مهدی فخیمزاده مطرح کرد:
نمیتوان انتظار داشت همه مشکلات جامعه با فیلم و سینما حل شود
فخیم زاده معتقد است: سینما نمیتواند یک یا چند فیلم بسازد که مثلاً شاخصههای ازدواج را در جامعه تغییر دهد.
وی ادامه داد: ازدواج یک مسئله بسیار بزرگ است که یکی از مسائل آن اقتصادی است. فاکتورهای متعددی برای ازدواج وجود دارد و ازدواج خود یک فرهنگ است. نمیتوان با نشان دادن چند دانشجو که ازدواج آسان داشتهاند و مثلاً ساخت چند فیلم سینمایی جوانان را ترغیب به ازدواج کرد.
فخیمزاده با اشاره به بحران اقتصادی جامعه امروز بیان کرد: ما امروزه در کشورمان ایران با یک بحران اجتماعی روبهرو هستیم. ما از ازدواج و زندگی سنتی به سبک زندگی و ازدواجهای مدرن در حال حرکت هستیم و عبور از این گذر کمی سخت و دشوار است.
این کارگردان درباره داستان فیلم «همسر» و با اشاره به این موضوع که این فیلم در دوران خودش حرفش را زده است، اظهار کرد: فیلم همسر در آن دوران به عدم تحمل مرد از ریاست همسرش در محل کار اشاره داشت. در آن دوران این یک مسئله روز بود اما اکنون زنان ایرانی چنان شایستگی خود را به اثبات رساندهاند که دیگر کسی از ریاست یک زن در شرکت و یا حتی وزیر شدن او تعجب نمیکند. این فیلم درباره عدم تفاهم نبود و به مشکلی پرداخت که در دوران خودش جزو مشکلاتی بود که در جامعه وجود داشت.
فخیمزاده افزود: من در آن زمان سعی کردم فقط زن را در شرکت یک رییس نشان دهم چون میترسیدم که علیه فیلم جبههگیری شود و داد خیلی از مردها بلند شود.