خبرگزاری کار ایران

مجموعه مستند جزایر ایرانی خلیج فارس کلید خورد

مجموعه مستند جزایر ایرانی خلیج فارس کلید خورد
کد خبر : ۱۳۳۰۱۶۲

مدیر گروه مستند روایت فتح در مراسم رونمایی از مستند «سلاح ایرانی» با اشاره به همکاری و مشارکت گروه مستند روایت فتح با نیروی دریایی سپاه از تولید مجموعه مستند جزایر ایرانی در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی بنیاد فرهنگی روایت فتح، مراسم رونمایی از مستند سلاح ایرانی با حضور داود مرادیان مدیرگروه مستند روایت فتح، کریم خوش مرام قائم مقام و علیرضا استرابی دستیار ویژه رئیس بنیاد فرهنگی روایت فتح و جمعی از هنرمندان مستند ساز در تالار شهید آوینی این بنیاد برگزار شد. 

در این مراسم داوود مرادیان، مدیر گروه مستند روایت فتح، با اشاره به اینکه مجموعه مستند سلاح ایرانی، به بررسی توانمندی‌های نظامی و دفاعی نیروهای مسلح ایران می‌پردازد، گفت: این مجموعه با همکاری مشترک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ارتش جمهوری اسلامی و وزارت دفاع، طی یکسال ساخته شده است. 

وی به قسمت‌های پنج‌گانه این مجموعه که با عناوین توانمندی‌های شناوری ارتش، توانمندی‌های شناوری سپاه، توانمندی‌های موشکی - دریایی ارتش و سپاه، پدافند هوایی و توانمندی‌های موشک‌های بالستیک تولید شده، اشاره کرد و افزود: با هماهنگی‌های به عمل آمده، این مجموعه ابتدا از شبکه مستند سیما به نمایش درآمده و سپس از دیگر شبکه‌های سیما نیز پخش خواهد شد. 

مرادیان با بیان اینکه این مجموعه ۵ قسمتی، مرحله نخست از مجموعه مستند سلاح ایرانی است ادامه داد: این ۵ قسمت به توانمندی‌های دفاعی نیروهای مسلح در دهه گذشته پرداخته و مرحله دوم، مستندهایی با تصاویر جدید و دیده نشده درباره دستاوردهای جدیدتر دفاعی ایران خواهد بود. 

لازم به ذکر است با همکاری مشترک شبکه مستند سیما و گروه مستند روایت فتح، مجموعه مستند جزایر ایرانی از هفته جاری کلید خواهدخورد. این مستند در فاز نخست به مجموعه جزایر نازعات (جزیره بوموسی، تنب بزرگ، تنب کوچک و سیری) خواهدپرداخت. 

از آغاز بازپس‌گیری جزایر سه‌گانه تا امروز که حدود نیم قرن از آن می‌گذرد، هیچ مستندی از این جزایر به‌صورت کامل تهیه نشده و این برای نخستین بار است که همه مسائل از اقلیم تا زیست بوم جزایر، در یک مجموعه مستند مطرح خواهدشد. 

تفاوت این مجموعه مستند با مستندهایی که تاکنون از جزایر ایرانی ساخته شده، توجه به زیست بوم، حماسه‌های محلی، فرصت‌ها و ظرفیت‌های اقتصادی و مسائلی از این دست بوده و تلاش خواهدکرد از اقلیم‌گردی صِرف و پرداخت به قابلیت‌های گردشگری، فراتر رود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز