نمایشگاه عکس «حوالی خیابان انقلاب» در فرهنگسرای امام (ره)
در ادامه برنامههای فرهنگسرای امام ویژه سیویکمین سالگرد ارتحال امام راحل، با مشارکت انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس، نمایشگاه عکس «حوالی خیابان انقلاب» که مروری بر عکسهای«میشل ستبون» عکاس فرانسوی، از امام(ره) و وقایع انقلاب دارد از ۲۰ خرداد تا ۷ تیر مصادف با واقعه شهدای هفتم تیر به صورت مجازی و فیزیکی در این فرهنگسرا برپا میشود.
به گزارش ایلنا، نمایشگاه عکس حوالی خیابان انقلاب، مجموعهای از عکسهای وقایع سال ۵۷ از جمله: اجتماع مردم در پایان مسیر برای شنیدن بیانیهی راهپیمایی، شروع درگیری از سوی نیروهای نظامی و آماده شدن مردم برای مقابله با آنان، گفتگوی امام خمینی(ره) با اعضای انجمن اسلامی دانشجویان خارج از کشور که خود را به نوفللوشاتو رسانده بودند، دانشجویان به آرامی از مقابل دانشگاه به سمت نیروهای ارتش آمده و آنها را در آغوش میگرفتند. درگیری میان نیروهای نظامی و دانشجویان، تلاش دانشجویان برای واژگون کردن مجسمهی محمدرضا پهلوی، حضور گروههای مختلف سیاسی با شعارها و پلاکاردهای مربوط به خود در میان عزاداران، روزهای پایانی حضور امام خمینی(ره) در نوفل لوشاتو، حضور خبرنگاران در کنار آیتالله خمینی(ره) ، دیدار مردم با امامخمینی(ره) در مدرسه علوی، امامخمینی(ره) در حال خروج از منزل برای شرکت در رأیگیری قانون اساسی و.... است.
نمایشگاه عکس «حوالی خیابان انقلاب» در کتاب با عنوان« روزهای انقلاب» نیز توسط «انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس» به چاپ رسیده و این نمایشگاه نیز با همکاری و مشارکت این انجمن برپا شده است.
میشل ستبون فعالیت حرفهای خود را با حرفه معماری آغاز کرد و در سال ۱۹۷۸ به عکاسی روی آورد تا در کسوت عکاس خبری و جنگ، حوادث کشورهای ایران، السالوادور، افغانستان، پاکستان و دیگر نقاط را برای آژانس سیپا و سپس بلکاستار پوشش دهد. در پایان دهه هشتاد میلادی، وی کار خود را با پروژههای عکاسیِ بینالمللی در مغولستان، هنگ کنگ و آلبانی برای آژانسهای رافو و سیگما آغاز کرد. در سال ۱۹۹۰ تصمیم گرفت بار دیگر به عنوان عکاس آزاد روی پروژههای بلندمدت تمرکز کند و فعالیت او در این زمینه همچنان ادامه دارد. تاکنون مجموعه عکسهای او در نشریاتی نظیر نیویورک تایمز، ژئو، لایف، پاریماچ و غیره منتشر شده و یازده جلد کتاب از او به چاپ رسیده است. ستبون در کنار عکاسی خبری به عکاسی هنری و چاپ کتاب نیز مشغول بوده و عکسهایش در سراسر جهان به نمایش درآمدهاند.
نشانی آدرس اینستاگرام فرهنگسرای امام(ره) imam.farhangsara است و علاقهمندان برای بازدید از محل نمایشگاه میتوانند به نشانی نیاوران، سه راه یاسر، خیابان امیر سلیمانی مراجعه کنند.