خبرگزاری کار ایران

بررسی وضعیت ۵ پروژه گردشگری در ۴ استان؛

سرمایه‌گذاری گردشگری در دوران کرونا تعطیل نشد

 سرمایه‌گذاری گردشگری در دوران کرونا تعطیل نشد
کد خبر : ۹۹۶۴۴۵

مونسان با اشاره به حجم پروژه‌هایی که در حوزه گردشگری در استان‌های مختلف در حال انجام است، اضافه کرد: این پروژه‌ها نشان می‌دهد سرمایه‌گذاری در صنعت گردشگری در دوران کرونا تعطیل نشده است و آینده این صنعت در پساکرونا و درسال‌های آینده قطعا آینده روشنی خواهد بود.

به‌ گزارش ایلنا، وضعیت ۵ پروژه گردشگری در ۴ استان کشور (پروژه‌های متقاضی استفاده از اراضی بالای ۱۰ هکتار) در جلسه‌ای با حضور علی‌اصغر مونسان وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بررسی شد.

در این جلسه که در محل سالن فجر این وزارتخانه برگزار شد، وضعیت پروژه‌هایی از استان‌های یزد، خراسان رضوی، کرمان و هرمزگان بررسی شد و دکتر مونسان دستورات لازم در خصوص این پروژه‌ها را صادر کرد.

در این نشست که ساسان تاج‌گردون (معاون برنامه‌ریزی و تأمین منابع)، تعدادی از مدیران این وزارتخانه، مدیران کل استان‌های یزد، خراسان رضوی، کرمان و هرمزگان و نیز سرمایه‌گذاران پروژه‌ها حضور داشتند، وضعیت این پنج پروژه متقاضی استفاده از اراضی بالای ۱۰ هکتار تشریح شد و تصمیم‌های لازم درباره این پروژه‌ها و برنامه‌ریزی برای رفع نواقص احتمالی انجام شد.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در این جلسه بر ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری تأکید و گفت: در دولت یازدهم و دوازدهم توجه ویژه‌ای به حوزه گردشگری و تامین زیرساخت‌های در این حوزه شده است.

او افزود: در سال‌های گذشته شاهد تقویت در حوزه زیرساخت‌های گردشگری هستیم و تعداد زیادی پروژه به‌عنوان زیرساخت‌های اصلی گردشگری آغاز شده که برخی از آن‌ها به بهره‌برداری رسیده‌اند.

 مونسان در ادامه با اشاره به حجم پروژه‌هایی که در حوزه گردشگری در استان‌های مختلف در حال انجام است، اضافه کرد: این پروژه‌ها نشان می‌دهد سرمایه‌گذاری در صنعت گردشگری در دوران کرونا تعطیل نشده است و آینده این صنعت در پساکرونا و درسال‌های آینده قطعا آینده روشنی خواهد بود.

او در ادامه به موضوع بوم‌گردی اشاره کرد و افزود: یکی از کارهای جدید در حوزه تامین زیرساخت‌های گردشگری موضوع بوم‌گردی‌ها است که رونق خوبی یافته و مورد استقبال گردشگران خارجی نیز قرار گرفته است.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: بوم‌گردی‌ها علاوه بر ایجاد اشتغال در  مناطق روستایی و افزایش ورود گردشگر به آن مناطق توانسته است مهاجرت معکوس نیز ایجاد کند و افراد زیادی از این طریق صاحب کسب و کار شده‌اند.

او در ادامه گفت: در کنار بوم‌گردی‌ها، ظرفیت‌های دیگری مانند بوتیک‌هتل و نیز اقامتگاه‌های سنتی وجود دارند که در کنار سایر تاسیسات گردشگری به کمک این صنعت آمده‌اند و به تامین زیرساخت‌ها در این حوزه کمک کرده‌اند.

در این نشست وضعیت پروژه گردشگری محیط و پارک طبیعت‌گردی، گردشگری روستایی استان یزد، محیط و پارک طبیعت‌گردی، گردشگری روستایی خراسان رضوی، دو مجتمع گردشگری در شهرهای کرمان و نرماشیر و محیط و پارک طبیعت‌گردی گردشگری عشایری هرمزگان با حضور وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مورد بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز