«میمِسیس» اریش آورباخ منتشر شد/ بازنمایی واقعیت در ادبیات غرب
«میمِسیس» شاهکار اریش آورباخ با مقدمه تری ایگلتون و ادوارد سعید منتشر شد.
به گزارش ایلنا، «میمِسیس» یا «محاکات» (بازنمایی واقعیت در ادبیات غرب) نوشته اریش آورباخ با مقدمههایی از تری ایگلتون و ادوارد سعید، و ترجمه مسعود شیربچه از سوی نشر نقش جهان منتشر شد.
اریش آورباخ با اثر جسورانهاش «میمِسیس» در جهان شناخته میشود. تری ایگتون «میمِسیس» را از عظیمترین آثار کلاسیک در نقد ادبی برمیشمرد که پس از پنجاه سال هنوز خوانده میشود.
«میمِسیس» بین سالهای ۱۹۴۲ تا ۱۹۴۵ در استانبول نوشته شد؛ جاییکه آورباخ به عنوان یک یهودی آلمانی از ترس نازیها به آنجا گریخته بود. کتاب در سال ۱۹۴۶ به آلمانی منتشر شد و هشت سال بعد توسط ویلارد تراسک به انگلیسی ترجمه شد و پنجاه سال بعد بهمناسبت پنجاهسالگی ترجمه انگلیسی آن با مقدمه پرفسور ادوارد سعید در آمریکا بازنشر شد.آورباخ در این «میمِسیس» به مانند میخاییل باختین که ضداستالین بود، او نیز ضدهیتلر و ضدفاشیسیم بود، و همین موجب شده تا اثر او پس از پنجاه سال، هنوز خواننده داشته باشد.
دامنه وسعتِ شاهکار آورباخ، آثار اصلی و مهمی از ادویسه هومر و کتاب مقدس تا ویرجینا وولف و مارسل پروست را دربرمیگیرد. موفقیتِ شاهکار آورباخ پس از نیم قرن به قول ادوارد سعید، این است که، مطالعه بازنماییِ ادبیِذهنِ انسان در بابِ بازنماییهای ادبی تاریخ جهان تنها میتواند همان کاری را انجام دهد که نویسندگان ادبیب انجام دادهاند.
«میمِسیس» یا «محاکات» نوشته اریش آورباخ با مقدمههایی از تری ایگلتون و ادوارد سعید با ترجمه مسعود شیربچه در ۹۵۰ صفحه از سوی نشر نقش جهان منتشر شده است.