به گزارش ایلنا، در دومین روز همایش سراسری مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استانها برخی از معاونان و مدیران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور در این همایش ضمن ارائه گزارشی از مجموعه اقدامات و فعالیتهای حوزه خود به پرسش ها و دغدغه های مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان های کشور در حوزه های مربوطه پاسخ گفتند.
سیدمجید پوراحمدی مدیر عامل صندوق اعتباری هنر با ارائه گزارشی از مجموعه فعالیتها و اقدامات این صندوق در حوزههای مختلف گفت: صندوق اعتباری هنر در سال ۱۳۸۳ با محوریت حمایت از افراد تحت تکفل راه اندازی شد و از جمله محورهای حمایتی آن حوزه های بیمه، مستمری، تکریم و بیمه تکمیلی است.
وی با اشاره به برخی از وظایف این صندوق گفت: حوزه حمایتی و توجه به فعالیت های کلان و پایدار اقتصاد فرهنگ و هنر و توانمندسازی هنرمندان از جمله وظایف اصلی صندوق اعتباری هنر به شمار میآید.
مدیرعامل صندوق اعتباری هنر ادامه داد: حمایت از اقشار مختلف هنرمندان از جمله موضوعات مورد تاکید وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است به گونهای که مردمی سازی هنر و اقتصاد فرهنگ و هنر در جامعه آموزش داده و تسری یابد.
وی ادامه داد: توزیع عادلانه منابع نیز از دیگر برنامههای ابلاغی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است و ما نیز در صندوق اعتباری هنر آن را دنبال میکنیم.
پوراحمدی ادامه داد: از ۹۰ هزار عضو صندوق اعتباری هنر۸۴ هزار و ۹۲۱ نفر عضو فعال هستند و از این تعداد ۴۳ هزار و ۱۸۸ نفر دارای بیمه تامین اجتماعی هستند. همچنین در حال حاضر ۳۵ هزار و ۸۷۵ نفر عضو در سطح کشور از خدمات بیمه تکمیلی استفاده میکنند.
مدیرعامل صندوق اعتباری هنر طرح تکریم هنرمندان عضو این صندوق را از دیگر وظایف و فعالیتهای این صندوق برشمرد و گفت: موضوع مستمری نیز از دیگر فعالیتهای حوزه ما به شمار میآید.
وی با تاکید بر نقش اقتصاد فرهنگ و هنر ادامه داد: تلاش میکنیم به سمت حوزه درآمدهای پایدار برویم و در این زمینه بخش اقتصاد هنر را فعال کردهایم.
وی با اشاره به راهاندازی سامانه سایه در این صندوق گفت: هنرمندان لازم است مجموعه اطلاعات هویتی و هنری خود را در این سامانه بارگذاری کنند و آن را به روز رسانی کنند.
در ادامه حیدری معاون توسعه منابع صندوق اعتباری هنر با اشاره به فرآیندهای صندوق اعتباری هنر در حوزههای مختلف از جمله مستمری گفت: تاکنون ۵۰۰ نفر از اعضای صندوق اعتباری هنر مشمول طرح تکریم شدهاند و ۸۳۱ نفر از اعضای صندوق از دارندگان نشان درجه یک هنری هستند.
در ادامه کاروان معاون اقتصادی صندوق اعتباری هنر گفت: لازم است مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استانها به معرفی هنرمندان توانمند و فعالان حوزه اقتصاد فرهنگ و هنر استان خود بپردازند.
وی ادامه داد: ایجاد بستر همکاری با شهرداریها برای استفاده از ظرفیت آنها در حوزه اقتصاد فرهنگ و هنر و همچنین ایجاد بستری برای جهت دهی ظرفیت مشارکتهای اجتماعی نهادهای صنعتی و اقتصادی به سمت توسعه اقتصاد فرهنگ و هنر از موضوعاتی است که باید مورد توجه مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استانهای سراسر کشور قرار بگیرد.
انتهای پیام/