خبرگزاری کار ایران

مدیر گروه اجتماعی رادیو عربی:

رقیب قدیمی‌ترین رادیو برون مرزی ایران فضای مجازی است

رقیب قدیمی‌ترین رادیو برون مرزی ایران فضای مجازی است
کد خبر : ۹۹۴۹۹۶

سید احمد نجف با بیان اینکه رقیبان واقعی رادیو عربی در اصل فعالان فضای مجازی هستند، تاکید کرد: فعالان این عرصه با شیوه‌های کوناگون و جذاب و نیز استفاده از شگردهای فنی و رسانه‌ای سعی در جذب مخاطب کرده‌اند و موفق هم بوده اند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، سیداحمد نجف مدیر گروه اجتماعی رادیو عربی معاونت برون مرزی صداوسیما تاکید کرد: برنامه‌های شنیداری خاص است و رادیو عربی از ابتدا مورد توجه علاقه مندان به انقلاب اسلامی و امام خمینی بوده است. در افتخار ما همین بس که تاکنون صدها شنونده به دنبال پیگیری برنامه‌های رادیو عربی سپس تحقیق و پژوهش، به مذهب تشیع گرویده اند. همچنین در راستای وحدت در میان مسلمانان بسیاری از علمای اهل تسنن بسیاری از نظرات خود را برای ما ارسال می‌کنند. 

نجف در آستانه شروع شصت و چهارمین سال فعالیت رادیو عربی برون مرزی رسانه ملی که مخاطبان آن را با عنوان رادیو تهران می‌شناسند، گفت: چند سال قبل گروه اجتماعی رادیو عربی با گروه فرهنگ و ادب این رسانه ادغام شد که دو هدف عمده را برای برنامه سازی دنبال می‌کنند. برنامه‌های ما برای معرفی ایران اسلامی در قالب‌های تربیتی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و هنری تهیه می‌شود و جامعه مخاطبان ما شامل کودک و نوجوان، جوانان و بانوان، است. 

وی ادامه داد: برنامه‌های تولیدی یا زنده گروه اجتماعی رادیو عربی به منظور معرفی خط راستین اسلام عزیز تهیه می‌شوند که اغلب در جشنواره‌های مختلف جوایز گوناگونی دریافت کرده‌اند و از جمله آن‌ها می‌توان به برنامه‌هایی همچون «الشباب» و «رسائل» و نمایشنامه‌های اجتماعی اشاره کرد. 

سید احمد نجف در خصوص میزان موفقیت رادیو عربی در جذب مخاطب در کشورهای عرب زبان اظهار کرد: برنامه‌های شنیداری خاص است و رادیو عربی از ابتدا مورد توجه علاقه مندان به انقلاب اسلامی و امام خمینی بوده است و اکنون نیز در خط مقدم رسانه‌های محور مقاومت در منطقه قرار دارد. طبعا چنین رسانه‌هایی مخاطبان خود را به صورت گزینشی پیدا می‌کنند. 

مدیر گروه اجتماعی رادیو عربی در پاسخ به این سوال که این رسانه چقدر در فعالیت خود موفق بوده استف تصریح کرد: رادیو عربی همواره منبع موثق برای تبیین اعتقادات مذهب تشیع بوده است و تاکنون صدها شنونده به دنبال پیگیری برنامه‌های رادیو عربی سپس تحقیق و پژوهش، به مذهب تشیع گرویده اند. همچنین در راستای وحدت در میان مسلمانان بسیاری از علمای اهل تسنن بسیاری از نظرات خود را برای ما ارسال می‌کنند. 

سید احمد نجف با بیان اینکه رقیبان واقعی رادیو عربی در اصل فعالان فضای مجازی هستند، تاکید کرد: فعالان این عرصه با شیوه‌های کوناگون و جذاب و نیز استفاده از شگردهای فنی و رسانه‌ای سعی در جذب مخاطب کرده‌اند و موفق هم بوده اند. همچنین بعد از سقوط صدام در عراق، رقیبان متعددی به وجود آمده‌اند که نمی‌توان آن‌ها را نادیده گرفت اما رادیو عربی با برنامه‌های دارای محتوای غنی و معتدل همراه با حکمت مداری، همچنان پیشتاز رادیوهای جبهه مقاومت و حاضر و قدرتمند در صحنه رقابت رسانه‌ای قرار دارد. 

وی در خصوص موفقیت این رسانه برای ارتباط با عرب زبانان فراسوی مرزها گفت: رادیو عربی تهران از دیرباز تنها منبع خبری موثق شیفتگان خط ولایت بوده و هست. در سفرهای خود به لبنان عربستان سوریه و عراق به منظور برگزاری محافل قرآنی و نیز دوره‌های آموزشی به صحت این دیدگاه یقیین کردم. در سفر اخیر به عراق با دیداری که با تولیت آستان مقدس حضرت امام حسین (ع)، آیت الله کربلایی داشتم، وی یادآور شد از سال ۱۹۹۰ رادیو عربی را دنبال می‌کند و حتی برنامه‌هایی که بنده اجرا می‌کردم را به اسم نام برد. در دیگر کشورهای عربی هم مردم عادی مرا به خاطر صدایم می‌شناختند و اظهار لطف داشتند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز