خبرگزاری کار ایران

افتتاح چندین طرح مهارت آموزی جوار کارگاهی در ایلام

افتتاح چندین طرح مهارت آموزی جوار کارگاهی در ایلام
کد خبر : ۱۵۷۸۵۵۶

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در این آیین، توسعه آموزش‌های مهارتی با توجه به ظرفیت‌های هر منطقه را از رویکردهای دولت چهاردهم برشمرد.

به گزارش ایلنا، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جریان سفر به استان ایلام به منظور توسعه «نهضت مهارت‌آموزی» و تبیین نقش مهارت آموزی در ارتقاء توان فنی و اشتغال‌پذیری افراد در حوزه‌های مختلف صنعت وارد شهرستان‌های دهلران و مهران در جنوب این استان شد. 

افتتاح و انعقاد تفاهم نامه سه جانبه‌ی تجهیز و راه اندازی مرکز آموزش تخصصی نفت و گاز شهرستان دهلران فی مابین سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، وزارت نفت و فرمانداری ویژه دهلران و افتتاح مرکز آموزشی جوار کارگاهی در شرکت طرح توسعه میادین نفتی آذر در شهرستان مهران از جمله برنامه‌های سفر غلامحسین محمدی به استان ایلام بوده است. 

مرکز آموزش تخصصی نفت و گاز دهلران با حضور غلامحسین محمدی (رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور)، اسدالله چراغی، نماینده مردم حوزه جنوب استان ایلام در مجلس، محمود نصیری، مدیرعامل شرکت نفت و گاز غرب کشور و مرکز آموزشی جوار کارگاهی در شرکت طرح توسعه میادین نفتی آذر در شهرستان مهران نیز با حضور رئیس سازمان، عبدالله امینی، امام جمعه مهران افتتاح شد. 

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در این آیین، توسعه آموزش‌های مهارتی با توجه به ظرفیت‌های هر منطقه را از رویکردهای دولت چهاردهم برشمرد و اظهار کرد: در همه استان‌های کشور دارای ظرفیت، توسعه منطقه‌ای با توجه به تأکید رئیس جمهوردر دستور کار سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور قرار دارد. 

وی با اشاره به ظرفیت‌های کلیدی استان ایلام در حوزه‌های نفت و گاز، گفت: استان ایلام با توجه به هم مرز بودن با کشور عراق و نزدیکی به عتبات عالیات، در حوزه تردد زوار و حمل و نقل، صادارت کالا و صنایع بزرگ پتروشیمی و گاز، از استان‌های راهبردی کشور برای توسعه اقتصادی و دیپلماسی مهارت مؤثر به شمار می‌رود. 

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با بیان اینکه مهارت آموزی نقشی موثر در راستای خوداشتغالی دارد، از تفاهم با وزارت نفت در حوزه تأمین تجهیزات مراکز فنی و تخصصی جوار صنعت نفت خبر داد و گفت: ۱۵۰ میلیارد ریال برای تکمیل و تأمین تجهیزات مرکز تخصصی نفت و گاز دهلران نیاز است که می‌توان این میزان اعتبار را از محل پنج درصد مسئولیت‌های اجتماعی وزارت نفت و همکاری‌های منطقه‌ای نفت و گاز غرب تامین کرد. 

نماینده مردم شهرستان‌های آبدانان، بدره، دهلران و دره شهر در مجلس شورای اسلامی نیز در این آئین، اظهار کرد: این مرکز برای توسعه و افزایش مهارت‌های کارآموزان و مهارت آموزان منطقه در راستای به کارگیری در ظرفیت‌های اشتغالزای صنایع گاز و پتروشیمی و نفت افتتاح شده است که موجب ایجاد امیدآفرینی در منطقه خواهد شد. 

«اسدالله چراغی» افزود: مطالبه عمومی مردم حوزه جنوب استان ایلام و به ویژه دهلران با توجه به فعال بودن شرکت‌های نفت و گاز، استفاده از نیروهای بومی در این شرکت‌ها است و مهارت آموزی در زمینه‌های تخصصی نفت و گاز می‌تواند راه‌گشای اشتغال جوانان بومی این دیار باشد. 

«لطیف صادقی» فرماندار ویژه دهلران نیز در آئین افتتاح مرکز آموزش تخصصی نفت و گاز دهلران بیان داشت: این مرکز شامل سه کارگاه تخصصی جوشکاری، برق صنعتی و ایمنی می‌باشد و برای این پروژه با یک هکتار زیربناریال ۷۵میلیارد ریال هزینه شده است. 

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در آئین مرکز آموزشی جوار کارگاهی در شرکت طرح توسعه میادین نفتی آذر در شهرستان مهران با اشاره به تلاش دولت چهاردهم بر گسترش عدالت در توزیع امکانات بر اساس ظرفیت‌های هر منطقه در حوزه‌های مختلف فرهنگی، آموزشی، اقتصادی و توسعه ای، گفت: عدالت محوری اولویت اصلی برنامه‌های دولت چهاردهم است. 

وی اظهار داشت: مهران، ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های مناسبی در بخش‌های مختلف به ویژه در زمینه دیپلماسی مهارت با توجه به همسایگی با کشور عراق دارد و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ۶ راهبرد منطقه‌ای را برای توسعه این منطقه برنامه ریزی کرده است. 

حجت الاسلام «سید عبدالله امینی» امام جمعه مهران نیز با تأکید توجه به منطقه مهران جهت بهره گیری ظرفیت‌های آن در شکوفایی استان، تصریح کرد: مدیریت شرکت‌های مستقر در مهران باید در ایلام باشد که عدالت نیز در این مورد رعایت شود تا مردم از تعهدات شرکت‌های مستقر بهره‌مند شوند. 

«علی عباس شفیعی» فرماندار مهران در این آیین بر دیپلماسی مهارت تاکید کرد و گفت: باید از ظرفیت مرز مهران برای توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای استفاده کرد. 

بر اساس این گزارش، با راه اندازی مراکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی، ضمن پاسخگویی بهتر به نیاز آموزشی شاغلان، زمینه افزایش سطح مهارت کارگران و نیروهای شاغل در بنگاه‌ها فراهم می‌شود. هدف از ایجاد مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای جوار کارگاهی و بین کارگاهی، ارتقای مهارت، کاهش هزینه‌های جانبی تولید، استفاده بهینه از امکانات آموزشی برای شاغلان، صیانت از نیروهای کار و تربیت نیروی کار ماهر و نیمه ماهر است. به اعتقاد کارشناسان بازار کار، ایجاد این مراکز در توانمندسازی و بروزرسانی سطح مهارت نیروهای کار و بالا بردن بهره وری در بنگاه‌ها اثرگذار است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز