خبرگزاری کار ایران

راه‌اندازی آزمایشگاه اکتشافات معدنی در شرکت گل‌گهر

راه‌اندازی آزمایشگاه اکتشافات معدنی در شرکت گل‌گهر
کد خبر : ۱۶۲۰۳۲۷

در آغازین روزهای سال ۱۴۰۴ که با تدبیر مقام معظم رهبری به سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» نامگذاری شده، فاز اول آزمایشگاه اکتشافات معدنی شرکت گل‌گهر با تجهیزات بسیار پیشرفته و مدرن روز دنیا راه‌اندازی شد.

به گزارش ایلنا؛ مدیر آزمایشگاه و کنترل کیفیت شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر با اعلام این خبر گفت: در راستای سیاست‌های کلان شرکت مبنی بر تسریع فعالیت‌های اکتشافی به ‌صورت سیستماتیک و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، تجهیزات پیشرفته و ایجاد زیرساخت‌های علمی و فنی برای اجرای ابرپروژه‌های اکتشافی، راه اندازی چنین آزمایشگاهی ضروری بود.

مهندس محمد اسدی کُرُم در ادامه افزود: در همین راستا آزمایشگاه پیشرفته و تخصصی «اکتشافات معدنی» شرکت گل گهر، با اهدافی همچون دستیابی به نتایج صحیح و دقیق، افزایش دقت در ارزیابی ذخایر معدنی، کاهش هزینه‌ها و زمان آنالیز، امکان انجام تحقیقات و توسعه فناوری‌های جدید، حمایت از پروژه‌های معدنی داخلی و جذب سرمایه‌گذاری راه اندازی شد.

وی اضافه کرد: فاز اول این آزمایشگاه بخش هایی تخصصی نظیرآنالیز سریع نمونه‌ها برای شناسایی عناصر اصلی در نمونه‌های گمانه‌ اکتشافی، آزمایشگاه شیمی برای آماده‌سازی نمونه‌ها، آزمایشگاه شیمی تجزیه پیشرفته و آزمایشگاه عناصر خانواده طلا را داراست.

مهندس اسدی از خریداری و نصب بهترین برندهای هودهای شیمیایی دنیا در آزمایشگاه شیمی خبر داد و گفت: یکی از این هودها که مخصوص انحلال نمونه‌های اکتشافی است، کاملاً ضد انفجار بوده و برای اولین بار در ایران توسط شرکت گل‌گهر خریداری و راه‌اندازی شده است.

مدیر آزمایشگاه و کنترل کیفیت شرکت معدنی و صنعتی گل گهر از اندازه‌گیری عناصر با ارزش طلا، پلاتین و پالادیم در آزمایشگاه عناصر خانواده طلا خبر داد و گفت: در این آزمایشگاه روش Fire Assay طراحی و تمامی ملزومات آن نیز خریداری شده است.

مهندس اسدی همچنین از راه اندازی فاز دوم آزمایشگاه اکتشافات معدنی شرکت گل گهر در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: در فاز دوم با خرید و راه اندازی دستگاه ICP MASS تعداد آنالیز عناصر در نمونه های اکتشافی کامل شده و آنالیز عناصر رودیم، روتنیوم، ایریدیوم و اسمیم در کارگاه آنالیز طلا راه‌اندازی و همچنین با خرید دستگاه XRD شناسایی نوع کانی نمونه های اکتشافی امکان پذیر می‌شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز