خبرگزاری کار ایران

زادگاه شهید حاج قاسم سلیمانی به خاستگاه گردشگران مذهبی تبدیل می‌شود

زادگاه شهید حاج قاسم سلیمانی به خاستگاه گردشگران مذهبی تبدیل می‌شود
کد خبر : ۹۳۴۳۹۴

نماینده مردم بافت، رابر و ارزوییه درمجلس شورای اسلامی گفت: روستای قنات ملک به عنوان زادگاه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به تنهایی می‌تواند تعداد زیادی از گردشگران مذهبی و طرفداران جبهه مقاومت را به سوی خود جذب کند.

به گزارش ایلنا، صمدالله محمدی (نماینده مردم بافت، رابر و ارزوییه درمجلس شورای اسلامی) در دیدار مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و گردشگری شهرستان‌های بافت، رابر و ارزوییه افزود: اگر فرصت‌ها و ظرفیت‌های گردشگری موجود با مدیریت و برنامه‌ریزی مناسب مورد بهره‌برداری قرار گیرد، صنعت گردشگری می‌تواند در رشد و شکوفایی اقتصادی این مناطق نقش بسزایی ایفا کند.

او با بیان اینکه علی رغم مزیت‌های گردشگری شهرستان‌های بافت، رابر و ارزوییه بهره‌وری مناسبی از این ظرفیت‌ها برای رفع مسایل اقتصادی مردم انجام نمی‌شود، اظهار کرد: اگر ظرفیت‌های گردشگری این سه شهرستان در دیگر استان‌های کشور وجود داشت بیشترین استفاده از این ظرفیت‌های خدادادی انجام می‌گرفت.

محمدی گفت: تخت سرتشتک، دره عشق آباد، گونه‌های مختلف گیاهی، درختان گردو، گلزار شهدای گنجان و...از جمله قابلیت‌های گردشگری شهرستان رابر است که سالانه میزبان تعداد کثیری از گردشگران است.

او بااشاره به اینکه حضور گردشگران مختلف در این منطقه نیازمند ساخت زیرساخت‌های اقامتی و خدماتی است، تصریح کرد: خوشبختانه در چند سال اخیر با راه اندازی اقامتگاه‌های بوم گردی تا حدودی مشکلات اقامتی گردشگران حل شده است و امیدواریم برتعداد این اقامتگاه‌ها افزوده شود.

محمدی به غار طرنگ و جفریز شهرستان بافت اشاره کرد و گفت: این دو غار ظرفیت جذب گردشگر را دارد که بدون شک با هدایت سرمایه‌گذاران به سوی این دو جاذبه گردشگری، مردم محلی نیز از حضور گردشگران منتفع خواهند شد.

نماینده مردم بافت، رابر و ارزوییه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به موقعیت زیست گاهی پارک ملی خبر افزود: خوشبختانه در پارک ملی خبر اقدامات خوبی از سوی بخش خصوصی صورت گرفته است که آغاز این فعالیت‌های از سال ۱۳۹۸ و پایان آن ۱۴۰۰ خواهد بود و امیدواریم دیگر مناطق گردشگری این شهرستان با حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی توسعه یابند.

محمدی با بیان اینکه تپه یحیی که دارای قدمت ۹هزار ساله است، آبگرم ده شیخ، محوطه های باستانی، بقاع متبرکه و... ازجمله جاذبه‌های گردشگری شهرستان ارزوییه محسوب می‌شوند، اظهار کرد: در سال‌های گذشته ساکنان شهرستان‌های بافت، رابر و ارزوییه به مرکز استان و دیگر استان‌ها مهاجرت کرده‌اند که اگر ظرفیت‌های گردشگری این شهرستان‌ها از بالفعل به بالقوه تبدیل شود می‌توانیم شاهد بازگشت دوباره آنها باشیم.

او با اشاره به اینکه قالی افشاری و گلیم چهل ماشوله از نمونه صنایع دستی شهرستان بافت به شمار می‌روند، تصریح کرد: خوشبختانه گلیم چهل ماشوله در سال‌های گذشته درفهرست آثار ملی به ثبت رسیده است و امیدواریم برای قالی افشاری نیز تمهیداتی لازم صورت گیرد.

محمدی به عشایرنشینان شهرستان بافت اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه شهرستان بافت دومین شهرستان عشایرنشین کشور محسوب می‌شود بنابراین باید برنامه ریزی لازم برای ثبت سیاه چادر عشایری به نام این شهرستان انجام گیرد.

او با بیان اینکه با معرفی داشته‌های فرهنگی، تاریخی و گردشگری شهرستان‌های بافت، رابر و ارزوییه زمینه را برای حضور سرمایه‌گذاران فراهم آوریم، خاطرنشان کرد: در سال‌های گذشته سرمایه‌گذاری خوبی در زمینه گردشگری در این شهرستان‌ها انجام شده است که امیدواریم با حمایت دستگاه‌های مرتبط این اتفاق مهم ادامه داشته باشد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز