دیدار مسئولان صندوق اعتباری هنر با خانوادههای دو هنرمند درگذشته
مشاور مدیرعامل صندوق اعتباری هنر به همراه معاون اعضای این صندوق به منزل مرحوم عزتاله مهرآوران و زندهیاد پروین بهمنی رفتند و پیشاپیش عید نوروز را به خانواده آنها تبریک گفتند.
به گزارش ایلنا، نیکنام حسینیپور (مشاور مدیرعامل صندوق اعتباری هنر) به همراه مسلم کریمی معاون اعضا این صندوق با حضور در منزل مرحوم عزت اله مهرآوران و زنده یاد پروین بهمنی، پیشاپیش عید نوروز را به خانواده آنها تبریک گفتند.
حسینیپور (مشاور صندوق اعتباری هنر) در این دیدار ضمن تبریک سال نو به اعضای خانواده مهرآوران، با اظهار تاسف از فقدان چهرههای فرهنگی و هنری در ایام شیوع کرونا، از عزتاله مهرآوران به عنوان هنرمندی توانا و محبوب یاد کرد و گفت: مرحوم مهرآوران از هنرمندان خوشنام در میان طیفهای مختلف مردم بود که نام و یاد او از خاطر مردم محو نخواهد شد.
کریمی معاون اعضا صندوق اعتباری هنر نیز ضمن ابلاغ سلام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر گفت: مرحوم مهرآوران از چهرههای محبوب و دوست داشتنی حوزه فرهنگ و هنر بود. قطعاً فقدان این هنرمند بزرگ برای شما بسیار سخت است. افتخار بزرگی است که نامی نیک از ایشان برجای مانده است.
مدیران صندوق اعتباری هنر پس از دیدار با خانواده مهرآوران، به دیدار خانواده زنده یاد پروین بهمنی رفتند و یاد این هنرمند پیشکسوت عرصه موسیقی نواحی را گرامی داشتند.
حسینیپور در این دیدار با اشاره به نقش پروین بهمنی در احیای فرهنگ و موسیقی نواحی مختلف ایران بخصوص ایل قشقایی گفت: زندهیاد بهمنی سالها با دل و جان در راه تداوم و توسعه موسیقی ایل قشقایی تلاش کرد و آثار ارزشمند این هنرمند در گنجینه تاریخ موسیقی کشور فراموش نمیشود.
معاون اعضا صندوق اعتباری هنر نیز در این دیدار گفت: مایه افتخار است که خانواده زنده یاد بهمنی نیز مانند ایشان در راه زنده نگه داشتن موسیقی نواحی تلاش میکنند. امیدواریم راه آنها تداوم داشته باشد.
مدیران صندوق اعتباری با اهدای هدایا و لوح تقدیر و گرامیداشت یاد و خاطره این هنرمندان از خانواده آنها تجلیل کرد.
عزت اله مهرآوران، بازیگر و کارگردان تئاتر، سینما و تلویزیون بود که در ۱۶ مهر ۱۴۰۰ به علت ابتلا به کرونا درگذشت. وی دارای نشان درجه ۱ هنری از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود.
پروین بهمنی بانوی پژوهشگر در حوزه موسیقی نواحی بود که سالهای متمادی از عمر خود را صرف موسیقی قشقایی کرد و با تلاش بسیار سعی در حفظ و احیای موسیقی نواحی داشت. همچنین بهمنی دارای نشان درجه یک هنری بود. وی ۲۹ مهر ۱۴۰۰ به دلیل مشکلات قلبی - ریوی درگذشت.