معاون ارتباطات و بینالملل مقام معظم رهبری:
جذب دانشجویان بین الملل زمینه تربیت سفیران فرهنگی را فراهم میکند
معاون ارتباطات و بینالملل مقام معظم رهبری گفت: تربیت سفیران فرهنگی برای کشورهای مختلف از اهداف انقلاب اسلامی است و ما وظیفه داریم تا با جذب دانشجویان بین الملل در این حوزه وارد شده و نگاه امامین انقلاب و گفتمان انقلاب اسلامی را گسترش دهیم.
به گزارش ایلنا، حجت الاسلام والمسلمین قمی در دیدار با رئیس و تعدادی از مسئولین دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) قزوین با بیان اینکه جلسات متعددی را در گذشته با مسئولین دانشگاه و مجموعه وزارت علوم و شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص اهداف و رسالتهای دانشگاه داشته و نسبت به مسائل و مشکلات آن آشنایی دارد، افزود: از اینکه جذب دانشجوی بین الملل به عنوان مطالبه در ایران از سوی مسئولین مطرح میشود جای خوشحالی و امیدواری دارد.
معاون ارتباطات و بین الملل مقام معظم رهبری گفت: مطابق برنامه ششم توسعه باید 100 هزار نفر دانشجوی بین الملل در ایران تحصیل میکردند که تاکنون این مهم محقق شده و هم اکنون بیش از صدهزار نفر در ایران از کشورهای مختلف مشغول به تحصیل هستند.
قمی گفت: تلاش خود را برای معرفی دانشگاه در عرصههای جهانی و جذب دانشجو انجام دهید و یک نظامی را برای آن در نظر بگیرید و برای هر کشور مطالعات جداگانهای را در معرفی رشتهها داشته باشید.
معاون بین الملل بیت رهبری افزود: با توجه به رویکرد دولت سیزدهم فرصتهای خوبی در قاره آفریقا وجود داشته و از ظرفیتهای پنهان آن کشورها میتوان استفاده کرد و توجه به کشورهای منطقه هم از اهمیت لازم برخوردار است.
رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) قزوین هم در این جلسه گفت: در یک سال و نیم گذشته سعی ما براین بوده تا دانشگاه را متناسب با نام امام (ره) معرفی کنیم و بر اهمیت دانشگاه در بعد ملی و بین المللی تاکید کردیم.
سیدعلی قاسمزاده ادامه داد: گرچه موقعیت و محل دانشگاه در استان قزوین است؛ اما رسالت آن بین المللی است و تاکنون از بیش از 110 کشور جهان دانشجو پذیرش داشتهایم.
وی بیان کرد: طول مدیریت خود تلاش کردیم دانشگاه را به ریل اصلی خود برگردانیم و با جذب بیشتر دانشجویان بین الملل بر نقش و رسالت خود نزدیک شویم.
این مسئول ادامه داد: این دانشگاه تنها دانشگاه دارای مصوبه مجلس است و اگر همکاری ارکان نظام برای رشد و ارتقا دانشگاه به کار گرفته نشود جهش و توسعه لازم اتفاق نمیافتد.
وی گفت: پراکندگی و توزیع نامناسب دانشجویان بین الملل در سطح کشور آسیب جدی است که باید کیفیت آموزش را بیشتر لحاظ کرده و بر اهمیت آموزش مناسب توجه کنیم.
قاسمزاده گفت: مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه به عنوان اولین، قدیمترین و مهمترین مرکز آموزش زبان فارسی کشور آمادگی لازم را برای پذیرش فارسی آموزان و دانشجویان بین الملل دارد.
معاون ارتباطات و بین الملل مقام معظم رهبری نیز در این جلسه با بیان اینکه جلسات متعددی را در گذشته با مسئولین دانشگاه و مجموعه وزارت علوم و شورای عالی انقلاب فرهنگی درخصوص اهداف و رسالتهای دانشگاه داشته و نسبت به مسائل و مشکلات آن آشنایی دارد، افزود: از اینکه جذب دانشجوی بین الملل به عنوان مطالبه در ایران از سوی مسئولین مطرح میشود جای خوشحالی و امیدواری دارد.
حجت الاسلام والمسلمین قمی گفت: مطابق برنامه ششم توسعه باید 100 هزار نفر دانشجحوی بین الملل در ایران تحصیل میکردند که تاکنون این مهم محقق شده و هم اکنون بیش از صدهزار نفر در ایران از کشورهای مختلف مشغول به تحصیل هستند.
قمی گفت: تلاش خود را برای معرفی دانشگاه در عرصههای جهانی و جذب دانشجو انجام دهید و یک نظامی را برای آن درنظر بگیرید و برای هر کشور مطالعات جداگانهای را در معرفی رشتهها داشته باشید.
معاون بین الملل بیت رهبری افزود: با توجه به رویکرد دولت سیزدهم فرصتهای خوبی در قاره آفریقا وجود داشته و از ظرفیتهای پنهان آن کشورها میتوان استفاده کرد و توجه به کشورهای منطقه هم از اهمیت لازم برخوردار است.