خبرگزاری کار ایران

یک فعال صنفی بازنشستگان:

همسان‌سازی برای بازنشستگان کشوری قدمی روبه جلو بود/ کدام نواقص باید برطرف شود؟

همسان‌سازی برای بازنشستگان کشوری قدمی روبه جلو بود/ کدام نواقص باید برطرف شود؟
کد خبر : ۱۰۱۷۵۱۷

یک فعال صنفی بازنشستگان فرهنگی، نواقص همسان‌سازی را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، اورنگ‌ نیا (فعال صنفی بازنشستگان فرهنگی) در رابطه با اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری گفت: ماده ۳۰ قانون برنامه ششم توسعه، دولت را مکلف به بررسی‌های لازم برای برقراری عدالت در نظام پرداخت، رفع تبعیض و متناسب سازی دریافت‌ها نموده است. هدف از اجرای همسان‌سازی که سالها در اثر بی‌توجهی متولیان امور بازنشستگی و عدم اجرای صحیح قانون توسط مسئولان ذیربط بر زمین مانده و موجب نارضایتی و اعتراض بازنشستگان شده بود، اجرای عدالت و رفع تبعیض بین شاغل و بازنشسته‌ است که به حمدالله، با تلاش و تدبیر مسئولان امر این مهم از اول مهر ۹۹ با کیفیت نسبتاً مناسبی بریا بازنشستگان کشوری بالایی تحقق یافت.

او اشکالات و نواقص جزئی همسان‌سازی اجرا شده را برمی‌شمارد: «بازنشستگان قبل از ۹۶ علاوه براینکه با شاغل مشابه خود همسان نشده‌اند، با بازنشسته هم‌مدرک بعد از ۹۶ خود نیز همسان نشده و دریافتی کمتری دارند؛ بند ۲ ماده ۶۸ قانون مدیریت خدمات کشوری در مورد ایثارگران اجرا نشده است. ۹۰٪حق مدیریت شاغل مشابه اعمال نشده است که خوشبختانه برای مدیران غیر علمی هئیت علمی دانشگاه‌ها در دستورالعمل اصلاحی اعمال شد و برای مدیران آموزش و پرورش و دیگر سازمانها و دستگاهها نیز باید اجرایی شود. موضوع بند ۳ ماده ۶۸  قانون مدیریت خدمات کشوری در مورد بازنشستگان استثنایی بهداشت و درمان اعمال و اجرایی نشده است و در نهایت اینکه؛ نادیده گرفته شدن امتیاز مدرک تحصیلی در همسان‌سازی ناخشنودی بازنشستگان با مدارج بالا را در پی داشته است.»

او در پایان ابراز امیدواری می‌کند این نواقص جزئی نیز با همت و درایت مسئولان امر به زودی برطرف شده و کارها روی غلتک بیفتد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز