اعلام فراخوان هفتمین دوره آموزشی بنیاد فرهنگ جعفری
مدیرعامل بنیاد فرهنگ جعفری خبر از فراخوان هفتمین دوره آموزشی این بنیاد با حضور طلاب و دانشجویان به منظور آغاز سال تحصیلی جدید خبر داد.
به گزارش ایلنا، مدیرعامل بنیاد فرهنگ جعفری خبر از فراخوان هفتمین دوره آموزشی این بنیاد با حضور طلاب و دانشجویان به منظور آغاز سال تحصیلی جدید خبر داد.
حجت الاسلام سید حسن حائری امروز دوم تیرماه با اعلام این خبر اظهارکرد: بنیاد فرهنگ جعفری در ۵ حوزه دانشی « تاریخ کلام»، «تاریخ صدر اسلام»، «علوم رجال و حدیث»، «امامت تطبیقی و تبیینی» و «نقد قرآنی وهابیت» برای برگزاری هفتمین دوره آموزشی از میان طلاب و دانشجویان علاقهمند جهت یک دوره عمومی سه ساله، دانشپژوه میپذیرد.
مدیرعامل بیناد فرهنگ جعفری به شرایط ثبتنام اشاره کرد و افزود: اتمام پایه هفتم حوزه یا معادل دانشگاهی آن و موفقیت در آزمون کتبی و مصاحبه از جمله شرایط است. همچنین از مزایای دوره میتوان به اعطای گواهینامه پایان دوره، اولویت پذیرش در دورههای پژوهش، پرداخت کمک هزینه تحصیلی و اولویت همکاری در برنامههای فرهنگی بنیاد اشاره کرد.
حجت الاسلام حائری در بخش دیگری از سخنان خود به معرفی بنیاد، اهداف و رسالتهای آن پرداخت و بیان کرد: بنیاد فرهنگ جعفری (ع) با الطاف الهی در ابتدای امر به همت علاقهمندان به مرحوم آیت الله محمدرضا جعفری(ره) و سپس تحت اشراف علمی و حمایتهای آیتالله علوی بروجردی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۲ آغاز کرد.
مدیرعامل بنیاد فرهنگ جعفری ادامه داد: این بنیاد هدف خود را تقویت و ترویج مبانی و معارف مکتب جعفری اثنی عشری و پاسخ گویی به شبهات معاندان نسبت به تشیع به ویژه در حوزه امامت و ولایت و پیرایش تاریخ اسلام از زنگار تحریف قرار داده است.
وی افزود: برای دستیابی به این مهم، هیئت امنای بنیاد از مرحوم آیت الله جعفری(ره) تقاضا کرد تا جهت نظارت و پشتیبانی علمی این حرکت به قم مهاجرت کنند. موافقت و استقبال ایشان که همراه با انتقال میراث علمی به این بنیاد صورت گرفته است، سرمایه اصلی مرکز را در آغاز فعالیت خود تشکیل داد.
حجت الاسلام حائری گفت: تحقیقات وسیع و بدیع ایشان، گسترههای مختلفی مانند تاریخ، تفسیر، کلام، رجال، حدیث، فرق و مذاهب را در بر میگیرد که امروز محور فعالیتهای علمی، پژوهشی و تحقیقاتی دانش پژوهان و علاقهمندان به شخصیت علمی ایشان گردیده است.
مدیرعامل بنیاد فرهنگ جعفری با اشاره به بخشهای آموزش، پژوهش، فرهنگی و دفتر حفظ و آثار علامه جعفری، اظهارکرد: بنیاد جعفری در راستای اهداف خود تاکنون اقدام به برگزاری ۶ دوره آموزشی پژوهشی نموده است، دانش پژوه پس از گذراندن دوره آموزش در طول سه سال، موفق به دریافت دانشنامه میگردد و به دوره پژوهش راه مییابد.
وی با اشاره به مهمترین موضوعاتی که در این دوره آموزش ارائه میگردد، افزود: «تاریخ کلام شیعه، تاریخ تحلیلی صدر اسلام و نقش ائمه(ع) در إحیاء دین (تحقیقات مرحوم آیت الله جعفری(ره))»، « امامت تبیینی (نگاه درون شیعی به موضوع و مسائل امامت)»، «معارف قرآنی (تحقیقات و مناظرات مرحوم استاد محمدرضا فریدونی)»، «نقد قرآنی شبهات وهابیّت ایرانی همچون قلمداران و برقعی و ... (تحقیقات مرحوم محمدرضا فریدونی)» از جمله این موضوعات است.
مدیرعامل بنیاد فرهنگ جعفری ادامه داد: سیاست بنیاد در بخش آموزش، اهتمام به آموزش پژوهشگرا و نیز اهتمام به شناسایی نخبگان و زمینهسازی پرورش محققان، مدرسان و مربیان است.
وی با اشاره به بخش پژوهش این موسسه بیان داشت: این بخش شامل دو مرحله است، که عبارتند از ؛ دوره کارورزی پژوهش که در قالب کارگاههای پژوهشی و تحقیقات فردی زیر نظر اساتید راهنما انجام میگیرد و دیگری حمایت از فعالیتهای پژوهشی است که در قالب گروههای علمی صورت میگیرد، هدف از برگزاری این دورهها افزایش توان تحلیل، تحقیق و آمادهسازی مطالب و شکوفایی استعداد دانش پژوهان است.
حجت الاسلام حائری ابراز داشت: در بخش فرهنگی واحدهایی همچون سایت، واحد دانش آموختگان و واحد چاپ و نشر آثار علمی است.
وی با اشاره به دفتر تدوین و نشر آثار مرحوم علامه جعفری(ره) و کتابخانه ۳۰ هزار جلدی ایشان که به بنیاد اهدا شده است، گفت: این بخش به منظور تنظیم آثار مکتوب و تدوین مباحث گفتاری و نوشتاری مرحوم آیتالله جعفری(ره) شکل گرفته است که تا کنون بخش عمدهای از این آثار پیادهسازی و ۱۰ کتاب از تألیفات آن به چاپ رسیده است.
مدیرعامل بنیاد فرهنگ جعفری در پایان یادآوری کرد: علاقهمندان برای ثبتنام تا تاریخ ۱۵ تیرماه فرصت دارند که در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۶ تا ۲۰ به نشانی قم، بلوار امین، کوچه ۱۱، پلاک ۵ مراجعه و یا با شماره های ۳۲۹۱۷۶۱۰-۰۲۵ – ۰۹۱۹۲۵۱۲۳۸۲ تماس حاصل کنند.
گفتنی است، آزمون در روز ۱۶تیرماه برگزار خواهد شد.