خبرگزاری کار ایران

رئیس نظارت بر خدمات عمومی و فوریت‌های اداری؛

سامانه‌های نظام اداری معمولا قطع است/طرح فواد رسیدگی به شکایت‌ها را تسهیل می‌کند

سامانه‌های نظام اداری معمولا قطع است/طرح فواد رسیدگی به شکایت‌ها را تسهیل می‌کند
کد خبر : ۱۶۲۸۸۹۳

رئیس مرکز بازرسی و نظارت بر خدمات عمومی و فوریت‌های اداری با اشاره به ضعف‌های سیستم اداری گفت: در نظام اداری ما معمولا سامانه‌ها قطع است، کارها با تاخیر شروع و زودتر تعطیل و یا رسیدگی بدون دلیل قانونی به روزها و هفته‌های بعدی موکول می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، کامل داوودی در نشست شورای اداری استان قزوین که در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد، گفت: قزوین به دلایل مختلف از جمله نزدیکی به پایتخت، وجود افراد توانمند و موفقیت در طرح‌های مختلفی که پایلوت بوده در طرح "فواد" هم به‌عنوان پایلوت انتخاب شد.

رئیس مرکز بازرسی و نظارت بر خدمات عمومی و فوریت‌های اداری ادامه داد: براساس افکارسنجی‌های صورت گرفته، 75 تا 80 درصد نارضایتی‌ها و شکایت‌ها درپی مراجعه به افرادی است که باید پاسخ‌گو باشند و متصدی پست‌های مختلف هستند و در نهایت این نارضایتی‌ها به پای نظام نوشته می‌شود.

وی ادامه داد:  75 درصد مراجعین از روند رسیدگی به شکایت‌ها رضایت ندارند، طرح‌های مختلفی برای افزایش رضایت‌مندی داشتیم؛ در نهایت با آسیب‌شناسی‌های صورت گرفته، طرح فواد (فوریت‌های اداری) برنامه‌ریزی و برای اجرایی شدن آن عقد با ایرانسل قرار داد منعقد شده و شماره ۱۲۸ برای آن اختصاص داده شد.

وی عنوان کرد: امسال ۲۵۲ هزار شکایت از بانک‌های دولتی  و درمجموع حدود ۴۲۷ تا ۴۳۰ هزار شکایت از مجموعه دولت داشته‌ایم؛ البته آمار دقیقی در این حوزه نداریم؛ در طرح فواد رسیدگی‌ها در موارد فوری به 24 ساعت یا نصف روز کاهش پیدا می‌کند.

این مسئول خاطرنشان کرد: رئیس مرکز بازرسی و نظارت بر خدمات عمومی و فوریت‌های اداری با اشاره به ضعف‌های سیستم اداری گفت: در نظام اداری ما معمولا سامانه‌ها قطع است، کارها با تاخیر شروع و زودتر تعطیل می‌شود و یا رسیدگی بدون دلیل قانونی به روزها و هفته‌های بعدی موکول می‌شود، عدم بروزرسانی سایت‌ها هم ازجمله این ضعف‌ها است؛ همچنین 99 درصد تلفن‌های گویا پاسکاری است و به نتیجه نمی‌رسد و حتما باید مراجعه حضوری داشت.

پوشش 95 درصدی اینترنت و تلفن همراه در روستاهای قزوین

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین هم در این نشست گفت: توسعه ارتباطات ثابت و سیار در مناطق محروم و روستایی یکی از اهداف اصلی ما است و در ۵ سال گذشته، ۶۶۸ روستا از خدمات بهره‌مند و به پوشش ۹۵ درصدی روستاهای بالای 20 خانوار جمعیت رسیده‌ایم.

امینی ادامه داد: ۶۰ روستای فاقد دسترسی به اینترنت داریم که تا پایان امسال به شبکه متصل می‌شوند، همچنین ارتقای کیفیت هم مد نظر است.

وی عنوان کرد: فاز اول توسعه شبکه انتقال روستایی به طول ۱۲۶ کیلومتر اجرا شده، همچنین اجرای طرح در منطقه الموت و طارم هم مصوب شده است.

این مسئول، توسعه فیبر نوری در مناطق شهری و کسب و کارها را از دیگر اقدامات انجام شده برشمرد و گفت: ۳ هزار و ۶۴۹ خانوار از این سرویس استفاده می‌کنند و احرای آن برای سایر شهرها هم مدنظر است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز