخدامی، ثبت نام، شرکت در آزمون و کسب حد نصاب آزمون کتبی، اعلام نتایج اولیه کتبی و چند برابر ظرفیت، مصاحبه، گزینش و اعلام نتایج پذیرفته شدگان نهایی مطابق بخشنامه شماره «۹۷۵۷/۹۳/۲۰۰» مورخ «۱۹مهر۱۳۹۳» معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ریاست جمهوری تحت عنوان (دستورالعمل نحوه برگزاری آزمون عمومی و تخصصی برای استخدام افراد در دستگاههای اجرایی) انجام شد و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشورنیز در کلیه مراحل، به عنوان مرجع نهایی، این فرآیند را کنترل و تأیید کرد.
از سوی دیگر، طبق همین بخشنامه و دستورالعمل، پس از برگزاری مصاحبه و مشخص شدن نمره نهایی افراد، میبایست جهت اعلام نظر گزینش، فهرست مربوطه در اختیار دفتر گزینش سازمان قرار میگرفت و پس از تأیید گزینش، فهرست افراد پذیرفته شده نهایی توسط سازمان سنجش آموزش کشور اعلام میشد که این مهم در تاریخ ۱۸آذر ماه ۱۳۹۴ انجام شده است. (با توجه به اینکه همکاران از قبل در سازمان پرونده گزینشی داشتند و از طرفی تیم گزینش سازمان از اوایل سال ۱۳۹۴، نسبت به انجام این مهم اقدام کرده بود و با توجه به اینکه مطابق بخشنامه و دستورالعمل نحوه برگزاری آزمونهای استخدامی گزینش میبایست قبل از اعلام نتایج نهایی پذیرفته شدگان نهایی اعلام نظر کرده باشد و بعداز آن با تائید سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، سازمان سنجش آموزش کشور نتایج نهایی را اعلام نماید.)
همچنین مطابق ماده «۲۱» بخشنامه مذکور در بند «۳»، دستگاه اجرایی (سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور) موظف است حداکثر ظرف مدت ۳ماه پس از اعلام نظر گزینش (که حداکثر تا ۱۸ آذر سال ۹۴ انجام شده است) و انجام سایر تشریفات استخدامی، بعد از اخذ شماره مستخدم برای افراد پذیرفته شده نهایی از معاونت توسعه، نسبت به صدور حکم کارگزینی آنان اقدام نماید که متأسفانه این مهلت حداکثر در ۱۸اسفند سال ۹۴ به پایان رسیده است و به نوعی در اجرای این ماده از سوی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور و یا سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، قصور شده است که لازم است هرچه سریعتر این موضوع خاتمه یابد.