خبرگزاری کار ایران

گزارشی از اجراهای جشنواره تئاتر فجر/ اجرای ۲۲ نمایش صحنه‌ای و خیابانی در یک روز

گزارشی از اجراهای جشنواره تئاتر فجر/ اجرای  ۲۲ نمایش صحنه‌ای و خیابانی در یک روز
کد خبر : ۱۴۴۲۷۹۰

​۲۲ نمایش صحنه‌ای و خیابانی جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر روز یکشنبه هشتم بهمن با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و در میان استقبال خوب مخاطبان در تالارهای نمایش اجرا شدند.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی، چهل‌ و دومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، شب گذشته، یکشنبه، هشتم بهمن، بار دیگر میزبان محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شد. 

در این شب که با اجرای ۱۴ نمایش صحنه‌ای و ۸ نمایش خیابانی همراه بود، نمایش «ثقه‌الاسلام» به کارگردانی امیر حجازی از تبریز با حضور محمدمهدی اسماعیلی (وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی)، محمود سالاری (معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی)، کاظم نظری (مدیرکل هنرهای نمایشی) و اسرافیل فرج‌اللهی (مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی)، آتش تقی‌پور (هنرمند پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون)، امیرحسین غریب‌نژاد (معاون همکاری‌های فرهنگی و سمن‌ها، مرکز دیپلماسی عمومی وزارت امور خارجه)، سیدبهاءالدین حسینی (مدیرکل همکاری‌های فرهنگی و هنری وزارت امور خارجه)، فریدون جهانی (معاون اداره گذرنامه و روادید وزارت امور خارجه) و غلامرضا نعمتی (معاون اجرایی اداره کل هنرهای نمایشی) روی صحنه رفت. 

وزیر ارشاد پس از تماشای این اثر نمایشی از بومی شدن تولیدات نمایشی چهل‌ودومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر متناسب با اقتضائات سنتی و تاریخی کشور گفت. 

به گفته او با حاکم شدن عدالت فرهنگی شاهد بروز استعدادهای خوبی هستیم و از این رو در بهترین سالن‌های نمایشی تهران گروه‌های استانی فرصت اجرا دارند. 

محمدمهدی اسماعیلی، پیش از این در شامگاه جمعه، ششم بهمن با حضور در تالار وحدت به تماشای نمایش «تروما» به کارگردانی احمد سلیمانی نشسته بود. 

نوادگان شهید میرزاعلی آقا تبریزی معروف به ثقه‌الاسلام نیز از جمله تماشاگران حاضر در تماشاخانه سنگلج بودند. 

در ادامه روند اجراهای بخش صحنه‌ای، نمایش «لیلی و مجنون» به کارگردانی یعقوب صدیق جمالی، دیگر اثر هنرمندان تبریز در تالار وحدت و با استقبال خوب مخاطبان روی صحنه رفت. 

«لیلی و مجنون» یکی از مشهورترین داستان عاشقانه ادبیات کلاسیک است که هنرمندان تبریز آن را به زبان آذری و با همراهی موسیقی، فرم و حرکت اجرا کردند. 

ناگفته نماند با وجود آشنایی روایت این دلدادگی قطعا پرداختن به نمایش با ترجمه از مواردی بود که در ارتباط بیشتر مخاطبان با اثر می‌گذاشت اما گروه نمایش به هر دلیل این موضوع را مورد توجه قرار نداده بودند. 

دیگر تالارهای نمایشی نیز در شامگاه یکشنبه، هشتم بهمن، همچنان پذیرای استقبال از تماشاگران فهیمی بودند که از آغاز جشنواره چهل‌ودوم تئاتر فجر، حضور دلگرم‌کننده و همراهی خود را از هنرمندان دریغ نکردند. 

تئاتر شهر در این شب با اجرای «سایلنت، هملت، سایلنت»، «خوشبختی در اودسا»، «بندار بیدخش» و «زیروزبر» بار دیگر برگی از استقبال پرشور مخاطبان را در این دوره از جشنواره ورق زد. 

در بخش نمایش‌های خیابانی نیز، هنرمندان با وجود سرمای شدید روز گذشته در میان حلقه گرم حضور دوستداران و مخاطبان پیگیر این گونه نمایشی آثارشان را اجرا کردند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز