علیرضا غفاری مطرح کرد؛
جشنواره ملی نماهنگ، آغازی بر یک جریان در صداوسیما است
یکی از داوران بخش رقابتی نخستین جشنواره ملی نماهنگ گفت:جشنواره ملی نماهنگ تاکیدی بر ارزش و اهمیت نماهنگ و تثبیت آن در رسانه ملی خواهد بود.
به گزارش ایلنا، علیرضا غفاری یکی از داوران بخش رقابتی نخستین جشنواره ملی نماهنگ درباره لزوم برگزاری این جشنواره گفت: درحالی که بسیاری از شبکههای تلویزیونی در جهان، به طور تخصصی به ساخت نماهنگ میپردازند، صداوسیما نیز با پرداختن به موضوع تصویرسازی برای موسیقی و کلام به ذائقه مخاطب توجه کرده، برپایی جشنواره ملی نماهنگ تاکیدی بر ارزش و اهمیت نماهنگ و تثبیت آن در رسانه ملی خواهد بود.
وی با اشاره به اهمیت تولید نماهنگ و نمایش آن از تلویزیون تاکید کرد: هر چند این توجه و تأکید در سالهای دهه ۷۰ بیشتر به چشم آمده اما برپایی جشنوارهای با این مضمون میتواند آغازی بر یک جریان در صداوسیما باشد.
داور اولین جشنواره ملی نماهنگ تصریح کرد: این اولین دوره از جشنواره در صداوسیماست که مانند سینما، موسیقی و تئاتر در سالروز پیروزی انقلاب برگزار میشود و میتواند مسیر خود را در دورههای بعد غنیتر از اکنون ادامه دهد.
این گوینده و تهیه کننده رادیو و تلویزیون با اشاره به موضوعاتی که در این جشنواره دنبال شده بیان کرد: وحدت ملی، مقاومت، حضور مردم در عرصه انقلاب اسلامی، آینده پژوهی و امیدبخشی مهمترین موضوعات پیشنهادی برای رقابت علاقهمندان بود که از همه حوزهها خصوصا مقاومت و امیدبخشی بیشترین استقبال شد.
غفاری درباره رویکردهای پذیرش آثار و داوری آنها گفت: اغلب آثار با ترکیبی از تصاویر آرشیوی و تاکید بر مفهوم ظاهری تصاویر تهیه شدهاند و تلاش شده با حداقل بودجه، اثر تولید شود تا به جشنواره برسد.
وی اضافه کرد: این اتفاق در اولین دوره از این رویداد مهم هنری طبیعی است و در صورت تداوم جشنواره در دورههای بعد شاهد آثار درخشانتری خواهیم بود.
غفاری پیش ازاین قائم مقام مرکز سرود و آهنگهای انقلابی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود و اکنون در کنار افشین علا، مریم جلالی دهکردی، عبدالکریم خیامی، دکتر احمد ضابطی جهرمی، حسین پرنیا و علی بکان داوری آثار رسیده را بر عهده گرفته است.
نخستین جشنواره ملی نماهنگ با دبیری محمدباقر معلم و با حضور شبکههای سیما، مراکز استانها، نهادها و مراکز هنری ۶ بهمن ماه ۱۳۹۷ برگزار میشود.