محرومیت بخش قابل ملاحضهای از جمعیت سیستان و بلوچستان از بیمه تامین اجتماعی
بخش قابل ملاحظهای از جمعیت استان سیستان و بلوچستان زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی نیستند؛ چراکه به گفته مدیر درمان تامین اجتماعی این استان، بر اساس آخرین سرشماری از ۲ میلیون و ۷۷۵ هزار و ۱۴ نفر جمعیت استان، ۸۰۰ هزار نفر معادل ۳۰ درصد، بیمه دارند.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان، محمد حسین اباذری، گفت: بر اساس آخرین سرشماری از ۲ میلیون و ۷۷۵ هزار و ۱۴ نفر جمعیت استان، ۸۰۰ هزار نفر معادل ۳۰ درصد این جمعیت زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.
از اول اسفند چاپ و ارائه دفترچههای بیمه تامین اجتماعی متوقف و خدمات تامین اجتماعی با شماره ملی و به صورت الکترونیک ارائه میشود.
وی بیان کرد: با توجه به همزمانی طرح خدمات الکترونیک با شیوع ویروس کرونا، این طرح در این زمینه نیز توانست مشکل گشا باشد.
مدیر درمان تامین اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: بیشاز ۹۵ درصد پزشکان در مراکز خصوصی استان نسخه الکترونیک ارائه میدهند و در بحث استحقاق درمان نیز در شرایطی که اینترنت قطع شود این کار توسط پزشکان انجام و نسخه ارائه میشود.
اباذری اظهار کرد: یکی از مباحث قابل طرح در دولت الکترونیک خدمات درمانی بوده که در برنامه پنجم و ششم توسعه اقتصادی کشور به این نکته اشاره شده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان تصریح کرد: برای اجرای طرح حذف دفترچههای تامین اجتماعی نیازمند زیرساختهای لازم بودیم که خوشبختانه سازمان تامین اجتماعی توانست در این زمینه اقدام لازم را انجام دهد و در دوران کرونا به مردم کمک کند.
اباذری با اشاره به اجرای طرح نسخه الکترونیک دفترچههای تامین اجتماعی افزود: ممکن است در مراکز طرف قرارداد تامین اجتماعی کار مقداری سختتر شود چراکه شاید زیرساختهای لازم در مراکز طرف قرارداد وجود نداشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: وقتی فرد بیمار وارد مطب شود پزشک هیچ دفترچهای از او نمیگیرد و داروی وی در نسخه الکترونیک نوشته خواهد شد که این فرد با مراجعه به داروخانه داروهای مورد نظر را دریافت میکند.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان تصریح کرد: در بخش درمان مستقیم در مراکز تامین اجتماعی هماینک از سه سال پیش هیچ دفترچهای پذیرش نمیشود و تنها با یک کارت ملی در هر شهر و روستایی از کشور خدمات درمان درمانی ارائه میشود.