خبرگزاری کار ایران

همکاری کمیسیون ملی یونسکو و بیمه در بخش آموزش

همکاری کمیسیون ملی یونسکو و بیمه در بخش آموزش
کد خبر : ۹۳۴۳۸۶

کمیسیون ملی یونسکو-ایران و بیمه ایران در قالب تفاهم نامه‌ای با یکدیگر در بخش آموزش همکاری می‌کنند.

به گزارش ایلنا، تفاهم نامه همکاری بین کمیسیون ملی یونسکو-ایران و بیمه ایران بین حجت الله ایوبی دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو-ایران و محمد رضایی مدیرعامل بیمه ایران امضا شد.

امیر روشن بخش در ابتدای این مراسم عنوان کرد: راه اندازی کمیته تخصصی بیمه و سبک زندگی با هدف فرهنگ سازی و انعکاس صنعت بیمه در رونق و اعتلای زندگی مردم، آموزش‌های بین المللی بیمه به صورت حضوری و آنلاین، همکاری تدوین برنامه های آموزش بین المللی در حوزه بیمه در کشور افغانستان، برگزاری همایش‌های تخصصی با سایر کشورها با محور بیمه و سبک زندگی از جمله محورهای همکاری کمیسیون ملی یونسکو و بیمه ایران خواهد بود.

وی ادامه داد: در راه اندازی کمیته تخصصی بیمه و سبک زندگی، با محوریت بیمه ایران از همه اعضای بیمه و مدیران عامل شرکت‌های بیمه‌ای دعوت می‌شود حضور داشته باشند تا خدمات آموزشی را در این کمیته تخصصی تبیین کنیم و معتقدیم هدف اصلی، تبیین خدمات بیمه‌ای در سبک زندگی است.

حجت الله ایوبی (دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو-ایران) نیز در این مراسم عنوان کرد: خوشحالیم در بیمه افرادی آگاه و فرهیخته حضور دارند و در این روز مبارک همزمان با میلاد امام رضا این تفاهم نامه امضا می‌شود. در کشوری هستیم که ادعای فرهنگ دیرینه داریم و مدعی اخلاق و دیانت هستیم و معتقدیم یکی از متمدنانه‌ترین رفتار ممکن در یک جامعه و شاخص تمدن، بیمه است. بیمه آسایش روانی ایجاد می کند و مختص جامعه توسعه یافته است.

وی یادآور شد: اگر می خواهیم نشان دهیم متمدن هستیم و مرم برای ما مهم هستند باید به فکر امنیت روحی و روانی آنان باشیم و بیمه شاخص توسعه است. امنیت بالاترین نعمت برای مردم است و امنیت تنها فیزیکی نیست؛ خوشحالیم مرزهای ما با دلاوری‌ها امن هستند و این امنیت روانی نیز در کنار آن از اهمیت بسزایی برخوردار است.

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو-ایران، با اشاره به نامگذاری سال ۱۳۹۹ به عنوان سال جهش تولید از سوی مقام معظم رهبری عنوان کرد: یکی از نیازهای مهم و اساسی ما این است که هرکسی در هر جایی برای ارتقای دانش و مهارت کمک کند و جهش تولید با ارتقای مهارت اتفاق می‌افتد. ما در کمیسیون ملی یونسکو به عنوان سازمان ۷۰ ساله در جایی هستیم که وظیفه سنگینی داریم.

ایوبی ادامه داد: مدیران دو دسته هستند؛ مدیرانی که آرزو و رویا برای کشور دارند و مدیرانی که کارمند هستند. مدیران آرزومند آتشی در دل دارند و ادبیات و رفتار و بیانشان متفاوت و دلنشین است. مدیران بیمه از این دسته هستند. پس از امضای این تفاهم نامه باید تلاش کنیم تا پیامدهای موثر این مسوولیت سنگین برای ارتقای دانش و مهارت و شاخص رفتار فرهنگی و متمدنامه که همان بیمه است را افزایش دهیم.

وی با اشاره به گستردگی ارتباطات کمیسیون‌های ملی یونسکوی کشورهای مختلف تاکید کرد: کمیسیون‌های ملی در کشورهای مختلف بسیار مقبول و مشروع هستند و دبیران کل این کمیسیون‌ها نیز  هم با هم در ارتباط هستند و با توجه به شیوع کرونا دائم در قالب وبینار و کنفرانس های مجازی با هم در ارتباطیم و می توانیم از این ظرفیت استفاده کنیم.

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو توضیح داد: در کنار صنعت بیمه، شما در دانشگاه خود، آموزش دارید که اتفاق قابل توجهی است. مردم هم باید دانش بیشتری نسبت به بیمه داشته باشند. ارتباطات ما با کشورهای اطراف و کشورهای هم فرهنگ گسترده است و تاریخ ما از کوچه پس کوچه های یکدیگر می‌گذرد.

ایوبی گفت: امروز کتاب مشترکی با کشورهای جهان نوروز در حال طراحی است که محتوای آن درباره میراث ناملموس است.

ارتباط پایدار را بیمه‌ها می‌توانند فراهم کنند و همه از این مهم استقبال می‌کنند. شاید بتوانیم واسطه خوبی برای گستردگی فعالیت بیمه‌ها باشیم. همچنین تجربه‌های ارزنده ای در کشورهای اسلامی مانند مالزی و اندوزی و ظرفیت کشورهای چین و ژاپن و کشورهای اروپایی وجود دارد و می توان تجربیات موفق را شناسایی و از افراد باتجربه برای آموزش دعوت کرد.

با فضای مجازی اساتید می‌توانند تجربیات خود را راحت تر منتقل کنند و در کنار بیمه فراتر از رفتار سازمانی و اداری هستیم.

محمد رضایی (مدیرعامل بیمه ایران) نیز در این مراسم عنوان کرد: همکاری قبلی با کیمسیون ملی یونسکو در اهدای نخستین گواهی قدمت یونسکو به بیمه ایران اتفاق خوب و بزرگی بود. همکاری در بخش علمی آموزشی جای تشکر دارد و کارشناسی‌های متعددی در این بخش به سرانجام رسیده است و به یمن میلاد امام هشتم، این تفاهم نامه انعقاد می‌شود.

وی ادامه داد: تاکید ما در بخش صنعت بیمه، بحث آموزش، و مجری قرارداد، دانشگاه علمی کاربردی بیمه ایران است. این دانشگاه از مراکز تخصصی ایران در بخش بیمه بوده و دانشجویان بسیاری دارد.  

مدیرعامل بیمه ایران با اشاره به گستردگی پوشش بیمه عنوان کرد: حوزه نفت، گاز، انرژی از موارد تخصصی است و باید از تجربیات اساتید داخلی و خارجی در این بخش‌ها در موضوع بیمه استفاده کرد. موضوع بعدی بیمه زندگی است؛ میزان ظرفیت بیمه زندگی در دنیا ۳.۳ درصد است و این در کشور ما ۳ دهم درصد است از این رو در این بخش نیازمند آموزش هستیم و بیمه نامه طراحی شده نیاز بیمه گذاران را تامین نکرده است.

رضایی تاکید کرد: بحث مدیریت ریسک یکی دیگر از مباحث بیمه‌ای است؛ می‌توانیم ریسک‌ها را بهتر شناسایی کنیم. همچنین استفاده از هوش مصنوعی در نرخ گذاری از دیگر موضوعات مطرح است. این اتفاق دستی و از سوی کارشناسان انجام می‌شود و سیستم هوش مصنوعی به ما کمک زیادی می‌کند.

وی یادآور شد: امیدواریم با آموزش بتوانیم ریسک‌ها را واگذار کنیم. بیمه ایران بزرگترین بیمه اتکایی غرب آسیا با افزایش سرمایه ۱۱ هزار میلیارد تومان است. معتقدم این تفاهم نامه انقلاب در آموزش صنعت بیمه است. در ایران ۶۰ هزار شبکه فروش وجود دارد که همگی آموزش تخصصی کافی ندیده‌اند؛ از این رو آموزش‌ها به پربار بودن شبکه‌های فروش کمک می‌کنند و نمایندگی‌های بیمه با علم می‌توانند نوآوری داشته باشند و براساس نیاز بیمه گذاران بیمه‌ها را تعیین کنند.

مدیرعامل بیمه ایران توضیح داد: روند بیمه در سال‌های اخیر سنتی بوده است و استفاده از تجربه اساتید به آموزش مدیران کمک شایانی خواهد کرد و معتقدم وضعیت بیمه در آموزش متحول خواهد شد. فقر دانش در بیمه با آموزش به ثروت تبدیل می‌شود.

در انتهای این مراسم تفاهم نامه همکاری کمیسیون ملی یونسکو-ایران و بیمه ایران در زمینه آموزش به امضا رسید.

در این جلسه، حجت الله ایوبی، دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو-ایران، امیر روشن بخش، معاون ارتباطات و مشارکت‌ها، مهندس رضا فخرزاده، مدیر شبکه شهرهای یونسکو، محمد رضایی، مدیر عامل شرکت بیمه ایران، مبرقعی، عضو هئیت مدیره بیمه ایران، حمید معینی، رییس دانشگاه بیمه ایران و مهندس صادق رحمانی، مدیریت مرکز کارآفرینی دانشگاه بیمه ایران حضور داشتند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز