فروزان در دیدار با مدیرسازمان بین المللی کار:
اصلاح نظام نمایندگی در دستورکار سازمان بینالمللی کار قرار گیرد/ آمادگی ایران برای تبادل تجربه در خصوص تثبیت کار شایسته
مدیرکل امور بین الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در حوزه های مختلفی مانند توسعه نظام حمایت اجتماعی، مبارزه با فقر شدید، سه جانبه گرایی و تعیین حداقل دستمزد، دارای تجارب سیاستی ارزشمندی است و ما آمادگی داریم تا این تجارب را با سازمان بین المللی کار به اشتراک بگذاریم.
به گزارش ایلنا، در جریان هفدهمین اجلاس منطقهای آسیا و اقیانوسیه سازمان بین المللی کار (APRM) در سنگاپور، هیئت سه جانبه اعزامی ایران به ریاست «حامد فروزان» مدیرکل امور بین الملل وزارت تعاون، کارو رفاه اجتماعی به همراه سرپرست کانون کارفرمایان و سرپرست تشکل های کارگری با «گیلبرت اف هنگبو» مدیرسازمان بین المللی کار دیدار و گفت و گو کردند.
فروزان رئیس هیات اعزامی جمهوری اسلامی ایران با تقدیم پیام مقام عالی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به دبیرکل این سازمان و تشریح اقدامات موثر ایران در پیگیری الحاق به مقاوله نامه ۱۵۵ (بنیادین ایمنی و بهداشت کار)، مقاوله نامه ۸۱ (بازرسی کار)، مقاوله نامه شماره ۱۴۴ (مشاوره سه جانبه)، مقاوله نامه ۹۸ (حق تشکل یابی و چانه زنی جمعی ) و همچنین اصلاحیه ۱۹۸۶ اساسنامه سازمان بین المللی کار، گفت: انتظار داریم روابط و همکاریهای سازمان با جمهوری اسلامی ایران بر اساس اسناد برنامه کشوری کار شایسته مستقر شود.
وی افزود: سازمان بین المللی کار با لحاظ ملاحظات فرهنگی کشورهای مسلمان عضو، از ورود مباحث و مفاهیم حساسیت برانگیز فرهنگی در اسناد سازمان ممانعت کند.
فروزان با تاکید بر آمادگی ایران برای همراهی با برنامه های توسعه آفرین سازمان، اظهار داشت: نظام کنونی نمایندگی گروههای منطقهای در سازمان بین المللی کار تناسب چندانی با حجم نیروی کار جهان در این مناطق ندارد و برای قرار گرفتن اولویت های این مناطق در دستور کار سازمان، حتما لازم است این نظام نمایندگی اصلاح شود.
مدیر کل امور بین الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: جمهوری اسلامی در حوزه های مختلفی مانند توسعه نظام حمایت اجتماعی، مبارزه با فقر شدید، سه جانبه گرایی و تعیین حداقل دستمزد، دارای تجارب سیاستی ارزشمندی است و ما آمادگی داریم تا این تجارب را با سازمان بین المللی کار به اشتراک بگذاریم.
«افتخاریان» نماینده و سرپرست گروه کارفرمایی نیز در این دیدار، انتظارات جامعه کارفرمایان کشور را افزایش کمک های فنی سازمان بین المللی در حوزه های مختلف عنوان کرد و خواستار تسریع در اقدامات اجرایی از سوی سازمان بین المللی کار شد.
«یاراحمدیان» نماینده و سرپرست گروه کارگری کشور نیز ضمن اشاره به اقدامات مطلوبی که درطی سال های گذشته با حمایت و استقبال مجلس شورای اسلامی در حوزه الحاق به مقاوله نامه ها به خصوص مقاوله نامه ۹۸ انجام شد، این تعاملات را فرصتی مناسب درجهت بهره مندی از فرصت های همکاری در زمینه کار شایسته برشمرد.
در این نشست، مدیرکل سازمان بین المللی کار نیز ضمن ابراز خرسندی از برگزاری دیدار با هیات جمهوری اسلامی ایران، بر لزوم ارتقای همکاری دوجانبه با ایران در جهت توسعه کار شایسته تأکید کرد.
وی با استقبال از اعلام آمادگی ایران برای همراهی با برنامه های توسعه سازمان بین المللی کار، گفت: در تثبیت نظام مشاوره و توسعه رویکرد سه جانبه گرایی از تجارب جمهوری اسلامی ایران بهره خواهیم گرفت.