خبرگزاری کار ایران

همراه با فیلم‌های جشنواره فجر چهلم؛

بازی در سینما مانند تئاتر سختی‌های خودش را دارد/ شاید «ماهان» سکوی پرشی باشد

بازی در سینما مانند تئاتر سختی‌های خودش را دارد/ شاید «ماهان» سکوی پرشی باشد
کد خبر : ۱۱۹۴۲۴۵

بازیگر فیلم سینمای «ماهان» می‌گوید: قبل از اینکه وارد سینما شوم فکر می‌کردم تئاتر سخت است؛ اما اکنون نظرم عوض شده و اعتراف می‌کنم سینما هم سختی‌های خودش را دارد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، فیلم سینمایی «ماهان» به کارگردانی حمید شاه حاتمی و تهیه‌کنندگی علی شاه حاتمی در چهلمین دوره از جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ با ۲۱ فیلم دیگر به رقابت می‌پردازد. در خلاصه داستان این فیلم آمده است: فیلم «ماهان» روایتگر زندگی یک بازیگر تئاتر است که پس از مدت‌ها می‌تواند نقش اصلی یک نمایش را روی صحنه ایفا کند اما بیماری سرطان مسیر زندگی او را دستخوش تغییرات جدی می‌کند. امیررضا نظری در فیلم «ماهان» نقش اصلی را ایفا می‌کند و نخستین بازی او در عرصه سینماست. در همین رابطه با او گپی زدیم که در ادامه می‌خوانید: 

زمانی که متن فیلم سینمایی «ماهان» به شما پیشنهاد شد، چه ویژگی‌هایی داشت که شما را مجاب کرد آن را ایفا کنید؟ 

در ابتدا قرار بود در فیلم زهرا شاه حاتمی ایفای نقش کنم اما بنا به دلایلی که چهره من به آن کاراکتر نمی‌خورد و فیلم می‌توان گفت تقریبا جنگی بود، قرارداد بسته نشد. یک هفته بعد از دفتر آقای شاه حاتمی با من تماس گرفته شد و من به آنجا رفتم تا تست بدهم. اولین چیزی که بسیار برای من جذاب بود و توجه مرا جلب کرد؛ این بود که کاراکتر «ماهان» بازیگر تئاتر بود و چون بازیگر تئاتر هستم جذابیتش را برایم بیشتر کرد. در وهله دوم هم چیزی که برای من جذاب بود این بود که در فیلم باید بیماری سرطان را باور و درک می‌کردم و طی ۳ ماه با آن زندگی کنم. 

برای اینکه نقش یک فرد مبتلا به سرطان را بازی کنید، چه کردید تا به آن موقعیت نزدیک شوید؟ 

در روند پیش‌تولید و تولید فیلم «ماهان» با افرادی که سرطان داشتند، چه آن‌هایی که درحال درمان بودند و چه آن‌هایی که درمان شده بودند، صحبت می‌کردم. پرس‌وجو کردم تا بفهمم آن لحظه‌ای که متوجه می‌شوند سرطان دارند، چه حس و حالی پیدا می‌کنند و این‌که آیا اصلا امید به زندگی برای آن‌ها می‌ماند یا خیر. 

شما از مدیوم تئاتر وارد دنیای سینما شده‌اید. باتوجه به تجربه‌ای که در فیلم سینمایی «ماهان» داشتید؛ بگویید که فضای سینما با فضای بازی در تئاتر چه تفاوت‌هایی دارد؟ 

بازی در مدیوم سینما و تئاتر شیرین و دلنشین است و من نمی‌توانم این دو را با هم مقایسه کنم. من تئاتر را به شدت دوست دارم اما سینما نیز سختی‌های خودش را دارد. تا قبل از اینکه وارد سینما شوم فکر می‌کردم تئاتر سخت است؛ اما اکنون نظرم عوض شده و اعتراف می‌کنم سینما هم سختی‌های خودش را دارد. 

امروز آیا از خروجی کار راضی هستید؟ 

قبل از بازی در فیلم «ماهان»، حدود ۳ هفته تا یک ماه همه تلاشم را کردم و تمرین‌های لازم را انجام دادم. برای رضایت از خروجی کار هم باید ببینیم که مخاطبان چه نظری دارند. 

با توجه به اینکه نقش اول فیلم «ماهان» بودید؛ بار فیلم هم روی دوش نقش شما بود و داستان را پیش می‌برد. برای نخستن حضورتان در سینما آن هم با بازی در نقش، ریسکی برایتان نداشت؟ 

بازی در این فیلم ریسک نداشت؛ اما فشار زیادی داشت. من در این ۷۶ الی ۷۷ روز کار فقط یک روز آف بودم و کل روزها را جلوی دوربین بودم. در چند روز اول شروع فیلمبرداری استرس زیادی داشتم که به عنوان نقش اصلی کار قرار است یک داستانی را پیش ببرم. در زمان تولید، کمی که پیش رفتیم دیگر استرسی نداشتم. از هامون قاپچی نازنینم خیلی تشکر می‌کنم که با اخلاق و انرژی‌های خوبش ذهنیت من را آماده می‌کرد که دیگر هیچ استرسی برای من وجود نداشت. 

فیلم کی فیلم‌برداری شد؟ 

در اوج کرونای پیک سوم که روزانه ۲۶ الی ۲۷ هزار نفر به کرونا مبتلا می‌شدند یعنی در مهر ۱۳۹۹ فیلمبرداری «ماهان» کلید خورد. 

این شرایط کار را برای شما دشوار نمی‌کرد؟ 

من به شدت از کرونا می‌ترسیدم و می‌ترسم، به همین دلیل برایم وحشتناک بود. هر روز ترس اینکه به کرونا مبتلا نشویم (چه خودم و چه عوامل کار) را داشتم ولی خدا را شکر طی آن روزها حتی یک نفر هم مبتلا نشد و همگی سلامت ماندیم. 

 آیا «ماهان» را پرشی در ورودتان به سینما می‌دانید؟ 

به هر حال وقتی فیلمی وارد جشنواره می‌شود امکان اینکه پرشی برای بازیگرهایی تازه وارد سینما باشد، ممکن است. شاید این اتفاق هم برای من بیفتد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز