چند کتاب جدیدِ کودک و نوجوان در نشر افق

کتابهای جدید نشر افق، در حوزهی کودک و نوجوان به تازگی وارد بازار کتاب شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، نشر افق به تازگی سه کتاب در زمینه ادبیات کودک و نوجوان منتشر کرده است. «استینک و بوگندوترین کتانیهای دنیا»، «بازجویی خانوادهی قلندری» و «شب بهخیر فرمانده» نام این کتابهاست.
استینک و بوگندوترین کتانیهای دنیا
این کتاب نوشته مگان مک دونالد، با تصویرگری پیتراچ. رینولدز، توسط ریحانه جعفری ترجمه و وارد بازار نشر شده است.
مگان مک دونالد نویسندهی مجموعهی پرطرفدار جودی دمدمی است. خودش میگوید: «روزی به دیدن بچههای مدرسهای رفته بودم. پایم را که گذاشتم توی کلاس، بچهها یک صدا گفتند: «استینک! استینک! استینک! همان وقت بود که فهمیدم استینک خودش میتواند کتاب بشود.»
مگان تا امروز بیش از 40 کتاب برای کودکان نوشته که ماجرای اغلب آنها را از خاطرات کودکیهایش الهام گرفته است.
در پشت جلد کتاب آمده است:
استینک در نمایشگاه حال به هم زن موزهی علم، از ماشین استفراغ و دستگاه آروغ سنج دیدن میکند. او در میان آن همه بوی گند، میفهمد که دماغش حرف ندارد و حس بویاییاش معرکه است!
استینک حالا میخواهد مثل بهترین دوستش سوفی در مسابقهی بوگندوترین کتانی شرکت کند، اما مگر بنده شدن مسابقهای به این سادگیهاست؟
بخشی از کتاب استینک و بوگندوترین کتانیهای دنیا:
«بچههای کلاس دوم دنبال معلمشان رفتند توی موزه. استینک موقع ورود به موزه پایش را گذاشت توی دهانی با لبهای قرمز زشت و دندانهای خیلی گنده تا برود به دنیای شگفت انگیز چیزهای بدبو.
آنجا لیز، بدبو، چسبناک و چندش آور بود. هر طرف صدای بیپ، بوق اخطار و چراغهای چشمکزن بود. از کجا باید شروع میکرد؟ از ماشین استفراغ کن؟ قسمتهای گاز شکم؟ یا بخش آروغ سنج؟»
این کتاب در صدو یازده صفحه و شمارگان 3هزار نسخه و با قیمت پشت جلد 6هزار تومان منتشر شده است.
شب بهخیر فرمانده
این کتاب نوشته احمد اکبرپور است که نرگس محمد کار تصویرگری آن را به عهده گرفته است.
در کتابهای تصویری، نویسنده و تصویرگر دست به دست هم میدهند تا کودکان را به دنیای داستان ببرند و بزرگترها را به دنیای کودکی. اگر میخواهی پا به دنیایشان بگذاری کافی است کتاب را باز کنی و همراهشان شوی.
بخشی از کتاب شب بهخیر فرمانده:
«تاریکی خیلی بد است ولی من از تاریکی نمیترسم.مگر نه مامان؟
یادت هست بچهها توی زیرزمین گریه میکردند و جیغ میزدند:«بمباران، بمباران!»
ولی من کنار تو نشسته بودم و فقط دستهایم را روی سرم گذاشته بودم.
یادت هست مامان؟
صدای مامان از توی قاب عکس میگوید: «تو هیچوقت دروغ نمیگویی.»
یکی از سربازها میگوید: «آخ!تیر خوردم.»
من که فرمانده هستم نباید بترسم.
از تپه میروم پایین. »
این اثر در بیست و چهار صفحه و با قیمت پشت جلد 5 هزار تومان و در شمارگان 3هزار نسخه منتشر شده است.
بازجویی خانوادهی قلندری
مصطفی خرامان که نویسندهی کتاب بازجویی خانوادهی قلندری است از سال 1356 در حوزهی ادبیات کودک و نوجوان فعالیت دارد و تاکنون بیش از سی رمان و مجموعه داستان منتشر کرده است. او علاوه بر نگارش داستان، فیلمنامه هم مینویسد.
بخشی از کتاب:
« سوسک شدن دو تا معنی داشتو یکی اینکه آدم تبدیل به یک سوسک بشه. یک داستانی هست که موضوعش همینه؛ مرده بیدار میشه، میبینه سوسکه. این داستان رو خیلی وقت پیشها خونده بودم، الان یادم نیست بعدش چی میشه. عروسکی که میتونست لبهی تخت وایسه و حرف بزنه میتونست آدم رو سوسک کنه. یک معنیش هم حقیر و کوچیک شدن بود. مثل کاری که من با اون دوستم کردم که رفت و دیگه نیومد، یا مثل کاری که با آرش میکردم. هر دوتا مدلش خیلی خیلی ضایع بود اما من کوتاه نیومدم.
این کتاب در صدو پنجاه صفحه، با شمارگان 2هزار نسخه و قیمت 8 هزار تومان منتشر شده است.