در جشن سینمایی آکادمی افسانه زندگی؛
«هرگز به ندرت گاهی همیشه» بهترین فیلم خارجی زبان شد
سومین دوره جشن سینمایی آکادمی افسانه زندگی جمعه ۲۱ شهریورماه به مناسبت روز ملی سینما با معرفی بهترین فیلم خارجی زبان برگزار شد.
به گزارش ایلنا، سومین دوره جشن سینمایی آکادمی افسانه زندگی جمعه ۲۱ شهریورماه به مناسبت روز ملی سینما با معرفی بهترین فیلم خارجی زبان برگزار شد.
سجاد اصغری (بنیانگذار جشن سینمایی آکادمی افسانه زندگی) در ابتدای این مراسم گفت: شرایط کنونی جامعه به گونهای رقم خورده است که متاسفانه امروز نمیتوانیم میزبان سینماگران فرهیخته سینمای ایران باشیم، این دوره تصمیم گرفتیم به صورت غیرحضوری راهی را که آغاز کردیم به سمت جلو پیش ببریم، خرسندیم که امروز فرصتی دست داده تا دور سوم بخش بینالملل معرفی بهترین فیلم خارجی زبان را برگزار نماییم، از دیرباز تاکنون در اکثر فستیوالها و مراسمهای بینالمللی سینماگران ایرانی حضور پر رنگ و چشمگیری داشتند باید باور داشته باشیم، آثاری که از سینمای ایران در سطح جهان عرضه میشوند بسیار شریف و مورد احتراماند و با داشتن چنین عقبهایست که آکادمی افسانه زندگی در روز ملی سینما بخش بینالملل معرفی بهترین فیلم خارجی زبان را برگزار مینماید.
در ادامه ابوالفضل جلیلی (مدیر بخش بینالملل معرفی بهترین فیلم خارجی زبان) گفت: با بررسی و جمعبندی نظرات کارشناسی از فیلمسازان مطرح برخی از کشورهایی که صاحب سبک در صنعت سینما هستند، پنج فیلم برای دریافت تندیس بخش بینالملل معرفی بهترین فیلم خارجی زبان آکادمی افسانه زندگی کاندیدا شدند که فیلم «هرگز به ندرت گاهی همیشه» کاری از «الیزا هیتمن» محصول مشترک آمریکا و انگلیس به عنوان بهترین فیلم خارجی زبان انتخاب شد، در دور پیشین فیلم انگل ( پارازیت ) به کارگردانی یونگ جون هو از کره جنوبی به عنوان بهترین فیلم خارجی زبان انتخاب شده بود.
در ادامه نوبت به معرفی تقدیر شدهها رسید
مدیر جشن سینمایی آکادمی افسانه زندگی گفت: شرایط اقتصادی جامعه برای همگان به دشواری به سمت جلو پیش میرود و صنعت سینمای ایران هم مستثنی از این موضوع نیست و کرونا هم مزید برعلت برای صنعت سینمای ایران شده است، از همین رو بنابر تصمیمگیری در شورای سیاستگذاری آکادمی افسانه زندگی با عنوان بزرگترین رویداد مستقل سینمای ایران قصد داریم از چند تن از تهیهکنندگان سینما که از دیرباز در گونههای مختلف تجاری، فرهنگی، هنری آثاری از خود بجا گذاشتند، تقدیر بعمل آوریم، لوح تقدیر سومین دوره جشن سینمایی آکادمی افسانه زندگی به آقای محمدحسین فرحبخش و آقای داریوش بابائیان و جناب آقای بهمن فرمانآرا تقدیم شد و همچنین لوح تقدیر به آقای علیرضا سرتیپی به عنوان فعالترین پخشکننده سینمای ایران تقدیم شد.
مدیر جشن سینمایی آکادمی افسانه زندگی گفت: امروز بنابر ضرورت و نیاز و حمایت از شبکه نمایش خانگی که طیف گستردهای از مخاطب را در بر دارد و اشتغال بسیاری از اهالی سینما را فراهم میسازد. لوح تقدیر آکادمی افسانه زندگی به آقای سعید رجبی فروتن نخستین مدیر شبکه نمایش خانگی سازمان سینمایی تقدیم شد.
هفت فیلم مطرح دور سوم به همراه بهترین بازیگر و بهترین فیلمبردار سال به شرح ذیل است:
۱.قصر شیرین کاری از رضا میرکریمی
۲.متری شیش و نیم کاری از سعید روستایی
۳.مسخره باز کاری همایون غنی زاده
۴.سرخ پوست کاری از نیما جاویدی
۵.شبی که ماه کامل شد کاری از نرگس آبیار
۶.جهان با من برقص کاری از سروش صحت
۷.مصائب شیرین ۲ کاری از علیرضا داودنژاد
از بین هفت فیلم برگزیده مطرح سال نیز پیمان معادی و الناز شاکر دوست به عنوان بهترین بازیگران سال انتخاب شدند و در بخش معرفی بهترین فیلمبردار هم علی قاضی معرفی شد.