خبرگزاری کار ایران

معاون دادگستری استان عنوان کرد؛

استفاده از ظرفیت اتاق تعاون قزوین در پیشگیری از وقوع جرم/ یکی از گرفتاری‌های استان تصمیم‌گیری نادرست مدیران است

استفاده از ظرفیت اتاق تعاون قزوین در پیشگیری از وقوع جرم/ یکی از گرفتاری‌های استان تصمیم‌گیری نادرست مدیران است
کد خبر : ۱۳۱۵۴۲۴

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قزوین گفت: می‌توان از ظرفیت اتاق تعاون پیشگیری از وقوع جرم استفاده کرد و اتاق تعاون و شرکت‌های تعاونی می‌توانند با به کارگیری نیروهای متعهد زمینه کاهش وقوع جرایم را فراهم کنند و اساس تشکیل و فعالیت‌های شرکت‌های تعاونی به نوعی پیشگیرانه است.

به گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، علی فولیان در جلسه کمیته پیشگیری از تخلفات تعاونی‌ها و ارائه راهکار که در سالن جلسات اتاق تعاون برگزار شد، گفت: در داوری باید برای بررسی پرونده‌ها مدت زمان کافی داشته باشد و تمدید مدت زمان داوری باید مورد توجه قرار گیرد.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قزوین ادامه داد: اتاق تعاون بازوی توانمندی است که مستلزم روحیه مشارکت و همدلی است و ابطال و استحکام آرای قضایی صرفا ناظر بر آرا نیست و باید در سایر موارد مانند برنامه ریزی، پیشگیری و منابع انسانی هم اتقان داشته باشیم و درصد بالای اتقان در اتاق تعاون باعث شده آرای صادر شده توسط داوران در مراجع قضایی نشکند.

وی عنوان کرد: باید درصد اعتراض کاهش پیدا کند تا خود اتاق تعاون تمام کننده باشد و تکلیف پرونده‌ها در همین نهاد مشخص شود و باتوجه به اینکه مشکلات حقوقی تعاونی‌ها بسیار بالا است، مرکز داوری فعال باشد که نتیجه آن کاهش پرونده‌های ورودی به دستگاه قضایی خواهد بود.

نظارت حلق مفقوده تعاونی‌ها است

این مقام قضایی استان ادامه داد: تراکم پرونده از چالش‌های دستگاه قضایی است که مشکلات مختلفی مانند اطاله دادرسی و کاهش رضایت و اعتماد عمومی به دستگاه قضا را به همراه خواهد داشت و از این رو باید به دنبال راه حل‌ها و روش‌های حل اختلاف رفت؛ داوری هم نهادی مردمی است که در سند تحول قضایی مد نظر قرار گرفته است.

فولیان ادامه داد: برای سالم سازی تعاونی‌ها باید نظارت را مد نظر داشته باشیم؛ زیرا نظارت حلقه مفقوده شرکت‌های تعاونی است، باید نظارت شود تا مسئولین درست تصمیم بگیرند.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قزوین تاکید کرد: یکی از گرفتاری‌های ما در استان این است که مدیران درست تصمیم نمی‌گیرند و یا تصمیم‌ها را خوب اجرا نمی‌کنند که باعث کاهش اعتماد عمومی می‌شود؛ اگر همه آحاد مردم و بدنه حاکمیت در تصمیم، نوشتار، گفتار و رفتار مطابق قانون عمل کنند جرمی اتفاق نخواهد افتاد و این به معنای پیشگیری از وقوع جرم است.

وی ادامه داد: علت تامه برخی مشکلات در تعاونی‌ها ضعف در نظارت‌ها است و باید برنامه ریزی علمی و عملیاتی جهت نظارت وجود داشته باشد و از ابعاد مختلف از جمله مدیریتی و مالی نظارت شود.

کمیته پیشگیری و نظارت بر عملکرد تعاونی‌ها تشکیل می‌شود

این مقام قضایی استان قزوین عنوان کرد: بیشتر مشکلات تعاونی‌های استان در حوزه مسکن است و باید برای آسیب‌شناسی تلاش شود تا مشکلات به صورت ریشه‌ای حل شود؛ همچنین دانش بنیانی و علمی بودن هم در اقدامات پیشگیرانه تاثیر دارد و راه‌اندازی سامانه جامع هوشمند می‌تواند در این حوزه موثر بوده و از بروز فساد و تخلت جوگیری کند.

وی ضعف آموزش را هم از مشکلات تعاونی‌ها دانست و عنوان کرد: آموزش در اتاق تعاون باید احیا شود و نیاز داریم این موضوع به اتاق ایران هم منعکس شود تا متناسب با نیاز تعاونی‌ها صورت گیرد.

فولیان گفت: برای پیگیری بیشتر موضوعات مطرح در حوزه تعاونی کمیته پیشگیری و نظارت بر عملکرد تعاونی‌ها تشکیل خواهد شد و جلسات آن به صورت مستمر و ماهیانه برای بررسی مشکلات برگزار می‌شود.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز