خبرگزاری کار ایران

گزارش خردادماه مرکز آمار ایران:

میوه و سبزی و حبوبات بیشترین گرانی و گوشت و لبنیات کمترین افزایش قیمت را در خرداد تجربه کردند

میوه و سبزی و حبوبات بیشترین گرانی و گوشت و لبنیات کمترین افزایش قیمت را در خرداد تجربه کردند
کد خبر : ۱۵۰۱۷۹۴

بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «پرتقال» با ۳۲.۵ درصد، «لیمو ترش» با ۲۱.۳ درصد و «هندوانه» با ۱۸.۲ درصد است.

به گزارش ایلنا، مرکز آمار ایران در نیمه تیرماه گزارش تورم مواد و اقلام خوراکی را در خرداد ماه ۱۴۰۳ در مناطق شهری و روستایی اعلام کرد. 

طبق این گزارش، در گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «تخم مرغ ماشینی» با ۵.۶ درصد و «شیر خشک» با ۳.۲ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به «روغن مایع» با ۰.۴- درصد است. 

نان و غلات: 

در این گروه، اقلام «برنج ایرانی درجه یک» با ۱.۸ درصد و «شیرینی خشک» با ۱.۷ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند. 

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها: 

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام «گوشت گوسفند» با ۵.۵ درصد و «مرغ ماشینی» با ۱.۳ درصد بیشترین افزایش را داشتند. 

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن: 

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «تخم مرغ ماشینی» با ۵.۶ درصد و «شیر خشک» با ۳.۲ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به «روغن مایع» با ۰.۴- درصد است. 

میوه و خشکبار: 

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «پرتقال» با ۳۲.۵ درصد، «لیمو ترش» با ۲۱.۳ درصد و «هندوانه» با ۱۸.۲ درصد است. 

همچنین در گروه صیفی‌جات، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به کالای «هویج فرنگی» با ۱۹.۹ درصد، «بادمجان» با ۱۲.۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط کالای «پیاز» با ۶.۳- درصد است. 

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها: 

در این گروه از کالاهای مصرفی، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «قند» با ۱۲.۰ درصد و «شکر» با ۱۰.۹ درصد می‌باشد. 

به این ترتیب در سبد خوراکی خردادماه، بیشترین تورم با میوه جات، سبزیجات و حبوبات بوده و کمترین تغییرات مربوط به روغن و لبنیات است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز