باستانشناسان به دنبال پیدا کردن دیواره سنگی اطراف قلعه تاریخی اوجان
![باستانشناسان به دنبال پیدا کردن دیواره سنگی اطراف قلعه تاریخی اوجان](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/b7xnSS7xV3ZP/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0plBzBqatiUs07otfNPZWXfo,/40.jpg)
فصل دوم کاوش باستانشناسی قلعه شهر تاریخی اوجان با استناد به بررسیهای باستانشناختی انجام گرفته در شهرستان بستانآباد آغاز شد.
به گزارش ایلنا، رحیم ولایتی (سرپرست هیأت کاوش) با اعلام خبر آغاز فصل دوم کاوش باستانشناسی قلعه شهر تاریخی اوجان، گفت: کاوش باستانشناسی قلعه شهر تاریخی اوجان که باعث شناسایی و مستندنگاری شهر تاریخی اوجان در راستای برنامه پژوهشی تعیین عرصه و حریم شهر تاریخی اوجان آغاز شد در حال انجام است.
او اظهار داشت: شهر اوجان یکی از شهرهای آذربایجان در دوره سلجوقیان و ایلخانان مغول بود که در حیات اجتماعی، سیاسی و اقتصادی آن نقش بسیار مهمی را ایفا کرد، بهطوری که غازان خان، پادشاه مغول در دوره ایلخانی در این شهر ساخت و سازهایی انجام داده و آن را دارالاسلام نامیده است.
این استاد دانشگاه تهران افزود: در این پروژه هیئت باستانشناسی به منظور آزادسازی بخشی از معماری شهر تاریخی اوجان اقدام به کاوش قلعه حکو متی کرده که در فصل نخست برج شرقی قلعه تاریخی شهر اوجان طی کاوش های متخصصان باستانشناسی به طور کامل کشف شد.
او عمده هدف هیات کاوش در این فصل را آسیبشناسی آثار تاریخی شهر اوجان و نیز مطالعه و تبیین قابلیتهای گردشگری در این منطقه اعلام کرد .
وی تصریح کرد: در فصل دوم کاوش برج غربی و همینطور پیداکردن دیواره سنگی اطراف قلعه در تپههای مجاور انجام خواهد شد.
به گفته این باستان شناس، محوطه بزرگ تاریخی اوجان در جنوب شهر بستانآباد فعلی و در غرب روستای اشرف آباد ودر ساحل شرقی رودخانه اوجان چای و در مرکز چمن اوجان واقعشده بود که در پی حوادث مختلف از جمله زلزله و جنگهای مختلف در حال حاضر از این شهر مهم آثار اندکی بهجای مانده است.
فصل دوم کاوش باستانشناسی قلعه شهر تاریخی اوجان با مجوز ریاست پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری انجام شد.